zeniath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ky9MPO2caIk&feature=youtu.be 3
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 έβαλες το προηγούμενο που ήταν 9:42 και επειδή δεν είπαμε τίποτα μας πόσταρες και το μονόωρο ε; 2
zeniath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Κατάλαβες, βάζει ο άνθρωπας κάτι μπας και ενημερωθείτε λιγάκι και την ακούει κ από πάνω... Είδες last page τι έβαζα, έχω και χειρότερα Οι γατόφιλοι θα το εκτιμήσουν
status Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Κατάλαβες, βάζει ο άνθρωπας κάτι μπας και ενημερωθείτε λιγάκι και την ακούει κ από πάνω... Είδες last page τι έβαζα, έχω και χειρότερα Οι γατόφιλοι θα το εκτιμήσουν Άχου, πόσο καλός, πάρε μια γατούλα. 2
zeniath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Αχαριστία και μούργα ρε τίποτε άλλο. Όσο για το γατόνι από πάνω. έχουμε φάει τα χρόνια μας στο theync και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Αυτή η pic μόνο αν ήταν η γάτα μου θα με έκανε να νιώσω κάτι, για τους randomάδες γιωτάδες γάτους τώρα who cares εφόσον τα νορμάλ σας χαλάνε....
andreapaog328 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tPzRPga6uDg
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μάζεψε τους πάντες πάλι ο Kimmel...
Toufas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Aπλα θυμαμαι τον λογο που δεν πηγα στην συναυλια του στην αθηνα πριν απο 1μιση χρονο και νευριαζω απειρα. Με εμενα αλλα και με το ατομο που με εκανε να μην παω. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2013 από Toufas 1
tsioudiver Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ο Ντρου Μπέρυ έχει χαρακτηριστεί “Στίβεν Σπίλμπεργκ του μοριακού animation”. Στα βιντεάκια παρακάτω μπορείς να καταλάβεις μόνος σου το γιατί (και κυρίως να εκπλαγείς ευχάριστα με την κομψότητα των μηχανισμών της ζωής σε μοριακό επίπεδο). Οι αναπαραστάσεις αυτές είναι ό,τι ρεαλιστικότερο έχουμε αυτή τη στιγμή, το next best thing από το να βλέπαμε με τα μάτια μας την κατάσταση σε ένα ζωντανό κύτταρο. Ενσωματώνουν όσες γνώσεις έχουμε για τους μηχανισμούς αυτούς, ακόμα και η ταχύτητά τους έχει αποδοθεί με ρεαλισμό. Εάν παραβιάζει τους όρους χρήσης ας αφαιρεθεί, ειδάλλως.. Όλο το άρθρο εδώ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις