Donalhioy Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 μπαινουν μεσα σε ενα μπαρ ο Χριστος και οι 12 μαθητες... καθονται στο μπαρ και ερχετε ο μπαρμαν... Μπαρμαν -Τι να σας φερω? Πετρος - 13 ποτηρια κρασ..... Σσσσς... κανει ο Χριστος και του κλεινει το ματι Χριστος - 13 ποτηρια νερο παρακαλω 15
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 μπαινουν μεσα σε ενα μπαρ ο Χριστος και οι 12 μαθητες... καθονται στο μπαρ και ερχετε ο μπαρμαν... Μπαρμαν -Τι να σας φερω? Πετρος - 13 ποτηρια κρασ..... Σσσσς... κανει ο Χριστος και του κλεινει το ματι Χριστος - 13 ποτηρια νερο παρακαλω Τσιγκουνιές;
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ήθελε να το κάνει κρασί Γι'αυτό λέω τσιγκουνιές, το νερό είναι τζάμπα... Εκτός αν αυτό που θα έφτιαχνε, ήταν καλύτερης ποιότητας... 1
Anorymous Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 -Φωνάζεις στο σεξ ? -Φυσικά -Και τι λες ? -Ε εσείς οι από πάνω πιο σιγά κοιμόμαστε 12
Tragic! Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Εκεί που κάθονται οι μαθητές στο τραπέζι του μυστικού δείπνου και ακούνε τον Ιησού να διδάσκει, χτυπάει ένα κινητό. Σηκώνεται ο Ιούδας από το τραπέζι, απαντάει, πάει πιο πέρα και ψυθιρίζει: "Ναι ρε συ.. ναι ναι όπως είπαμε σε αφήνω τώρα γιατί με ακούνε. Όχι ρε μαλάκα μη μου τα αλλάζεις, όσα είπαμε 30 ούτε αργύρι παρακάτω. Εντάξει ναι ναι έλα γιατί με ακούνε μιλάμε γεια.." . Κλείνει το τηλέφωνο λοιπόν ο Ιούδας και κατευθύνετε με βήμα ταχύ προς την πόρτα. "Εεε.. εγώ σας αφήνω μάγκες γιατί μου έτυχε μία δουλειά. Αν δε σας δώ, καλή Ανάσταση". 20
hackerW32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Άμα ξανακούσω κοπέλα να λέει ότι κάνει pole dancing για τη γυμναστική θα αρχίσω να λέω ότι πάω στα κωλόμπαρα για τους ξηρούς καρπούς.. ξεκινισα να κανω pole dancing
Θεkλα Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 ξεκινισα να κανω pole dancing Που το ξέθαψες αυτό; 2013!
Panikas13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Φίλε, έχω πρόβλημα.. -Αδερφέ, δεν θα λες "έχω", "έχουμε" θα λες! -Οκ, αφήσαμε έγκυο την μάνα σου! 3
hackerW32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Που το ξέθαψες αυτό; 2013! εσεις το λετε topick, θεμα, φορουμ, εγω το λεω το archive με τα ανεκδοτα 3
star12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Εκεί που κάθονται οι μαθητές στο τραπέζι του μυστικού δείπνου και ακούνε τον Ιησού να διδάσκει, χτυπάει ένα κινητό. Σηκώνεται ο Ιούδας από το τραπέζι, απαντάει, πάει πιο πέρα και ψυθιρίζει: "Ναι ρε συ.. ναι ναι όπως είπαμε σε αφήνω τώρα γιατί με ακούνε. Όχι ρε μαλάκα μη μου τα αλλάζεις, όσα είπαμε 30 ούτε αργύρι παρακάτω. Εντάξει ναι ναι έλα γιατί με ακούνε μιλάμε γεια.." . Κλείνει το τηλέφωνο λοιπόν ο Ιούδας και κατευθύνετε με βήμα ταχύ προς την πόρτα. "Εεε.. εγώ σας αφήνω μάγκες γιατί μου έτυχε μία δουλειά. Αν δε σας δώ, καλή Ανάσταση". τρατζικ 1
koulislefkada Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μια κοπέλα παίρνει τηλέφωνο μια φίλη της, αλλά κατά λάθος παίρνει λάθος το νούμερο. το σηκώνουν και... - Κατάστημα υποδημάτων Σόνυα... - Συγνώμη, πήρα λάθος νούμερο. - Δεν πειράζει. Περάστε από εδώ να το αλλάξετε. 6
Hellaslover Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μια κοπέλα παίρνει τηλέφωνο μια φίλη της, αλλά κατά λάθος παίρνει λάθος το νούμερο. το σηκώνουν και... - Κατάστημα υποδημάτων Σόνυα... - Συγνώμη, πήρα λάθος νούμερο. - Δεν πειράζει. Περάστε από εδώ να το αλλάξετε. - Και παει η κοπελα στο καταστημα, το ανταλλασει και γυριζει σπιτι με καινουργια φιλη. 4
star12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πως λέγεται ο ποδοσφαιριστής στα αραβικά;;;;; Για σουτ 1
Hellaslover Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πως λέγεται ο ποδοσφαιριστής στα αραβικά;;;;; Για σουτ Το χει κοψει απο Giasut Allah itan οfsait Καπως ετσι κοπηκε κ η φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις