Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τρεις μεθυσμένοι μπήκαν σε ένα ταξί. Ο οδηγός επειδή κατάλαβε ότι ήταν μεθυσμένοι άναψε και έσβησε την μηχανή. Στην συνέχεια τους είπε "φτάσαμε στον προορισμό σας ". Ο πρώτος του έδωσε τα χρήματα, ο δεύτερος του είπε " ευχαριστούμε " και ο τρίτος τον σφαλιάρισε . Ο ταξιτζής σοκαρισμένος πίστεψε πως ο τρίτος κατάλαβε τι είχε κάνει έτσι τον ρώτησε "γιατί με σφαλιάρισες ;" τότε εκείνος του απάντησε " να ελέγξεις την ταχύτητα σου  την επόμενη φορά, κόντεψες να μας σκοτώσεις " .

lol :-D 

​                                                                                           

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρεις μεθυσμένοι μπήκαν σε ένα ταξί. Ο οδηγός επειδή κατάλαβε ότι ήταν μεθυσμένοι άναψε και έσβησε την μηχανή. Στην συνέχεια τους είπε "φτάσαμε στον προορισμό σας ". Ο πρώτος του έδωσε τα χρήματα, ο δεύτερος του είπε " ευχαριστούμε " και ο τρίτος τον σφαλιάρισε . Ο ταξιτζής σοκαρισμένος πίστεψε πως ο τρίτος κατάλαβε τι είχε κάνει έτσι τον ρώτησε "γιατί με σφαλιάρισες ;" τότε εκείνος του απάντησε " να ελέγξεις την ταχύτητα σου την επόμενη φορά, κόντεψες να μας σκοτώσεις " .

Παλιό αλλά καλό

• Like 2

Mπαίνει ένας μεθυσμένος σ' ένα σουβλατζίδικο και λέει στον ψήστη: - Φιλαράκι θα μου φτιάξεις ένα σουβλάκι απ' όλα;

- Πίταα;

- Γάμησέ τα...

• Like 5

Τρεις μεθυσμένοι μπήκαν σε ένα ταξί. Ο οδηγός επειδή κατάλαβε ότι ήταν μεθυσμένοι άναψε και έσβησε την μηχανή. Στην συνέχεια τους είπε "φτάσαμε στον προορισμό σας ". Ο πρώτος του έδωσε τα χρήματα, ο δεύτερος του είπε " ευχαριστούμε " και ο τρίτος τον σφαλιάρισε . Ο ταξιτζής σοκαρισμένος πίστεψε πως ο τρίτος κατάλαβε τι είχε κάνει έτσι τον ρώτησε "γιατί με σφαλιάρισες ;" τότε εκείνος του απάντησε " να ελέγξεις την ταχύτητα σου την επόμενη φορά, κόντεψες να μας σκοτώσεις " .

Πλακα πλακα οταν εχεις πιει σου φενετε οτι τρεχει ο αλλος. Θυμαμαι ημουν πιτα και οδηγουσε φιλος και φωναζα και σχεδον εκλαιγα οτι θα σκοτωθουμε ενο πηγαινε κανονικα.

• Like 2

Παραλιακή ξημερώματα, η τροχαία κάνει αλκοτέστ, έχει κατεβάσει τους οδηγούς από τα οχήματά τους, τους έχει βάλει σε μια σειρά και ένας ένας φυσάει στη συσκευή ανίχνευσης αλκοόλ.

Από το τέλος της σειράς πίσω – πίσω ένας τύπος τρικλίζοντας και μια εδώ και μια εκεί να πέσει, λιάρδα από το μεθύσι  πάει μπροστά, παρακάμπτοντας τους άλλους, σηκώνει το χέρι του σε στρατιωτικό χαιρετισμό και λέει στους αστυνομικούς την ώρα που έλεγχαν κάποιον άλλο οδηγό.

-Κυρ εεενωμοταάρχη… σε παρααακαλώ μπορείς να μουυυ πάρεις μια μέτρηση γιατίιιι βιάζομαι και η γυναίκα μου θα με σκοτώσει!...  

-Κύριε πηγαίνετε στη θέση σας, όταν έρθει η σειρά σας.

Μετά από λίγο πάλι αυτός μπροστά, πρώτος πρώτος.

-Κυρρρ δασσσσοκομμμάντο μέτρησε εμένα σε παρακκκαλώωω..

-Πίσω ρε του λέει μη σε κλείσω μέσα…

Γυρίζει ο ένας μπάτσος στον άλλο και λέει:

-Ρε δε θα `ρθει   η σειρά του θα τον γ@μ#σw τον π@@στη θα του αλλάξω τα φώτα….

Με τα πολλά ήρθε και η σειρά του…

Του λέει το όργανο…

-Φύσα ρε π@@στη τώρα φύσα, θα σε γάμ#σω, θα σου σκίσω το κ@λ@...

-Μπααα τίποτα δε θα μου κάνεις τοοο πολύ πολλλλύ να μου κλάσεις τα` ρχιδι@... έτσι κι` αλλιώς με τα πόδια είμαι…

post-437180-0-88788000-1492754181_thumb.jpg

• Like 4

Παραλιακή ξημερώματα, η τροχαία κάνει αλκοτέστ, έχει κατεβάσει τους οδηγούς από τα οχήματά τους, τους έχει βάλει σε μια σειρά και ένας ένας φυσάει στη συσκευή ανίχνευσης αλκοόλ.

Από το τέλος της σειράς πίσω – πίσω ένας τύπος τρικλίζοντας και μια εδώ και μια εκεί να πέσει, λιάρδα από το μεθύσι  πάει μπροστά, παρακάμπτοντας τους άλλους, σηκώνει το χέρι του σε στρατιωτικό χαιρετισμό και λέει στους αστυνομικούς την ώρα που έλεγχαν κάποιον άλλο οδηγό.

-Κυρ εεενωμοταάρχη… σε παρααακαλώ μπορείς να μουυυ πάρεις μια μέτρηση γιατίιιι βιάζομαι και η γυναίκα μου θα με σκοτώσει!...  

-Κύριε πηγαίνετε στη θέση σας, όταν έρθει η σειρά σας.

Μετά από λίγο πάλι αυτός μπροστά, πρώτος πρώτος.

-Κυρρρ δασσσσοκομμμάντο μέτρησε εμένα σε παρακκκαλώωω..

-Πίσω ρε του λέει μη σε κλείσω μέσα…

Γυρίζει ο ένας μπάτσος στον άλλο και λέει:

-Ρε δε θα `ρθει   η σειρά του θα τον γ@μ#σw τον π@@στη θα του αλλάξω τα φώτα….

Με τα πολλά ήρθε και η σειρά του…

Του λέει το όργανο…

-Φύσα ρε π@@στη τώρα φύσα, θα σε γάμ#σω, θα σου σκίσω το κ@λ@...

-Μπααα τίποτα δε θα μου κάνεις τοοο πολύ πολλλλύ να μου κλάσεις τα` ρχιδι@... έτσι κι` αλλιώς με τα πόδια είμαι…

attachicon.gif3.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=64h8dUxPTZs

• Like 2

Μαθητής: Τι είναι οι φόροι και πως τους υπολογίζουμε;
Σχολείο: Μην ανησυχείς καθόλου. Τα μιτοχόνδρια χρησιμοποιούνται από τα κύτταρα για τον μεταβολισμό των βιολογικών μακρομορίων που προσλαμβάνουν οι οργανισμοί με τις τροφές.

• Like 4

-Καλό μου μακαρόνι πέρασε πρώτο.

-Όχι γλυκιά μου πατάτα, προηγείσαι.

Ευγενή άμυλα

μετα απο μπυρες ακουγεται γαματο,θα το μετανιωσω αργοτερα

• Like 18

Γατί πρεπει να το ευξενιζετε;

Ένας σοκαρισμένος ταξιτξης;;;;

Φυσικά

Πρόσεχε την ταχύτητα σου ;;;;

Λοιπον red band version

3 μεθυσμένοι μπαίνουν σ ενα ταξί

--Χικ Παγκράτι φιλαρακι

Κοίτα πλάκα λέει ο ταριφας

Ανάβει σβήνει και λέει φτάσαμε

Ο ένας πληρώνει ο άλλος λέει καληνυχτα και ο τρίτος του κόβει μια σβερκια

Όπα με καταλαβε λέει

-----Τι βαράς ρε φιλέ;;;;

----Εγώ τι βαραω ;;;;Εσύ γιατί έτρεχες;;;

Νταξ όχι οτι καλύτερο σε ανέκδοτο ακόμα και ετσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...