Kasrith Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρα υπεροχα μερη εχουμε κι εμεις, απλα τα πιο πολλα ουτε καν τα εχουμε δει. Μια βολτα απο εδω http://www.facebook.com/PhotoPhotis μπορει να μας πεισει για οτι ο τοπος μας ειναι υπεροχος. Για τον πλανήτη έλεγα εγώ, όχι συγκεκριμένο τόπο (αφου και οι φώτο απο διαφορετικά μέρη είναι)
pournaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Για τον πλανήτη έλεγα εγώ, όχι συγκεκριμένο τόπο (αφου και οι φώτο απο διαφορετικά μέρη είναι) Α σορυ, ετσι οπως το διαβασα, δεν ειδα θαυμασμο για τον πλανητη, αλλα κατι σαν παραπονο για το οτι ζουμε σε ασχημο τοπο (δυστυχως ο γραπτος λογος δε βγαζει ευκολα το συναισθημα) 1
UpToDate_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Aυτος ειναι τονος.. Γι'αυτο πλεον δεν υπαρχει τονος για αλιεια και εχει απαγορευετει η αλιευση του red tuna... εχουμε γ@μησει τις θαλασσες, ποιος τον εχει μεγαλυτερο και βαρυτερο.. 2
status Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Πωπωπωπω κομμάτια σου μιλάωωωωωωωωωωωωω, θέλω, θέλω.;ρ
μαφαλντα Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 murou art forest- dani karavan Artur Rosa Lev Bartenev Καλημέρα. 17
status Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Κάποιος δεν είναι και τόσο καλός επαγγελματίας; 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις