pournaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Σε λάθος τόπικ μπαίνει, αλλα αξίζει να το δεί κανείς (μιας και λέγαμε για φανταστικά τοπία) http://youtu.be/mL8puJMUDpk Λερωσα με κατι ασπρο την οθονη... Και τα υπολοιπα βιντεο του καναλιου, ειναι απεριγραπτα. 1
mastor10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 ^ wow απλα wow αυτο θελει HD οθονη σε full screen 1080p in other news αυτο το ειδα σε σταθμο του ησαπ...βγαλε ακρη...xmm επισης εχω παρατηρήσει οτι στις πορτες μεσα στον ησαπ εκει που γραφει emergency exit το εχουν μεταφρασει σαν σκαλα κινδυνου :S
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλή. Που είσαι εδώ; Είναι εικόνες (και βίντεο) τα οποία έχει συνθέσει η NASA από υλικό που συγκέντρωσε ο δορυφόρος Suomi NPP. Κι ένα σέλας, στον Καναδά, λόγω της πρόσφατης έντονης ηλιακής δραστηριότητας: 6
tehAllantin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Σορρυ αλλά νομίζω ότι είναι FAIL το πάρτυ. Δεν θα έπρεπε να γίνει 20/12/12 την ίδια ώρα;;;
Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 3 φορές το διάβασα προσπαθώντας να μου κάνει έστω και λίγο αίσθηση, αλλά απέτυχε οικτρά.. 1
hurin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Sorry που κάνω παράθεση στη φώτο αλλά είναι αληθινή? Από ΝΑΣΑ? Γιατί εντάξει βλέπω Αίγυπτο-Κάιρο κάργα φωτισμένη, αλλά γιατί ο Νείλος έχει φώτα? Του έβαλαν λαμπάκια?
tehAllantin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 το 9043% των αιγυπτίων ζεί παραδουνάβιανείλια 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δες το βίντεο σε αυτή τη σελίδα, εξηγεί το ποια φώτα βλέπει ο δορυφόρος. Υπόψη, η εικόνα είναι αποτέλεσμα σύνθεσης (υλικό τριών μηνών περίπου) άρα βλέπεις πηγές φωτός οι οποίες δεν είναι απαραίτητα ορατές ταυτόχρονα. Επομένως, αυτό που βλέπεις στο Νείλο είναι τα φώτα των πλοίων που κινούνταν εκεί αυτό το τρίμηνο, περίπου. Σε άλλο σημείο του βίντεο φαίνονται οι φλόγες από τις πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου στον Περσικό, κτλ. http://www.youtube.com/watch?v=Q3YYwIsMHzw 6
tehAllantin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή δεμένουν παρατουνείλου οι αιγύπτιοι;;; εδιτ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Προτεινόμενες αναρτήσεις