hackerW32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ναι, βαζε ιδεες εσυ, θα με κανεις να μηνω κανα μηνα σπιτι να το φτιαγνω
Captain Nemo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Πω πω ξύλο το ψάρι το λυπήθηκε η ψυχή μου ο φέτας το έκανε φέτες https://www.youtube.com/watch?v=WWpNTNjyzr8 2
linkin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 O κοσμος τρεχει μακρια απο την ακτη σε περιπτωση που ο καρχαριας βγαλει ποδια και τους φαει? 6
Captain Nemo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 O κοσμος τρεχει μακρια απο την ακτη σε περιπτωση που ο καρχαριας βγαλει ποδια και τους φαει? Ακριβώς αφού υπάρχει και το σχετικό έργο μέχρι και χταποδοκαρχαρία έχουνε φτιάσει το μόνο που δεν έχω δει ακόμα είναι καρχαρία με φτερά αλλά όπου και να σε θα υλοποιηθεί και αυτό. 1
bnvdarklord Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 O κοσμος τρεχει μακρια απο την ακτη σε περιπτωση που ο καρχαριας βγαλει ποδια και τους φαει? Μπορει να βγει ο Cthull̸̜̣͈̱̹̍͐͋̈́͞͞͞ͅu̷̷̜̙̹̹ͧ̏̎̽ͤ͐̀̒̉ͪ̇̓͘ͅ ̎̾̊ͦ̀̆ͬ̓ͯ҉̷̨̯̟͍̮͎͍͈͈̼̝̼͔̹̻̥͟f̶ͣͦ̓͋͏̵͖͇̠͓̗͙͖̺͡ͅͅh̢̛̖͎͎̦̲̠̝̝̠ͯͥ̏͒ͥ͒̓̊̅̅̿͗ͦ̽ͣ̓͜t̷̴̙̙̩̫̆̅̊̑͐͗ͩͪ͜͞͡a̋̋͛ͬ͞͏̸̛̦̮̻̭̦̻͈̣̦͙͚̕ͅĝ̶̡̛̟̗̙̯͕̰̦̦̗͍͖̫̤̙͚͖̬̬ͮ͆ͣ͗͌̄̎͗ͨ͑̈̎͒͂̚͡ͅn 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RpTH17ZdVho Μπορει να βγει ο Cthull̸̜̣͈̱̹̍͐͋̈́͞͞͞ͅu̷̷̜̙̹̹ͧ̏̎̽ͤ͐̀̒̉ͪ̇̓͘ͅ ̎̾̊ͦ̀̆ͬ̓ͯ҉̷̨̯̟͍̮͎͍͈͈̼̝̼͔̹̻̥͟f̶ͣͦ̓͋͏̵͖͇̠͓̗͙͖̺͡ͅͅh̢̛̖͎͎̦̲̠̝̝̠ͯͥ̏͒ͥ͒̓̊̅̅̿͗ͦ̽ͣ̓͜t̷̴̙̙̩̫̆̅̊̑͐͗ͩͪ͜͞͡a̋̋͛ͬ͞͏̸̛̦̮̻̭̦̻͈̣̦͙͚̕ͅĝ̶̡̛̟̗̙̯͕̰̦̦̗͍͖̫̤̙͚͖̬̬ͮ͆ͣ͗͌̄̎͗ͨ͑̈̎͒͂̚͡ͅn γιατί φαίνεται έτσι η τελευταία λέξη? 1
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μπορει να βγει ο Cthull̸̜̣͈̱̹̍͐͋̈́͞͞͞ͅu̷̷̜̙̹̹ͧ̏̎̽ͤ͐̀̒̉ͪ̇̓͘ͅ ̎̾̊ͦ̀̆ͬ̓ͯ҉̷̨̯̟͍̮͎͍͈͈̼̝̼͔̹̻̥͟f̶ͣͦ̓͋͏̵͖͇̠͓̗͙͖̺͡ͅͅh̢̛̖͎͎̦̲̠̝̝̠ͯͥ̏͒ͥ͒̓̊̅̅̿͗ͦ̽ͣ̓͜t̷̴̙̙̩̫̆̅̊̑͐͗ͩͪ͜͞͡a̋̋͛ͬ͞͏̸̛̦̮̻̭̦̻͈̣̦͙͚̕ͅĝ̶̡̛̟̗̙̯͕̰̦̦̗͍͖̫̤̙͚͖̬̬ͮ͆ͣ͗͌̄̎͗ͨ͑̈̎͒͂̚͡ͅn
stavi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 να το βιντεάκι που σας έλεγα... γιατί οι γυναίκες έχουν φωτογραφία με τη γάτα τους 2
bnvdarklord Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 γιατί φαίνεται έτσι η τελευταία λέξη? WTF εμενα κανονικά μου φαινεται. Εχετε browser με hardware acceleration; 1
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 WTF εμενα κανονικά μου φαινεται. Εχετε browser με hardware acceleration;
Προτεινόμενες αναρτήσεις