traganeus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 να μας πει ο τυπος αν ειναι ωραιο το συναισθημα να σε διωχνουν με ξυλο.. Τι πιο όμορφο???? 3
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 να μας πει ο τυπος αν ειναι ωραιο το συναισθημα να σε διωχνουν με ξυλο.. Πάντως και να μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα ποτέ αν δεν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια, κόκκινο αίμα δεν το περίμενα ποτέ δεν ξέρω πως μου είχε κολλήσει και περίμενα μπλε ριγέ σαν τα ζαχαρωτά ένα πράγμα,τι περίεργο. 1
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Προσοχή στο φτέρνισμα μπορεί να αποβεί μοιραίο. 3
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μπάτσοι στην Αμερική θανατώνουν σκυλί εν ψυχρώ. Όχι ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αλλά λέμε. Σε σποίλερ για ευνόητους λόγους. Κι όπως πάντα, μπάτσος καλός μόνος νεκρός. 4
DrLo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μπάτσοι στην Αμερική θανατώνουν σκυλί εν ψυχρώ. Όχι ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αλλά λέμε. Σε σποίλερ για ευνόητους λόγους. Κι όπως πάντα, μπάτσος καλός μόνος νεκρός. Αν μου ορμούσε το σκυλί το ίδιο θα έκανα. Πρόβλημα του αφεντικού του που δε το έδεσε. 2
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ήταν ένα σκυλί, το οποίο btw δεν επιτέθηκε, και ήταν πέντε μαντράχαλοι, υποτίθεται εκπαιδευμένοι. Άνετα μπορούσαν να το χειριστούν χωρίς τα σιδερικά τους. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αν μου ορμούσε το σκυλί το ίδιο θα έκανα. Πρόβλημα του αφεντικού του που δε το έδεσε. Άλλο βίντεο μάλλον είδες, το σκυλί δεν επιτέθηκε, απλά γαύγισε και πήγε προς το μέρος τους, κίνηση για επίθεση (και πάλι χωρίς να επιτεθεί) έκανε όταν είδε το όπλο. Οι αστυνομικοί μπορούσαν να αφήσουν τον ιδιοκτήτη του να το μαζέψει ή να χρησιμοποιήσουν το τίζερ και να το ακινητοποιήσουν, αλλά όταν κάποιος γεννιέται άνθρωπος δε σημαίνει κι ότι είναι άνθρωπος, υπάνθρωποι που νομίζουν ότι επειδή κουβαλάνε ένα όπλο μπορούν να παίρνουν έτσι ζωές... (και δεν αναφέρομαι σε όλους τους αστυνομικούς, στο συγκεκριμένο και σε όσους έχουν τα ίδια μυαλά με αυτόν, αστυνομικοί ή μη)... 8
linkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ποσο ασχημο δεν θα ηταν να ψοφαγε ο συγκεκριμενος μπατσος.
maxdore217 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Απ την μια μπράβο που έκαναν μια τόσο καλή απομίμηση συνέντευξης Γνωστής εκπομπής ....απ την άλλη αν το δεις από διαφορετική οπτική υπάρχουν και πράγματα που είναι για λύπηση στο video (όλα σε ένα καζάνι έτσι πρέπει...) 1
trek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει στο thread, αλλά έχει πολύ γέλιο. Ειδικά με αυτό που κάνει περίπου στο 1:20, πήγα να πέσω απο την καρέκλα. Καλη μέρα να' χουμε σύντροφοι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις