Προς το περιεχόμενο

Αστεία, απίστευτα...κτλ βίντεο με περιγραφή!

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

τι κανει η κοπελα στο βιντεο?

https://www.youtube.com/watch?v=JXQkCZMWxzM

α. φουσκωνει τα λαστιχα στο μηχανακι
β .χτυπαει το ποδι για να ξυπνησουν οι απο κατω
γ. προσπαθει να βαλει το μηχανακι μπρος

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οταν δινεις οπλα σε ατομα εγκεφαλικα αρρωστα αυτα συμβαινουν. Φαντασου σε τι κοσμο ζουμε οπου ο καθε αναπηρος μπορει να γινει μπατσος. Το συστημα απλα δεν νοιαζετε, το αντιθετο, θελει το χαος, το προωθει.

• Like 2

• Moderators

Τα εχω δει ολα τους. Συμφωνω και στηριζω την κινηση, αλλα καποια στιγμη θα φανε πολυυυ ξυλο.

ΕΝΤΙΤ: Νομιζω σε ενα απο τα τελευταια τον εναν τον πατησε λιγο ενα αυτοκινητο. Εκλαψε αλλα εμεινε.

• Like 6

Yeah κι είναι να αναρωτιέσαι πως δεν έχουν πετύχει ακόμα κάποιον με ΑΚ-47 :P

Έχουν πετύχει, αλλά πήρε το μέρος τους (1:25)

Τα εχω δει ολα τους. Συμφωνω και στηριζω την κινηση, αλλα καποια στιγμη θα φανε πολυυυ ξυλο.

Τους έχει βγάλει πιστόλι στη μούρη ιδιοκτήτης club/μαφιόζος/θα-σας-βρουν-σε-κανα-χαντάκι τυπάς με τους γορίλες του.

2 μάντρες όμως, γιατί μερικά μέλη του κινήματος ανήκουν στη νεολαία του κόμματος του Putin. Yes. του γνωστού Putin. Για πότε τα κατάπιαν και πήγαν σπίτι τους δεν πήραν μυρωδιά.

Χώρια ότι σε πολλά βίντεο, όταν κατεβαίνουν για τσαμπουκά μερικοί, είτε τρώνε άγριο ξύλο όπως στο βίντεο του gon από μέλη του κινήματος, είτε κατεβαίνουν προς βοήθεια τους υποστηρικτές τους με ...Kalashnikov (δες το λινκ που έδωσα).

• Like 5

ΕΝΤΙΤ: Νομιζω σε ενα απο τα τελευταια τον εναν τον πατησε λιγο ενα αυτοκινητο. Εκλαψε αλλα εμεινε.

Εγω παλι οχι ! Δεν διαφερει και πολυ απο τον φασισμο. Προωθουν/αναγκαζουν συντηρητικη νοοτροπια η οποια το μονο που θα καταφερει ειναι να κανει τον πλυθυσμο της ρωσιας παθητικο/φοβισμενο οπως ειναι στην ευρωπη και ακομα χειροτερα αμερικη.

Και επειδη ξερω τι σκεφτεσε. Οχι δεν ειναι καλο να εισαι αδιαφορος, καποια πραγματα θα επρεπε να σεβονται (εφοσον βγαζουν νοημα και οντος χρειαζονται) αλλα αυτος δεν ειναι ο τροπος. Αυτο ειναι ενα κινημα που το μονο που θα καταφερει ειναι να σκοτωσει την ελευθερια (τη νοοτροπια) που υπαρχει στην ρωσια και να εξαναγκαση τη δημιουργια νομων για την δηθεν ασφαλεια και ειρηνικη συνυπαρξη της κοινωνιας.

Προκαλουν τον κοσμο και μετα κανουν και καλα οταν δεν αρχισαν οι ιδιοι τον καυγα. Ναι καλαααα.

Εγω αναρωτιεμαι τι ειδους κεφαλι κρυβεται πισω απο αυτο που λεγετε Stop A Douchebag.

• Moderators

Εγω παλι οχι ! Δεν διαφερει και πολυ απο τον φασισμο. Προωθουν/αναγκαζουν συντηρητικη νοοτροπια η οποια το μονο που θα καταφερει ειναι να κανει τον πλυθυσμο της ρωσιας παθητικο/φοβισμενο οπως ειναι στην ευρωπη και ακομα χειροτερα αμερικη.

Και επειδη ξερω τι σκεφτεσε. Οχι δεν ειναι καλο να εισαι αδιαφορος, καποια πραγματα θα επρεπε να σεβονται (εφοσον βγαζουν νοημα και οντος χρειαζονται) αλλα αυτος δεν ειναι ο τροπος. Αυτο ειναι ενα κινημα που το μονο που θα καταφερει ειναι να σκοτωσει την ελευθερια (τη νοοτροπια) που υπαρχει στην ρωσια και να εξαναγκαση τη δημιουργια νομων για την δηθεν ασφαλεια και ειρηνικη συνυπαρξη της κοινωνιας.

Προκαλουν τον κοσμο και μετα κανουν και καλα οταν δεν αρχισαν οι ιδιοι τον καυγα. Ναι καλαααα.

Εγω αναρωτιεμαι τι ειδους κεφαλι κρυβεται πισω απο αυτο που λεγετε Stop A Douchebag.

Οτι να' ναι γενικα! Δεν πανε σε οποιονδηποτε τυχαιο να κανουν τσαμπουκα σταματανε αυτοκινητα που οδηγανε σε πεζοδρομους. Δεν ξεκινανε ποτε καυγα, λενε ευγενικα οτι απαγορευεται να οδηγουν εκει και τους βαζουν να γυρισουν πισω. Ο τσαμπουκας αρχιζει οταν καποιοι το παιζουν Ραμπο και ειναι σε φαση θα κανω οτι γουσταρω που και παλι αυτοιαποφευγουν.

Περι ελευθεριας ενιαι ακυρο αυτο που λες γιατι με τη λογικησ σου αν σε μια χωρα ειναι "συνηθισμενη" η παιδικη πορνογραφια ας μην κανουμε τιποτα για να μην χαλασουμε την ελευθερια (νοοτροπια) της χωρας. Τελος δεν εξαναγκαζουν για δημιουργια κανενος νομου "εφαρμοζουν" τους νομους που υπαρχουν.

• Like 5

Οτι να' ναι γενικα! Δεν πανε σε οποιονδηποτε τυχαιο να κανουν τσαμπουκα σταματανε αυτοκινητα που οδηγανε σε πεζοδρομους. Δεν ξεκινανε ποτε καυγα, λενε ευγενικα οτι απαγορευεται να οδηγουν εκει και τους βαζουν να γυρισουν πισω. Ο τσαμπουκας αρχιζει οταν καποιοι το παιζουν Ραμπο και ειναι σε φαση θα κανω οτι γουσταρω που και παλι αυτοιαποφευγουν.

Περι ελευθεριας ενιαι ακυρο αυτο που λες γιατι με τη λογικησ σου αν σε μια χωρα ειναι "συνηθισμενη" η παιδικη πορνογραφια ας μην κανουμε τιποτα για να μην χαλασουμε την ελευθερια (νοοτροπια) της χωρας. Τελος δεν εξαναγκαζουν για δημιουργια κανενος νομου "εφαρμοζουν" τους νομους που υπαρχουν.

εχεις πολλα να μαθεις ακομα.

vapir

τα ξέρω τα περιστατικά αυτά, αλλά τι θες να μου πεις; οτι αν τους ρωτήσεις κάτι όχι μόνο δε θα σε εξυπηρετήσουν αλλα θα βγάλουν κ ένα οπλο και θα σε πυροβολήσουν;

τέλος πάντων, γενικά έξω αν τους ζητήσεις κάτι θα προσπαθήσουν πραγματικά να σε βοηθήσουν και θα σου μιλήσουν ευγενικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...