nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ωραίο ρε , αλλα θα σε banάρουν η στην καλύτερη θα το σβήσουν ιδικά όταν αρχίσουν οι κυράδες του forum να τσινάνε δε θυμάσαι τι είχε γίνει με τις φωτογραφίες? και ήταν και με μαγιό
zeniath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 τι κάνουν δεν κατάλαβα εκτός από το ότι καίγονται, κοροϊδεύουν τα rap freestyle battles αυτό δλδ είναι σωστό; καλά τα διόδια στην εθνική οκ, αλλά στο Ριο-Αντίριο είναι σωστό δλδ; Την είχαν και από χθες την γέφυρα όσοι την χρησιμοποιούν; Από κίνημα της προκοπής, έγινε κίνημα του τζαμπατζή κλασσικού ελληναρά 10
stavi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 ωραίο ρε , αλλα θα σε banάρουν η στην καλύτερη θα το σβήσουν ιδικά όταν αρχίσουν οι κυράδες του forum να τσινάνε δε θυμάσαι τι είχε γίνει με τις φωτογραφίες? και ήταν και με μαγιό Πιστεύω μας αδικείς, εγώ προσωπικά δε θυμαμαι καμία εδώ μέσα να παραπονέθηκε ποτέ που είστε λιγούρια... εμένα το μόνο που μενόχλησε είναι οτι η δεύτερη κοπέλα στο βίντεο είναι προφανώς ανορεξική.... και κάποιος θα έπρεπε να την κάνει να καταλάβει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό στο χώρο εργασίας που εργάζεται μήπως και έτσι βάλει μυαλο και σώσει τον εαυτό της απο την ανορεξία αυτή μου μιλάει είναι η γυναίκα του αναρωτιέμαι ή η μάνα του; πάντα οι γυναίκες το παίζουν τόσο έξυπνες τελικά.... πφφφ σίγουρα αυτή τον μπρίζωσε να το κάνει
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Πιστεύω μας αδικείς, εγώ προσωπικά δε θυμαμαι καμία εδώ μέσα να παραπονέθηκε ποτέ που είστε λιγούρια... δεν είμαστε λιγούρια !άντρες είμαστε και θέλουμε να βλέπουμε και να κάνουμε πράγματα συνέχεια κόψε απο ενα άντρα τις τσόντες και θα μαραθεί , θα χάσει κάθε όρεξη για ζωή
stavi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 δεν είμαστε λιγούρια ! άντρες είμαστε και θέλουμε να βλέπουμε και να κάνουμε πράγματα συνέχεια κόψε απο ενα άντρα τις τσόντες και θα μαραθεί , θα χάσει κάθε όρεξη για ζωή για πλάκα το είπα το λιγούρια μια χαρά είστε τώρα όσο για τις τσόντες.... δεν ξέρω έχω την εντύπωση οτι πολλοί δε βλέπετε τσόντες
zeniath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 δεν ξέρω έχω την εντύπωση οτι πολλοί δε βλέπετε τσόντες AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA 13
flik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 δεν ξέρω έχω την εντύπωση οτι πολλοί δε βλέπετε τσόντες Λάθος topic.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 πολύ καλά κανανε και δε πληρώσανε, αλλά θα τους ρίξουνε πρόστιμο μετα;
sugata Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 πολύ καλά κανανε και δε πληρώσανε, αλλά θα τους ρίξουνε πρόστιμο μετα; 4
hackerW32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 http://www.comedylab.gr/video/1452/%CF%8304-%CE%BF-%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%AC%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%AF%CE%BF αχαχαχ τον πήρανε πρωτο πρωτο στο comedy lab, ειναι ενας γνωστος μου, εχει παρα πολλα στο καναλι του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις