hackerW32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 περασα ενα παλιο λειτουργικο στο pc μου και τωρα ολα τα παράθυρα βγαινουν χαμηλά.. ηταν ms kodos το σκεφτηκα ενω εκανα αναγκη μου 3
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Είστε στο κάμπινγκ. Σου κάνει σκηνή. Μέσα στη σκηνή. Inception. Είστε στο θεατρο. Έχετε σκηνή με θέμα το κάμπιγκ. Σου κάνει σκηνή. Μέσα στην σκηνή. Inception^2 "Πάνω" στη σκηνή. Ευχαριστώ. (συγγνώμη) Για την σκηνή μου λέτε?χιχιχιχ lolkitten.jpeg
hackerW32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 - Ρε, είδες το σερβιτόρο πώς είναι;- Χα χα, ναι. Έχει πράσινα μαλλιά. Σαν κήπος είναι!- Άντε, φώναξέ τον να πληρώσουμε.- Γκαζόν! 20
driftingcris Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 - Ρε, είδες το σερβιτόρο πώς είναι; - Χα χα, ναι. Έχει πράσινα μαλλιά. Σαν κήπος είναι! - Άντε, φώναξέ τον να πληρώσουμε. - Γκαζόν! . 1
teddy71 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 περασα ενα παλιο λειτουργικο στο pc μου και τωρα ολα τα παράθυρα βγαινουν χαμηλά.. ηταν ms kodos το σκεφτηκα ενω εκανα αναγκη μου ... Και εκει επρεπε να μεινει ...και για μεγαλυτερη ασφαλεια να διπλοτραβηξεις το καζανάκι. 2
volos27 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 μιας κ ειναι περιοδος εξετασεων θυμηθηκα οτι ημουν αριστουχος,δεν εμεινα ποτε,αλλα διαβαζα αρκετα,τα αγαθα κοποις κτωνται
hackerW32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 ΜΑΓΚΕΣ οπου νανε παμε για 1000η σελιδα. καπως πρεπει να το γιορτάσουμε 2
onty Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Οδηγοντας στην εθνικη οδο ενας τυπος ,βλεπει μια πινακιδα που γραφει " προς πουστοχωρι". Λεει ελα Χρηστε και Παναγια τι ονομα χωριου ειναι αυτο δεν τοχω ξανακουσει. Ας παω μια βολτα να δω πως ειναι εχω περιεργεια. Βγαινει λοιπον στην εξοδο και μπαινει στο χωριο. Κοιταζει δεξια αριστερα ολα νορμαλ,οι δρομοι τα σπιτια τα μαγαζια. Βλεπει σε ενα κηπο εναν αντρα γεροδεμενο να κανει δουλειες και τον ρωταει - Καλημερα πατριωτη,ειμαι περαστικος και μου εκανε εντυπωση το ονομα του χωριου σας, μηπως μπορεις να μου πεις απο που προερχεται; Και του απαντα -Και που θελεις να ξερω καλε; Και γω νυφη ειμαι εδω περα.. ♥♥♥♥♥ (Κριμα με τοσο κατεβατο να μην ειμαι ο πρωτος της 1000ης σελιδας..) Πηγαινει ενας τυπος στο περιπτερο - Θελω 5 κουτια προφυλακτικα. - Θες και σακουλα; - Οχι νταξ, ψιλοβλεπεται.. 8
CheOnWeb Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Οδηγοντας στην εθνικη οδο ενας τυπος ,βλεπει μια πινακιδα που γραφει " προς πουστοχωρι". Λεει ελα Χρηστε και Παναγια τι ονομα χωριου ειναι αυτο δεν τοχω ξανακουσει. Ας παω μια βολτα να δω πως ειναι εχω περιεργεια. Βγαινει λοιπον στην εξοδο και μπαινει στο χωριο. Κοιταζει δεξια αριστερα ολα νορμαλ,οι δρομοι τα σπιτια τα μαγαζια. Βλεπει σε ενα κηπο εναν αντρα γεροδεμενο να κανει δουλειες και τον ρωταει - Καλημερα πατριωτη,ειμαι περαστικος και μου εκανε εντυπωση το ονομα του χωριου σας, μηπως μπορεις να μου πεις απο που προερχεται; Και του απαντα -Και που θελεις να ξερω καλε; Και γω νυφη ειμαι εδω περα.. ♥♥♥♥♥ (Κριμα με τοσο κατεβατο να μην ειμαι ο πρωτος της 1000ης σελιδας..) Πηγαινει ενας τυπος στο περιπτερο - Θελω 5 κουτια προφυλακτικα. - Θες και σακουλα; - Οχι νταξ, ψιλοβλεπεται.. Ποιος είναι ο Χρήστος; Edit: Φτου, πάλι 999 είναι. 1
McNerd Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 χρειαζεστε 5 ποστς ακόμα αν δεν απατωμαι α και κάποιος να ξυπνησει τον star12
sargio01 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Η χιλιοστή, ανήκει δικαιωματικά εξ αδιαιρέτου λόγω προσφοράς στο thread στον hacker και τον star. 4
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μια φορά είχα ρίξει κλανιά στην βόρεια λεμονιά. 1
katergaris79 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Πήρα προφυλακτικά από τα Lidl και μου έδωσαν δώρο ένα βιβλίο με διακόσμηση παιδικού δωματίου.. (Άντε γιατί δε θα έγραφε κανείς το τελευταίο πριν τη 1000η) 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις