Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα.. ανοιγω αυτο το thread για να σας δειξω κατι που ειδα σημερα το βραδυ καθως γυρνουσα σπιτι στη Λεωφορο Ποσειδωνος και εμεινα μ@λ@κας.. ενιωσα πολυ περιεργα κ συνεχως σκεφτομαι τι ηταν αυτο..

Σας παρακαλω μην αρχισετε τα κλασσικα "θα ερθουν οι Ελοχιμ", "πολυ Λιακοπουλο βλεπεις" κλπ.. γιατι πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα ντοκουμεντα ufo απο μερια ποιοτητας εγγραφης αλλα και ο τροπος που συμπεριφερεται αποκλειει το να ειναι μπαλονι/αεροπλανο/laser/αντανακλαση κλπ..

Τραβηξα 2 βιντεακια με το κινητο μου (samsung galaxy s2).. το 1ο ειναι 20 δευτερολεπτα σε φουλ αναλυση, και βλεπουμε αυτο το αντικειμενο να ειναι αρχικα ροζ.. να εξαφανιζεται για λιγο (εκει κατεβασα την καμερα γιατι νομιζα οτι εξαφανιστηκε εντελως) και μετα οταν επανερχεται ειναι γαλαζιο!

Το αντικειμενο εχει την οψη φωτεινου δισκου και εχει το μεγεθος φακης στο οπτικο πεδιο μας, πολυ μεγαλυτερο απο ενα αεροπλανο η αστερι.. το κιτρινο φως στα δεξια ειναι απο τα φωτα του δρομου

Το 1ο βίντεο

Στο 2ο βιντεακι αλλαζει περισσοτερα χρωματα και κινειται.. κατεβασα λιγο την ποιοτητα εγγραφης για να μπορεσω να κανω zoom.. καταφερα και εγγραψα 3 λεπτα με πολυ σταθερο χερι, αλλα επειδη ειναι 200mb θα κανει ωρα να ανεβει

Εχω δει και εγω παρομοιο αλλα 99% ειναι αεροπλανο. Και τις δυο φορες απο ποσειδώνος.Απλα για καποιο λογο αναβουν το φως γιατι πλησιαζουν ισως στο μπενιζελοζ

Δημοσ.

Εχω δει και εγω παρομοιο αλλα 99% ειναι αεροπλανο. Και τις δυο φορες απο ποσειδώνος.Απλα για καποιο λογο αναβουν το φως γιατι πλησιαζουν ισως στο μπενιζελοζ

Δεν ειναι αεροπλανο... καθησα και το κοιτουσα κανα τεταρτο.. αλλαξε 5-6 χρωματα και εκανε μια αποσταση 200μ αλλες φορες πιο αργα αλλες πιο αποτομα.. δν αναβοσβηνε κανενα φως ρυθμικα οπως στα αεροπλανα.. απλα φατασου ενα αντικειμενο λιγο πιο μεγαλο απο αεροπλανο ολο φωτεινο.. θα το δεις καλυτερα στο 2ο βιντεο

Δημοσ.

Αποκαλύψεις, αλήθειες και ψέματα για όσα συμβαίνουν στη Γη και στο διάστημα και μας το κρύβουν

Το διάστημα έκρυβε πάντα πολλά μυστήρια για τους ανθρώπους. Η NASA για πολλά χρόνια είχε και εξακολουθεί να έχει μυστικά, τα οποία μόνον λίγοι γνωρίζουν. Οι υπεύθυνοι των υπηρεσιών της υποστηρίζουν ότι οι έρευνες είναι μυστικές, καθώς υπάρχει κατασκοπεία, αλλά και δεν υπάρχει λόγος να γνωρίζει το κοινό κάποια πράγματα, καθώς μπορεί να παρεξηγηθούν να προκαλέσουν λάθος εντυπώσεις και λάθος συμπεράσματα.

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι η ομερτά της NASA σπάει και κάποιοι εκτιμούν ότι κι αυτό είναι τακτική της. Μας προετοιμάζει για κάτι; Για την αλήθεια που δεν ξέρουμε;

http://youtu.be/WRhwRvJxbmg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...