Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπαινουν μεσα σε ενα μπαρ ο Χριστος και οι 12 μαθητες...

καθονται στο μπαρ και ερχετε ο μπαρμαν...

Μπαρμαν -Τι να σας φερω?

Πετρος - 13 ποτηρια κρασ.....

Σσσσς... κανει ο Χριστος και του κλεινει το ματι

Χριστος - 13 ποτηρια νερο παρακαλω

• Like 15
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μπαινουν μεσα σε ενα μπαρ ο Χριστος και οι 12 μαθητες...

καθονται στο μπαρ και ερχετε ο μπαρμαν...

Μπαρμαν -Τι να σας φερω?

Πετρος - 13 ποτηρια κρασ.....

Σσσσς... κανει ο Χριστος και του κλεινει το ματι

Χριστος - 13 ποτηρια νερο παρακαλω

Τσιγκουνιές;

Δημοσ.

Ήθελε να το κάνει κρασί

Γι'αυτό λέω τσιγκουνιές, το νερό είναι τζάμπα...

Εκτός αν αυτό που θα έφτιαχνε, ήταν καλύτερης ποιότητας...

• Like 1
Δημοσ.

Εκεί που κάθονται οι μαθητές στο τραπέζι του μυστικού δείπνου και ακούνε τον Ιησού να διδάσκει, χτυπάει ένα κινητό. Σηκώνεται ο Ιούδας από το τραπέζι, απαντάει, πάει πιο πέρα και ψυθιρίζει: "Ναι ρε συ.. ναι ναι όπως είπαμε σε αφήνω τώρα γιατί με ακούνε. Όχι ρε μαλάκα μη μου τα αλλάζεις, όσα είπαμε 30 ούτε αργύρι παρακάτω. Εντάξει ναι ναι έλα γιατί με ακούνε μιλάμε γεια.." . Κλείνει το τηλέφωνο λοιπόν ο Ιούδας και κατευθύνετε με βήμα ταχύ προς την πόρτα. "Εεε.. εγώ σας αφήνω μάγκες γιατί μου έτυχε μία δουλειά. Αν δε σας δώ, καλή Ανάσταση".

• Like 20
Δημοσ.

Άμα ξανακούσω κοπέλα να λέει ότι κάνει pole dancing για τη γυμναστική θα αρχίσω να λέω ότι πάω στα κωλόμπαρα για τους ξηρούς καρπούς..

ξεκινισα να κανω pole dancing :)

Δημοσ.

Εκεί που κάθονται οι μαθητές στο τραπέζι του μυστικού δείπνου και ακούνε τον Ιησού να διδάσκει, χτυπάει ένα κινητό. Σηκώνεται ο Ιούδας από το τραπέζι, απαντάει, πάει πιο πέρα και ψυθιρίζει: "Ναι ρε συ.. ναι ναι όπως είπαμε σε αφήνω τώρα γιατί με ακούνε. Όχι ρε μαλάκα μη μου τα αλλάζεις, όσα είπαμε 30 ούτε αργύρι παρακάτω. Εντάξει ναι ναι έλα γιατί με ακούνε μιλάμε γεια.." . Κλείνει το τηλέφωνο λοιπόν ο Ιούδας και κατευθύνετε με βήμα ταχύ προς την πόρτα. "Εεε.. εγώ σας αφήνω μάγκες γιατί μου έτυχε μία δουλειά. Αν δε σας δώ, καλή Ανάσταση".

τρατζικ

• Like 1
Δημοσ.

Μια κοπέλα παίρνει τηλέφωνο μια φίλη της, αλλά κατά λάθος παίρνει λάθος το νούμερο. το σηκώνουν και...

- Κατάστημα υποδημάτων Σόνυα...

- Συγνώμη, πήρα λάθος νούμερο.

- Δεν πειράζει. Περάστε από εδώ να το αλλάξετε.

• Like 6
Δημοσ.

Μια κοπέλα παίρνει τηλέφωνο μια φίλη της, αλλά κατά λάθος παίρνει λάθος το νούμερο. το σηκώνουν και...

- Κατάστημα υποδημάτων Σόνυα...

- Συγνώμη, πήρα λάθος νούμερο.

- Δεν πειράζει. Περάστε από εδώ να το αλλάξετε.

- Και παει η κοπελα στο καταστημα, το ανταλλασει και γυριζει σπιτι με καινουργια φιλη.
  • Like 4
Δημοσ.

Πως λέγεται ο ποδοσφαιριστής στα αραβικά;;;;;

Για σουτ

Το χει κοψει απο Giasut Allah itan οfsait

Καπως ετσι κοπηκε κ η φαση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...