theoritikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δεν είναι ακριβώς ανέκδοτο αλλά κάπου πρέπει να γραφω κι εγώ αυτά που λέει συγγενικό πρόσωπο εξ αγχιστείας. - Παλιά δεν ήξερα πράγματα, μετά άρχισα να βλέπω πολλή τηλεόραση και έμαθα. Ειδικά χάι τιβι. Σαν να λες πως πήγες στο Έβερεστ επειδή είδες ένα ντοκιμαντέρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaptsap Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Σαν να λες πως πήγες στο Έβερεστ επειδή είδες ένα ντοκιμαντέρ Μη δείτε εναν άνθρωπο να προκοβει αμέσως να του την πείτεΤι στε σεις ρε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Έβαλαν για λίγο στο καφενείο το Μπάρτσα-Βιγιαρεάλ και ακούστηκε αμέσως μια φωνή απ'το βάθος "γύρνα ρε στον τελικό να δούμε λίγη μπαλίτσα". 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ανάκριση στην Αλάσκα: -Και για πες μας κατηγορούμενε που ήσουν το βράδυ Οκτωβρίου/Απριλίου; Βρίσκεται σε εξέλιξη , ένας αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην εθνική Βραζιλίας και την εθνική Ποντίων. Το σκορ είναι 7-0 υπέρ της Βραζιλίας. Γίνεται μια φάση έξω από την περιοχή των Ποντίων και κερδίζει φάουλ η Βραζιλία σε πολύ καλή θέση. Στήνονται οι παίχτες του τοίχους κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του τερματοφύλακα. Την τελευταία στιγμή όμως, γυρνάνε οι παίχτες του τοίχους και κοιτάνε προς το τέρμα. Ο τερματοφύλακάς τους φωνάζει: -Τι κάνετε ρε; Γυρίστε από την άλλη. Και ένας παίχτης του τοίχους απαντάει: -Τι λες ρε έξυπνε; Και να χάσουμε την γκολάρα; 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ανάκριση στην Αλάσκα: -Και για πες μας κατηγορούμενε που ήσουν το βράδυ Οκτωβρίου/Απριλίου; Βρίσκεται σε εξέλιξη , ένας αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην εθνική Βραζιλίας και την εθνική Ποντίων. Το σκορ είναι 7-0 υπέρ της Βραζιλίας. Γίνεται μια φάση έξω από την περιοχή των Ποντίων και κερδίζει φάουλ η Βραζιλία σε πολύ καλή θέση. Στήνονται οι παίχτες του τοίχους κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του τερματοφύλακα. Την τελευταία στιγμή όμως, γυρνάνε οι παίχτες του τοίχους και κοιτάνε προς το τέρμα. Ο τερματοφύλακάς τους φωνάζει: -Τι κάνετε ρε; Γυρίστε από την άλλη. Και ένας παίχτης του τοίχους απαντάει: -Τι λες ρε έξυπνε; Και να χάσουμε την γκολάρα; Τώρα εσύ θες να γελάσουμε? Όσοι θέλετε και κουμπί dislike κάντε like. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 /κλαίω http://www.gazzetta.gr/plus/article/1080703/pigan-gia-listeia-ki-efygan-trehontas-vid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Τώρα εσύ θες να γελάσουμε? Όσοι θέλετε και κουμπί dislike κάντε like. Αν δεν σου αρέσει μην απαντάς ρε 'συ. Και αν απαντάς μην γίνεσαι τόσο τραγικός. Γιατί και εγώ χαλαρά τώρα μπορώ να βάλω "κάντε like όποιος πιστεύει ότι κάνεις σαν λακαμάς". 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 κλαίω νο2 http://www.huffingtonpost.gr/2017/05/06/viral-katestrepse-ergo-texnis_n_16447346.html?ncid=fcbklnkgrhpmg00000001 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Τώρα εσύ θες να γελάσουμε? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Γιατί και εγώ χαλαρά τώρα μπορώ να βάλω "κάντε like όποιος πιστεύει ότι κάνεις σαν λακαμάς". μου αρεσε η ιδεα καντε like λοιπον οσοι νομιζετε οτι ειμαι μαλακας 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 /κλαίω http://www.gazzetta.gr/plus/article/1080703/pigan-gia-listeia-ki-efygan-trehontas-vid κλαίω νο2 http://www.huffingtonpost.gr/2017/05/06/viral-katestrepse-ergo-texnis_n_16447346.html?ncid=fcbklnkgrhpmg00000001 https://youtu.be/_4HRwfa-UEM 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ελάτε μαζευτείτε παιδιά μου, θα σας πω μια ιστορία που βασίζετε σε πραγματικά γεγονότα. Ήτανε δυο φίλοι, ο Γιώργος και η Ειρήνη, και αποφάσισαν να πάνε σε μια λέσχη για να παίξουνε poker.Καθίσανε σε ένα μεγάλο τραπέζι και αρχίσανε να παίζουνε.Ο Γιώργος είχε τρομερή τύχη, κέρδιζε σε κάθε γύρο, οι μπλόφες του του βγαίνανε, είχε μεγάλα χαρτιά, ακόμα και όταν οι άλλοι είχανε δυνατό χέρι αυτός είχε πιο καλό.Η Ειρήνη πέρα του ότι είχε απογοητευτεί γιατί έχασε όλα της τα λεφτά, είχε μεγάλη περιέργεια να μάθει το μυστικό του, οπότε τον ρωτάει:-Πες μου σε παρακαλώ, ποιο είναι το μυστικό σου και είχες τόση μεγάλη τύχη σήμερα; Δεν σε έχω ξαναδεί να νικάς έτσι..Γυρνάει, βάζοντας τα γυαλιά του και της απαντάει:-Δεν ξέρω, μπορεί να φταίει το φαγητό που έφαγα σήμερα, ήταν φασοluckια i'm back bitches 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Τώρα εσύ θες να γελάσουμε? Όσοι θέλετε και κουμπί dislike κάντε like. τα λεφτα σου πισω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ένας Εβραίος και ένας Παλαιστίνιος συναντιούνται στο δρόμο -Τι νέα βρε Γιακούμπ; Πώς πάει; -Καλά μωρέ! Αααααα, ξέχασα Πέτυχα και τον αδερφό σου τις προάλλες -Πού ρε συ;;;; -Να μωρε εδω , ανάμεσα από τα μάτια..... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 τα λεφτα σου πισω Θέλετε και την απόδειξη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις