ApSiMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ντινάρα τι βέπουμε στη φωτό; Από τσόντα η τσάντα; ;ρ το αυτό...(αν θυμάμαι καλά) greek production. απλά τεστάρει ποιοί τα έχουν δει!!!!! :P :P
άδικος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αχαχαχαχαχα! Και καλά ρε, απ'όλο το βίντεο η τσάντα σας έμεινε; 1
mary Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ευα κανονισε!Ειναι η τριτη φορα που βαζω σκυλια και ουτε ενα σχολιο Εγω οταν τα ειδα ηθελα να τα χωσω στη μουρη μου 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 αφράτες παντόφλες... 6
leecherman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν πειράζει που δεν με λένε Εύα,ε; Αυτά τα ψυχούλια πως λέγονται;Μόνο το πρόσωπό σου ήθελες να νοιώσεις πάνω τους;Δεν είναι χυδαία ερώτηση,γιατί η καλύτερή μου με τη westieούλα μου είναι όταν είμαι μισόγυμνος στο καναπέ,το μαλακιστήρι με περιτριγυρίζει απ' όλες τις μεριές... Δεν πληρώνεται αυτή η αίσθηση.Τουλάχιστον.
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ευα κανονισε!Ειναι η τριτη φορα που βαζω σκυλια και ουτε ενα σχολιο Εγω οταν τα ειδα ηθελα να τα χωσω στη μουρη μου παντα κανω like ενα εχω να πω... they 're so fluuuuuuuuuuuuuuuuuuuffy! για πολυ χουχουλιασμα τις κρυες νυχτες του χειμωνα Δεν πειράζει που δεν με λένε Εύα,ε; Αυτά τα ψυχούλια πως λέγονται;Μόνο το πρόσωπό σου ήθελες να νοιώσεις πάνω τους;Δεν είναι χυδαία ερώτηση,γιατί η καλύτερή μου με τη westieούλα μου είναι όταν είμαι μισόγυμνος στο καναπέ,το μαλακιστήρι με περιτριγυρίζει απ' όλες τις μεριές... Δεν πληρώνεται αυτή η αίσθηση.Τουλάχιστον. κι ακομα δεν εχουμε δει φωτογραφια... το κραταω αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις