Alex-V Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μου λέει η άλλη "Θα με κεράσεις ένα ποτό?" Λες και έχουμε τίποτα ΠΑΣΟΚ ξέρω 'γω 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μου λέει η άλλη "Θα με κεράσεις ένα ποτό?" Λες και έχουμε τίποτα ΠΑΣΟΚ ξέρω 'γω 'Κεράσει πουτό?" 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μου λέει η άλλη "Θα με κεράσεις ένα ποτό?" Λες και έχουμε τίποτα ΠΑΣΟΚ ξέρω 'γω - θα ήθελα παγκωτό κεράσι -Έλα πάρε φίλε... εεε που πάς χωρίς να πληρώσεις ρε γύφτο; -Ε εγκώ παγκωτό κεράσει άλλη φορά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 - θα ήθελα παγκωτό κεράσι -Έλα πάρε φίλε... εεε που πάς χωρίς να πληρώσεις ρε γύφτο; -Ε εγκώ παγκωτό κεράσει άλλη φορά Εγώ το ξέρω ως εξής: - Παγκωτό κεράσι; -Στο ψυγείο φίλος. -Ευχαριστώ, την επόμενη φορά εγκώ κεράσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εκτός του σκύλου, το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Εντός του σκύλου είναι πολύ σκοτεινά για να διαβάσει κανείς. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 -Πατέρα είδα στο σινεμά το star wars! -Σιγά ,εγώ στην ηλικία σου τα έβλεπα πιο νωρίς γιατί τα κατέβαζα από τορρεντάδικο πριν ακόμα βγεί στο σινεμα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 - Γούντι Άλεν.- Ορίστε μάστορα.- Ευχαριστώ Γούντι. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 - Γούντι Άλεν. - Ορίστε μάστορα. - Ευχαριστώ Γούντι. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 ? Allen key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 ? Άλεν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Σε χωριο της επαρχιας εχουν βγει οι γειτονισσες και μιλανε μετα απο πρωτοφανη κακοκαιρια με καταιγιδες και κεραυνους. - Ασε τι επαθα χθες, μου εκαψε ο κεραυνος την τηλεοραση και δεν εχω τι να κανω. - Και μενα το ψυγειο και χαλασαν τοσα φαγητα... - Αυτα δεν ειναι τιποτα, εδω εκαψε τον σκυλο της ταδε. -Εχει σκυλο? -Ναι τον Ρουτερ. ΥΓ:Πραγματικη ιστορια. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ελα Ρούτερ πιαστό!Πιάστο αγόρι μου !Μπράβο Ρούτερ!....(αλά Ρεξ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hesus Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Τι ειναι πρασινο και ζει σε υπονομους; Ενας αγγουραιος!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 πως λεγοταν η μικρη αδερφη της τσοκοντα;;; τσοντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 οταν δεν εισαι σιγουρος αν θελεις να πατησεις το λινκ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις