tzelen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Παντού... ___________________________________________________________ -Να σας δώσω μια βασούλα για να κουβαλήσετε τους καφέδες; -Ναι, αν έχετε. -Βάσω, πάρε τους καφέδες και πήγαινε τους εκεί που θέλει ο κύριος... Καλή η Βασούλα;
ASFE Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 -Μανα φεύγω. Πάω στα καράβια -τα σκουπίδια να πάρεις φεύγοντας Και την ζακετα βεβαίως βεβαίως!!!! 1
ILIAS GR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ο Θεός στέλνει στο Βάγγο, που ήταν ένας άντρακλα με δύο κιλά μουστάκια, ένα γλυκύτατο αγοράκι, τρελάθηκε από την χαρά του. Έλεγε παντού, ούτε θηλυκή γάτα δε θα γλυτώσει από τον λεβέντη μου!...Όταν ο μικρός μεγάλωσε λίγο και άρχισε να καταλαβαίνει, τον παίρνει ο πατέρας του να πάνε στο JUMBO να αγοράσουν παιχνίδια.-Μπες λεβέντη μου και πάρε ότι θες του λέει, πάρε πιστόλια, σπαθιά, όπλα μην αφήσεις τίποτα!...Ο μικρός όμως, κάνει μεταβολή και πάει στο τμήμα με τις κούκλες, αρπάζει μια Μπάρμπυ κι` άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά του, ο Βάγγος σ` αυτή τη σκηνή τρελαίνετε… αλλά σου λέει, παιδί είναι, μικρός είναι, δε καταλαβαίνει ακόμα.Περνάει λίγος καιρός,-Μανωλάκη πάμε να πάρουμε μια πιστόλα σα του Κολοκοτρώνη;-Όσι – όσι – όσι, εγώ σέλω τη Μπιπι Μπο!...Μεγαλώνοντας-Μανωλάκη να πάρουμε τη σπάθα του Λεωνίδα;ΟΧΙ σου λέω! Αυτά είναι για τα αγόρια, εγώ θέλω τα γοβάκια και το φόρεμα της πριγκίπισσας.Ο Βάγγος έπεσε να πεθάνει.Ένας γνωστός του, του λέει ρε συ γιατί δε τον τάζεις στη Παναγία την Ανδριότησα, κάνει θαύματα, σε τέτοιες περιπτώσεις.Τι να κάνει και ο Βάγγος τον ακούει.Μετά από λίγες μέρες ένα πρωινό τον ξυπνάει ο Μανωλάκης και του λέει να πάνε να αγοράσουν ένα μεγάλο σπαθί! Έπεσε στα πόδια προσευχόταν, σ` ευχαριστώ Παναγία μου έλεγε, έκανες το θαύμα σου.Πήγαν το πήραν, ο Βάγγος έκλεγε από υη χαρά του. Γύρισαν σπίτι και ο μικρός κλείνεται στο δωμάτιό του. Μετά από λίγο βγαίνει με το σπαθί ζωσμένος πάει στον πατέρα του και του λέει όλο καμάρι:-Μπαμπά δεν είμαι ίδιος η Ζήνα;… 4
Anorymous Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 -Γιατρε μου νομίζω ότι όλοι με αγνοούν -Ο επόμενος! 1
star12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μάνα πεινάω τι φαΐ έχει; Ψάρι Τι ψάρι ρε μάνα πάλι ψάρι; Μα Γιόσκα μου ψάρι έκανα Ε όχι και άλλο ψάρι ρε μάνα...θα αυτοκτονήσω. Φάε τη γλώσσα σου 1
Tragic! Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 -Σήμερα θα φτιάξω Σωλωμώ -Μα δε γράφεται έτσι -Ναι αλλά έχει Ω3 2
Anorymous Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ανέβηκα στην ζυγαριά και μου έδειξε Enter name-New high score 11
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ανέβηκα στη ζυγαριά και μου έγραψε: Σημασία έχει ο χαρακτήρας! 2
hackerW32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 ανεβηκα στην ζυγαρια και τωρα δεν εχω ζυγαρια 1
eliasjuve Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ανέβηκα στη ζυγαριά και μου έγραψε: Παρακαλώ ανεβαίνετε ένας ένας. 7
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ανέβηκα στη ζυγαριά αλλά ξέχασα ότι δεν έχω ζυγαριά... 1
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ανέβηκα στην ζυγαριά και πηγα μαζί με την ζυγαριά 2 ορόφους πιο κάτω ..γκρεμίστηκε το πάτωμα(απο το βάρος)μετά μόλις προσγειώθηκα στον αποκάτω όροφο κοιτάω και έγραφε 856 κιλά! 1
ducatirulez Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ανεβηκα στην ζυγαρια...να κοψω ενα πιπερι... 3
Donalhioy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 ανεβηκα στην ζυγαρια... και δεν ειχε μπαταριες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις