Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν κάνουν λοιπόν οι εξωγήινοι καλούς συνδυασμούς χρωμάτων...Μα ροζ και μπλε στο ίδιο διαστημόπλοιο;;;;;;;ήμαρτον....ήμαρτον!

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχει μέγεθος φακής οι άλιεν θα είναι μικροσκοπικοί, δεν τρομάζω.

Στο οπτικο μας πεδιο ειπα.. το φεγγαρι πχ εχει μεγεθος ενος κερματος 10 λεπτων

Δεν κάνουν λοιπόν οι εξωγήινοι καλούς συνδυασμούς χρωμάτων...Μα ροζ και μπλε στο ίδιο διαστημόπλοιο;;;;;;;ήμαρτον....ήμαρτον!

Το περιμενα..

Δημοσ.

Μου άρεσε το "ήηηη!!!!!" χαχαχα να'σαι καλά γέλασα.

Κοίτα αν δεν κουνήθηκε πιο λογικό το βλέπω να είναι καμιά Αφροδίτη/Δίας που να πέρναγαν από μπροστά του σύννεφα (που δε μπορούσες να δεις από την φωτορρύπανση) παρά UFO. Αν τώρα κουνήθηκε και έκανε περιέργες μανούβρες αλλάζει το πράγμα. 

Δημοσ.

Κοίτα αν δεν κουνήθηκε πιο λογικό το βλέπω να είναι καμιά Αφροδίτη/Δίας που να πέρναγαν από μπροστά του σύννεφα (που δε μπορούσες να δεις από την φωτορρύπανση) παρά UFO. Αν τώρα κουνήθηκε και έκανε περιέργες μανούβρες αλλάζει το πράγμα. 

Κουνιεται.. ενω ηταν ευθεια στον οριζοντα στο τελος το κοιτουσα ακριβως απο πανω μου..

Αναβοσβηνει και αλλαζει κι αλλα χρωματα θα ανεβαζω και το αλλο βιντεακι

Δημοσ.

Προφανως και χρησιμοποιουν HID kits (8000k - 12000k) στα διαστημοπλοια τους, γι'αυτο και τα χρωματα που ειδες.

http://hxostyle.gr/?pid=4&prod=2576

Neon φωτα πιστευω οτι ειναι εγω. Κλεμενη ιδεα απο την τελευταια τους επισκεψη στην γη, οταν την ειδαν σε pegeuot rallye του Μπουρναζιου.

Δημοσ.

Έρχονται οι Γκόα'ουλντ ! 

Προφανως και χρησιμοποιουν HID kits (8000k - 12000k) στα διαστημοπλοια τους, γι'αυτο και τα χρωματα που ειδες.

http://hxostyle.gr/?pid=4&prod=2576

Παιδια βαριεμαι, αληθεια.. οκ τεχνολογικο forum ειναι αλλα στο μπλα μπλα ειμαστε.. κουβεντουλα να κανουμε (ειδικα με το 2ο βιντεο), μην το παμε αλλου σε τσακωμους και σχολια που δεν εχουν νοημα

Δημοσ.

Κουνιεται.. ενω ηταν ευθεια στον οριζοντα στο τελος το κοιτουσα ακριβως απο πανω μου..

Αναβοσβηνει και αλλαζει κι αλλα χρωματα θα ανεβαζω και το αλλο βιντεακι

Σε κάποια φάση όταν έσβησε το φωτάκι χέστηκες πάνω σου ε? ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ

Δημοσ.

Και συμφωνω zeniath με αυτο.. απλα μου φαινεται υπερβολικα μεγαλο για πλανητης και πολυ περιεργο που αλλαξε χρωμα αμεσως μετα το σβησιμο.. θα το δεις καλυτερα στο 2ο βιντεο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...