traganeus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ΜΑΓΕΙΑ!!!!!!! Είχα προσπαθήσει και εγώ να κάνω κάτι παρόμοιο με φωτό μου απο καρναβάλι αλλα δεν μου το δέχτηκαν 3 φορές.... 19
nickelodeon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχει κανένα νόημα η απόκρυψη του επωνύμου του κατόχου της κάρτας αφού φαίνεται ο αρηθός ταυτότητας πάλι μπορεί να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί εκ των υστέρων από το ΤΕΙ αν και δεν είναι δύσκολο η φοτοσοπιά στην φωτογραφία. Κανονικά δεν πρέπει η φωτογραφία να έχει σφραγύδα πάνω της? Παλιά έτσι γινόταν.
johnieXoX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ΜΑΓΕΙΑ!!!!!!! Είχα προσπαθήσει και εγώ να κάνω κάτι παρόμοιο με φωτό μου απο καρναβάλι αλλα δεν μου το δέχτηκαν 3 φορές.... το γεγονός πως δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα χωρίς να έχει μαζί του ταυτότητα;
traganeus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχει κανένα νόημα η απόκρυψη του επωνύμου του κατόχου της κάρτας αφού φαίνεται ο αρηθός ταυτότητας πάλι μπορεί να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί εκ των υστέρων από το ΤΕΙ αν και δεν είναι δύσκολο η φοτοσοπιά στην φωτογραφία. Κανονικά δεν πρέπει η φωτογραφία να έχει σφραγύδα πάνω της? Παλιά έτσι γινόταν. Να βρεθεί ίσως, αλλα τα τιμωρηθεί δεν παίζει. Και όχι δεν χρειάζεται σφραγίδα γιατί είναι ο νέος τύπος πάσου και δεν θα βγάζουμε καινούργιο κάθε χρόνο. Και δεν είναι photoshop 100% το γεγονός πως δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα χωρίς να έχει μαζί του ταυτότητα; Who cares???? Εκτός του οτι ποτέ δεν κοιτούν φωτογραφία και να τσεκάρουν αφου θα έχει το πάσο θα έχει και την ταυτότητα μαζί στο πορτοφόλι. Ή μπορεί να έχει κάρτα πολυτέκνου και να μην την χρησιμοποιεί. Εγώ σκέφτομαι μην είχε κανα κονέ στην γραμματεία της σχολής του και του την δέχτηκαν
athlios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 το γεγονός πως δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα χωρίς να έχει μαζί του ταυτότητα; Πολυ απλα μπορει να βγαλει άλλο πάσο.. 9
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Και δεν είναι photoshop 100% Πώς είσαι βέβαιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις