Highlander Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δλδ πρέπει να αρχίσω το τένις τώρα ; Γμτ. Ποια είναι η κοπελίτσα ; Την ξέρουμε ;
raid_av Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δλδ πρέπει να αρχίσω το τένις τώρα ; Γμτ. Ποια είναι η κοπελίτσα ; Την ξέρουμε ; κωνσταντίνα κλαψινού
WorLogik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 https://youtu.be/1DC9E2KyEqw Ενας ανθρωπος που μπορω να πω οτι το πνευμα του ακομα ζει και με ανατριχιαζει. απιστευτη σοφια, απιστευτη πειθαρχια. Εζησε με αρχες και αξιες πραγματα αγνωστα σημερα. ειλικρινα μου ειναι δυσκολο να πιστεψω αυτο το βιδεακι. πως θα μπορουσε να ειναι ψευτικο? 3
alex_000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ενας ανθρωπος που μπορω να πω οτι το πνευμα του ακομα ζει και με ανατριχιαζει. απιστευτη σοφια, απιστευτη πειθαρχια. Εζησε με αρχες και αξιες πραγματα αγνωστα σημερα. ειλικρινα μου ειναι δυσκολο να πιστεψω αυτο το βιδεακι. πως θα μπορουσε να ειναι ψευτικο? γιατί είναι από μια διαφήμιση της Νόκια προφανώς είναι ψέυτικό. Αντίστοιχα θα έπρεπε να σκάνε μύτη ping pong-ίστες και να πλακώνουν στο ξύλο τούμπανα με τις μικρές ρακέτες.
WorLogik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 γιατί είναι από μια διαφήμιση της Νόκια προφανώς είναι ψέυτικό. Αντίστοιχα θα έπρεπε να σκάνε μύτη ping pong-ίστες και να πλακώνουν στο ξύλο τούμπανα με τις μικρές ρακέτες. Ναι, θα μπορουσε να ειναι μια διαφημιση. Θα μπορουσε να ειναι επισης μια αληθεια που την παρουσιαζουν ως διαφημιση. Αμφισβητεις οτι ο ανθρωπος μπορει να φταση στο σημειο να κανει αυτο που γινετε στο βιδεακι?? εγω καθολου !! Οσο για τα τουμπανα.... Φουσκες ειναι τιποτα αλλο. Ζουμε στο 2015 θα επρεπε να ειναι αυτονοητο αυτο.
geioannou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Απίστευτη φάρσα: Οδηγός αγώνων προσποιείται τη μαθήτρια στους εξεταστές για το δίπλωμα 2
alex_000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ναι, θα μπορουσε να ειναι μια διαφημιση. Θα μπορουσε να ειναι επισης μια αληθεια που την παρουσιαζουν ως διαφημιση. όχι Αμφισβητεις οτι ο ανθρωπος μπορει να φταση στο σημειο να κανει αυτο που γινετε στο βιδεακι?? εγω καθολου !! ναι Οσο για τα τουμπανα.... Φουσκες ειναι τιποτα αλλο. Ζουμε στο 2015 θα επρεπε να ειναι αυτονοητο αυτο. όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις