BadBoy Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 και αν κρινω απο το username ειναι και γαυρος... Χαλι Μπερι με Θωμα Μαυρο Χάλι Μαύρου;
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εμείς δεν είχαμε σούβλα να γυρίσουμε, αλλά για να 'μαστε στο κλίμα, όσο ψηνόταν το κρέας στο φούρνο ανεβοκατεβάζαμε την τέντα. 23
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 -Σου πούλησε έρωτα κι έφυγε με τυχόντα;-Όχι η μηχανή εδώ είναι.. -Πού είναι η ζακέτα μου;-Κρυώνεις μωρή πούστρα;-Είσαι σίγουρα η μάνα μου; 11
star12 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Το ξέρεις ότι δε βγάζει νόημα, έτσι; το επώνυμο του συζύγου έπαιρναν παλιότερα οι γυναίκες, όχι το όνομα. Αν της είχε κάνει πρόταση ο παουλο Κόστα, άντε πάει στο διάολο, αλλά με τη δική σου εκδοχή Δεν είναι απλά αίσχος, είναι μαλακια. ναι για αυτο το ειπα γιατι ηταν μαλακια.καλο πασχα α και δεν ειμαι γαυρος.αλλα σαν γαυρος λεει
theoritikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 -Μπαμπά σκεφτόμουν .... -Και έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω από που έρχεται αυτός ο θόρυβος σαν σκουριασμένα γρανάζια ! 9
kazakosc Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 - Κοπελιά, μήπως θές να κάνουμε καυτό και άγριο σεξ? - Όχι - Τότε ήρθες στον σωστό άνθρωπο. 13
theoritikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Συναντιούνται δύο πιγκουίνοι στο δρόμο. Λέει ο ένας "πωπω πολύ κρύο σήμερα! " Ξαφνιασμένος ο άλλος λέει "α στο καλό! Ένας πιγκουίνος που μιλάει!!" (Δικιά μου έμπνευση) 3
koulislefkada Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ο Ρασελ Κροου πηρε σκυλο -Ελα ρε τι ρατσα??-Τζακ Ρασελ Κροου 3
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ὁ Ῥωμηός Στὸν καφενὲ ἀπ᾿ ἔξω σὰν μπέης ξαπλωμένος,τοῦ ἥλιου τὶς ἀκτῖνες ἀχόρταγα ρουφῶ,καὶ στῶν ἐφημερίδων τὰ νέα βυθισμένος,κανέναν δὲν κοιτάζω, κανέναν δὲν ψηφῶ. Σὲ μία καρέκλα τὅνα ποδάρι μου τεντώνω,τὸ ἄλλο σὲ μίαν ἄλλη, κι ὀλίγο παρεκεῖἀφήνω τὸ καπέλο, καὶ ἀρχινῶ μὲ τόνοτοὺς ὑπουργοὺς νὰ βρίζω καὶ τὴν πολιτική. Ψυχή μου! τί λιακάδα! τί οὐρανὸς ! τί φύσις !ἀχνίζει ἐμπροστά μου ὁ καϊμακλῆς καφές,κι ἐγὼ κατεμπνευσμένος γιὰ ὅλα φέρνω κρίσεις,καὶ μόνος μου τὶς βρίσκω μεγάλες καὶ σοφές. Βρίζω Ἐγγλέζους, Ρώσους, καὶ ὅποιους ἄλλους θέλω,καὶ στρίβω τὸ μουστάκι μ᾿ ἀγέρωχο πολύ,καὶ μέσα στὸ θυμό μου κατὰ διαόλου στέλλωτὸν ἴδιον ἑαυτό μου, καὶ γίνομαι σκυλί. Φέρνω τὸν νοῦν στὸν Διάκο καὶ εἰς τὸν Καραΐσκο,κατενθουσιασμένος τὰ γένια μου μαδῶ,τὸν Ἕλληνα εἰς ὅλα ἀνώτερο τὸν βρίσκω,κι ἀπάνω στὴν καρέκλα χαρούμενος πηδῶ. Τὴν φίλη μας Εὐρώπη μὲ πέντε φασκελώνω,ἀπάνω στὸ τραπέζι τὸν γρόθο μου κτυπῶ...Ἐχύθη ὁ καφές μου, τὰ ροῦχα μου λερώνω, κι ὅσες βλαστήμιες ξέρω ἀρχίζω νὰ τὶς πῶ. Στὸν καφετζῆ ξεσπάω... φωτιὰ κι ἐκεῖνος παίρνει.Ἀμέσως ἄνω κάτω τοῦ κάνω τὸν μπουφέ,τὸν βρίζω καὶ μὲ βρίζει, τὸν δέρνω καὶ μὲ δέρνει,καὶ τέλος... δὲν πληρώνω δεκάρα τὸν καφέ. (Γεωργιος Σουρης) 4
star12 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Παλιό αλλά κλασικό. Είναι δυο αρνιά και συζητάνε Έλα λέει το ένα πάμε αύριο για καφέ? Α δεν μπορώ Γιατί;;;; Έχω γύρισμα 4
Tragic! Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Παλιό αλλά κλασικό. Είναι δυο αρνιά και συζητάνε Έλα λέει το ένα πάμε αύριο για καφέ? Α δεν μπορώ Γιατί;;;; Έχω γύρισμα Καφεδάκι ε; Απότι άκουσα το αρνάκι ψήνεται. Το ξέρεις ότι δε βγάζει νόημα, έτσι; το επώνυμο του συζύγου έπαιρναν παλιότερα οι γυναίκες, όχι το όνομα. Αν της είχε κάνει πρόταση ο παουλο Κόστα, άντε πάει στο διάολο, αλλά με τη δική σου εκδοχή Δεν είναι απλά αίσχος, είναι μαλακια. Κρήτη πάντως ψιλοήθισται το Κώσταινα, Μανώλαινα.. τώρα ίσως και να ήταν.. καααάπως καλό.. Μπά αρχίδια χάλια ήταν, αλλά ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΡ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ 3
vasilissouvlaki Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Καφεδάκι ε; Απότι άκουσα το αρνάκι ψήνεται. Μάλλον δεν ψήνεται γιατί θα ψήνεται. 1
Hellaslover Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Συναντιούνται δύο πιγκουίνοι στο δρόμο. Λέει ο ένας "πωπω πολύ κρύο σήμερα! " Ξαφνιασμένος ο άλλος λέει "α στο καλό! Ένας πιγκουίνος που μιλάει!!" (Δικιά μου έμπνευση) Οδηγανε δυο αρκουδες. Γυρνα η μια στην αλλη:-Πολικη νηση ρε γαμωτο. Και μενα δικια μου εμπνευση βασισμενη στη δικια σου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις