idomeneas7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αφού ήταν μετανάστης, πώς πήρε σύνταξη εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αφού ήταν μετανάστης, πώς πήρε σύνταξη εδώ? Ποιος είπε ότι πήρε σύνταξή εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αφού ήταν μετανάστης, πώς πήρε σύνταξη εδώ? άσχετο με το ανέκδοτο υπάρχουν πολλοί που παίρνουν σύνταξη εδώ ενώ έχουν δουλέψει αλλού πχ ένας θείος μου μενει Κρήτη και παίρνει σύνταξη από Γερμανία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Με 30 χρόνια στην Αίγυπτο, σύνταξη θα πρέπει να παίρνει από την Αίγυπτο. 'Ασχετα με που μένει τώρα. 'Αρα το αστείο που είναι? 'Οτι η Αίγυπτος έχει χαμηλές συντάξεις? 'Οτι κάπως έπρεπε να ταιριάξει η καμήλα? Δεν το πιάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Το πηδήξατε το ανέκδοτο, και ηταν και καλό "Χαμηλοσυνταξιούχος" "Καμηλοσυνταξιούχος" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 'Αρα αυτό, κάπως να ταιριάξει η καμήλα. ΟΚ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 ^ ο σπαστικος αυτος φιλος που εχει καθε παρεα που σου γαμαει το ανέκδοτο με ερωτησεις. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Νεκροί όλου του κόσμου ενωθείτε ! Θάνατος στον προδότη Λάζαρο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 – Κυρία μου έχετε βιβλία για την γυναικεία ψυχολογία; – Ναι. – Και που βρίσκονται; – Αν ενδιαφερόσουν πραγματικά, θα ήξερες… 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 ^ ο σπαστικος αυτος φιλος που εχει καθε παρεα που σου γαμαει το ανέκδοτο με ερωτησεις. Ακόμα χειρότερα, εγώ διορθώνω και εκφραστικά/γραμματικά λάθη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 -Το όνομά σας κύριε; -Παπαπαπαδαδάδακης.. -Ω! Τραυλίζετε -Εγώ, όχι καθόλου. Ο πατέρας μου ηταν τραυλός και ο ληξίαρχος μ@λ@κ@ς. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Και ένα απ του Αρκα: Εχετε βιβλια για τη διαρροια? Ναι εχουμε! Μου κοβετε 2 σελιδες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 γιατι η ρικα διαλυνα αρνηθηκε τη προταση γαμου του βουτσα πριν 30 χρονια;;;;; γιατι θα λεγοταν κωστα ρικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Το ξέρεις ότι δε βγάζει νόημα, έτσι; το επώνυμο του συζύγου έπαιρναν παλιότερα οι γυναίκες, όχι το όνομα. Αν της είχε κάνει πρόταση ο παουλο Κόστα, άντε πάει στο διάολο, αλλά με τη δική σου εκδοχή Δεν είναι απλά αίσχος, είναι μαλακια. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 ^ ο σπαστικος αυτος φιλος που εχει καθε παρεα που σου γαμαει το ανέκδοτο με ερωτησεις. και αν κρινω απο το username ειναι και γαυρος... Το ξέρεις ότι δε βγάζει νόημα, έτσι; το επώνυμο του συζύγου έπαιρναν παλιότερα οι γυναίκες, όχι το όνομα. Αν της είχε κάνει πρόταση ο παουλο Κόστα, άντε πάει στο διάολο, αλλά με τη δική σου εκδοχή Δεν είναι απλά αίσχος, είναι μαλακια. Χαλι Μπερι με Θωμα Μαυρο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις