Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδακια. Το ξερω σας ελειψα αλλα ειχα και τρεξιματα κλπ. επιτελους μετα απο  2 χρονια ανεβασα ενα οσκαρικης ληψης βιντεο του αδερφου μου απο ενα υπεροχο μερος!

Σε λιγο ανεβαζω και μια θυσια που εκανα στους σκανδιναβικους θεους, θα το ποσταρω στην συνεχεια.

αφιερωμενο στον φιλο linkin που ειναι ηρωας και του αρεσουν τα υψη, το basejumping το flying suit και το bunjgee jumping!

ps. τα distortions δεν ειναι paranormal activity, ειναι το tool του youtube για να σταθεροποιει λιγο την εικονα. Αλλιώς θα παθαίνατε ίλλιγγο μόνο απο το κουνημα :P

ερχεται και η ωδή στην νεοελληνικη χαζομαρα, το sequel που ολοι περιμεναν (για 15 λεπτα)!

οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία και κριμα σε αυτους δλδ αν μοιαζουν με τον πρωταγωνιστή του βιντιο.

να και ο πρώτος σκατόψυχος μαλάκας :D

post-202120-0-24129600-1428438038_thumb.jpg

Επεξ/σία από tehAllantin
  • Like 8
  • Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πόνεσε η καρδιά μου....

Μαλακίες, εδώ, κωλώνει το αγροτικό, την πιάνουν 2 και την φορτώνουν, ούτε σπασμένα τιμόνια, ούτε μαλακίες..;ρ

• Like 1
Δημοσ.

Μαλακίες, εδώ, κωλώνει το αγροτικό, την πιάνουν 2 και την φορτώνουν, ούτε σπασμένα τιμόνια, ούτε μαλακίες..;ρ

Καμια διακοσαριά 250 κιλά είναι η Busa...και δέν τους κόβω πολύ fit...

Δημοσ.

Καμια διακοσαριά 250 κιλά είναι η Busa...και δέν τους κόβω πολύ fit...

Δεν πάνε για τέτοιες μηχανές αυτοί που λέω, στην φορτώνουν και σου σκανε ναι τηλέφωνο για να σκάσεις χρημα για να στην δώσουν πίσω. Απαγωγή κι έτσι!

• Like 1
Δημοσ.

πόνεσε η καρδιά μου....

η μουσική ειναι σε φάση tutorial how to 

χαχαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

H αγάπη μας θα μέχρι το τέλος του χρόνου ή μέχρι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ... όποιο συμβεί πρώτο.

fixed

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...