DrLo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Είμαι ο μόνος που παρατήρησε ότι η Ελληνική σημαία είναι λάθος στις ρίγες ? Πρέπει να ανησυχώ ?
Praetorianos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Είμαι ο μόνος που παρατήρησε ότι η Ελληνική σημαία είναι λάθος στις ρίγες ?Για την ακρίβεια, μόνο η ισπανική σημαία είναι λάθος τοποθετημένη, αν πάρεις υπόψιν την τοποθέτηση όλων των άλλων. Δες ότι η αμερικάνικη, η ελληνική, η τούρκικη, η ιταλική και όλες οι υπόλοιπες έχουν τον ίδιο προσανατολισμό. Πιο συγκεκριμένα σκέψου ότι το κοντάρι είναι στο λαιμό των κοριτσιών, κι αυτό εκτός ότι φαίνεται ξεκάθαρα στην ελληνική/αμερικάνικη, φαίνεται και στην ιταλική/πορτογαλική, αφού η πρώτη ρίγα είναι η πράσινη που είναι το σωστό. Η ελληνική είναι τόσο σωστά σχεδιασμένη που και ο αριθμός και ο συνδυασμός των ασπρων/μπλε γραμμών είναι σωστός. Ξέρω, δεν πέρασα τα τεστ και I must be very fun at parties
DrLo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Praetorianos, on 23 Mar 2013 - 15:17, said: Για την ακρίβεια, μόνο η ισπανική σημαία είναι λάθος τοποθετημένη, αν πάρεις υπόψιν την τοποθέτηση όλων των άλλων. Δες ότι η αμερικάνικη, η ελληνική, η τούρκικη, η ιταλική και όλες οι υπόλοιπες έχουν τον ίδιο προσανατολισμό. Η ελληνική είναι τόσο σωστά σχεδιασμένη που και ο αριθμός και ο συνδυασμός των ασπρων/μπλε γραμμών είναι σωστός. Ξέρω, δεν πέρασα τα τεστ και I must be very fun at parties Δε μίλαγα για το προσανατολισμό Μίλαγα για τις γραμμές (πρέπει να είναι 4 κάτω από το σταυρό και 5 στο πλάι OCD 4tw !!! 1
Praetorianos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μίλαγα για τις γραμμές (πρέπει να είναι 4 κάτω από το σταυρό και 5 στο πλάισήμερα διαπίστωσα ότι ξέρω τις υπόλοιπες ευρωπαικές σημαίες καλύτερα από την Ελληνική. Κι αν σου πω ότι δεν χαίρομαι που ανακάλυψα κάποιον με πιο εμμονικό OCD από μένα, ψέμματα θα σου πω. Shit, τώρα έχω το πρόβλημα του "What has be seen", με δυο σημαίες. Και ο προσανατολισμός είναι λάθος. [...]Nope, δες πως είναι στημένες οι άλλες. Αν ήταν έτσι όπως λες κρεμασμένη η ελληνική, θα ήταν σε αναντιστοιχία με όλες τις υπόλοιπες (πχ αμερικάνικη). edit: Έκανες edit χωρίς strike through, χλεμπαντζάρης*. * ατιμιάρης
andreapaog328 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Είμαι ο μόνος που παρατήρησε ότι η Ελληνική σημαία είναι λάθος στις ρίγες ? Πρέπει να ανησυχώ ? ναι αλλα εχει το πιο ωραιο κωλαράκι... 8
FarCry Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 That’s no problem if you create laws in Ukraine. The watch is some rare one that is made by special order and there are only 30 pieces of them available from a manufacturer. One can be ordered here for example, however some people in Ukrainian parliament have already got theirs and now can be photographed while the lawmaking sessions are being conducted.
De@th L0rd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Sasha Grey? Ναι, από τις πίπες στον υπαρξισμό. Αμ πως, έχουμε κι ένα επιπέδο. Αν κι επισήμως τα έχει παρατήσει τα στέκια της ενήλικης βιομηχανίας (sic).
Toufas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 1000 φορες αυτη, παρα κατι τσοκαρα πανελιστριες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις