gon1332 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αν τους βάλεις μία κάμερα στη μάπα και το ξέρουν ότι έχουν κάμερα, θα φερθούν αναλόγως. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος που ξέρει ότι υπάρχει κίνδυνος να κριθεί παγκοσμίως, ακόμη και να χάσει τη δουλειά του θα προσαρμόσει τη συμπεριφορά του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 τωρα εσυ πλακα μας κανεις.. ετσι ?[/quo Ζεις ή εζησες ποτε στο εξωτερικο; Εχει τυχει ποτε να μιλησεις με αστυνομικους εκει και εδω; Αν τους βάλεις μία κάμερα στη μάπα και το ξέρουν ότι έχουν κάμερα, θα φερθούν αναλόγως. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος που ξέρει ότι υπάρχει κίνδυνος να κριθεί παγκοσμίως, ακόμη και να χάσει τη δουλειά του θα προσαρμόσει τη συμπεριφορά του. Εχεις την εντυπωση οτι θα σου αφησουν ετσι χαλαρα να τους μαγνητοσκοπησεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σε καποιο σημειο τη λεει οτι χαρισε σε καποιον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σε καποιο σημειο τη λεει οτι χαρισε σε καποιον? μαμά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εχεις την εντυπωση οτι θα σου αφησουν ετσι χαλαρα να τους μαγνητοσκοπησεις; Δε μου έχει τύχει εμένα προσωπικά (να έχω κάμερα μαζί μου). Επίσης δεν έχω τύχει ακόμη σε ξιπασμένους. Δε σημαίνει αυτό ότι είναι κάτι περίεργο γιατί αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα του καθενός. Όχι με το επάγγελμα. Πάντως από όσα έχω δει στο internet, σπάνια όσοι έχουν κάμερα απέναντί τους θα κάνουν κάτι περίεργο. Και συνήθως θα έκαναν γιατί πετάνε κάτι σπόντες μπροστά στην κάμερα (βαριέμαι να ψάξω και βίντεο τώρα). Πολλές φορές όμως, όταν δεν γνώριζαν ότι υπήρχε κάμερα, τότε η πλειοψηφία συμπεριφέρονταν άσχημα. Αυτά σαν παρατήρηση. Δεν έχω αρκετά προσωπικά βιώματα. Αν θες να συνεχιστεί τότε pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σε καποιο σημειο τη λεει οτι χαρισε σε καποιον? Εγώ γιατί πιστεύω ότι αυτό το μωράκι θα ήταν μούρλια αν δεν κατέστρεφε το σώμα της; [όχι ότι τώρα δεν είναι ] 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σε καποιο σημειο τη λεει οτι χαρισε σε καποιον? Νομίζω τον αφαλό της είπε. Πάντως, αν δεν ήταν τόσο φορτωμένη, είναι αστεράκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 θα κάτσω να δω όλα τα βίντεο της αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=vYX1G4dDwtk θα κάτσω να δω όλα τα βίντεο της αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα Βγαζουν λεφτα λετε απαυτα ή το κανουν για το χαβαλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Βγάζουν, αλλά κυρίως για το χαβαλέ. Από εκεί ξεκίνηαν τουλάχιστον. Χαχαχαχα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Θεός, άπταιστος, επιβήτορας, τίγρης,........χομπίστας: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorLogik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lRtdkLnohnk αυτα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις