Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1) Δεν μ'αρσει το high voltage

2) Πως στο πεος εμεινε αρτιμελης;;;;;

Το τόξο τον πέταξε, λογικά, δεν πρόλαβε καλά καλά να ακουμπήσει τα καλώδια.

Αν έπιανε το καλώδιο, θα έβλεπες κάτι τέτοιο

Graphic content

(Οι συρμοί έχουν dc, υπόψιν;ρ)

Γιατί το 1 των μυών είναι το "σφίξε", για αυτό όταν πιάνουν ενεργό αγωγό τους βλέπεις και γαντζώνονται σε αυτόν.;ρ 

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο στο 4:30 το εχω δει σε αρκετα compilations και ειναι το μονο που με σκαλωνει. Οκ καποια απο τα αλλα ειναι περιεργα/επικινδυνα/κλπ αλλα μπορω να κατηγορησω τη βοτκα, την τρελα της στιγμη το "για να δω τι θα γινει" ρε αδερφε.

Αλλα ερχομαι να αναρωτηθω. Εισαι ο οδηγος του λεωφορειου. Βλεπεις εναν τυπο με καραμπινα να θελει να μπει. Ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι αν το πιο λογικο πραγμα που σου ερχεται στο νου ειναι να πατησεις το κουμπι που ανοιγει τις πορτες και να αφησεις τον τυπο με το μπαστουνι της φωτιας που σκοτωνει απο αποσταση να μπει στον ιδιο (και μικρο) χωρο με τους επιβατες? Και αντε χεστους τους επιβατες. Εισαι και εσυ μεσα σε αυτο το μεταλλικο κουτι.

Περιττο βεβαια να πω πως με τοσα ρωσικα βιντεο/φωτο που εχω δει, νομιζω πως αν ποτε παω στη Ρωσια θα κοιταω δεξια αριστερα σαν κομαντο απο τη στιγμη που θα πατησω το ποδι μου στη χωρα για να μη μου την πεσει κανας τρελος ή πεθανω απο σποντα ξερωγω. Που ειναι τρελο στερεοτυπο, το αναγνωριζω, αλλα what is seen..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...