Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντού... :rolleyes:

-Να σας δώσω μια βασούλα για να κουβαλήσετε τους καφέδες;

-Ναι, αν έχετε.

-Βάσω, πάρε τους καφέδες και πήγαινε τους εκεί που θέλει ο κύριος...

Καλή η Βασούλα;  :ph34r:

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

-Μανα φεύγω. Πάω στα καράβια

-τα σκουπίδια να πάρεις φεύγοντας

Και την ζακετα βεβαίως βεβαίως!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ο Θεός στέλνει στο Βάγγο, που ήταν ένας άντρακλα με δύο κιλά μουστάκια, ένα γλυκύτατο αγοράκι, τρελάθηκε από την χαρά του. Έλεγε παντού, ούτε θηλυκή γάτα δε θα γλυτώσει από τον λεβέντη μου!...
Όταν ο μικρός μεγάλωσε λίγο και άρχισε να καταλαβαίνει, τον παίρνει ο πατέρας του να πάνε στο JUMBO να αγοράσουν παιχνίδια.
-Μπες λεβέντη μου και πάρε ότι θες του λέει, πάρε πιστόλια, σπαθιά, όπλα μην αφήσεις τίποτα!...
Ο μικρός όμως, κάνει μεταβολή και πάει στο τμήμα με τις κούκλες, αρπάζει μια Μπάρμπυ κι` άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά του, ο Βάγγος σ` αυτή τη σκηνή τρελαίνετε… αλλά σου λέει, παιδί είναι, μικρός είναι, δε καταλαβαίνει ακόμα.
Περνάει λίγος καιρός,
-Μανωλάκη πάμε να πάρουμε μια πιστόλα σα του Κολοκοτρώνη;
-Όσι – όσι – όσι, εγώ σέλω τη Μπιπι Μπο!...
Μεγαλώνοντας
-Μανωλάκη να πάρουμε τη σπάθα του Λεωνίδα;
ΟΧΙ σου λέω! Αυτά είναι για τα αγόρια, εγώ θέλω τα γοβάκια και το φόρεμα της πριγκίπισσας.
Ο Βάγγος έπεσε να πεθάνει.
Ένας γνωστός του, του λέει ρε συ γιατί δε τον τάζεις στη Παναγία την Ανδριότησα, κάνει θαύματα, σε τέτοιες περιπτώσεις.
Τι να κάνει και ο Βάγγος τον ακούει.
Μετά από λίγες μέρες ένα πρωινό τον ξυπνάει ο Μανωλάκης και του λέει να πάνε να αγοράσουν ένα μεγάλο σπαθί! Έπεσε στα πόδια προσευχόταν, σ` ευχαριστώ Παναγία μου έλεγε, έκανες το θαύμα σου.
Πήγαν το πήραν, ο Βάγγος έκλεγε από υη χαρά του. Γύρισαν σπίτι και ο μικρός κλείνεται στο δωμάτιό του. Μετά από λίγο βγαίνει με το σπαθί ζωσμένος πάει στον πατέρα του και του λέει όλο καμάρι:
-Μπαμπά δεν είμαι ίδιος η Ζήνα;…

• Like 4
Δημοσ.

Μάνα πεινάω τι φαΐ έχει;

Ψάρι

Τι ψάρι ρε μάνα πάλι ψάρι;

Μα Γιόσκα μου ψάρι έκανα

Ε όχι και άλλο ψάρι ρε μάνα...θα αυτοκτονήσω.

Φάε τη γλώσσα σου

• Like 1
Δημοσ.

Ανέβηκα στην ζυγαριά και πηγα μαζί με την ζυγαριά 2 ορόφους πιο κάτω ..γκρεμίστηκε το πάτωμα(απο το βάρος)μετά μόλις προσγειώθηκα στον αποκάτω όροφο κοιτάω και έγραφε 856 κιλά!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...