olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Τι κοινό έχουν μια καμένη πίτσα και μια εγκυος γυναίκα?Και στις 2 περιπτώσεις καποιος άργησε να την βγαλει.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 - Και τον δηλητηρίασαν με πορτοκαλάδα;- Ναι ρε φίλε... Του την είχαν στυμμένη. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μπορούσες να πεις ότι είσαι η μαμά του Σαν τον τυπο που παίρνει στον Σπορ fm, 40αρης-45αρης, αρχιζει να διηγείται εμπειριες κλπ και ξαφνικα ακούγεται η μανα του που λέει "είναι 2.00. Κλειστο επιτέλους θελω να κοιμηθω. Ο κόσμος δεν παιρνει τηλ τέτοια ώρα - που μιλάς;". 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Παρακαλώ γυρίστε λίγο προς τα εδώ το κωλαράκι σας να φαίνεται. Είστε σίγουρα ζωγράφος; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 -Κοιμήσου αγγελούδι μου, παιδί μου νάνι νάνι -Είσθε σίγουρα αναισθησιολόγος ? 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 -Αστυνομια! Βοηθεια, εχει μπει μια γατα στο σπιτι! -Τι λετε κυριε; ενοχλειτε την υπηρεσια για κατι τετοιο; και τι φοβαστε απο μια γατα ολοκληρος αντρας; -δεν ειμαι αντρας! Παπαγαλος ειμαι... -Αγαπη μου, παω για τσιγαρα! -και το διαβατηριο τι το θες; εεε, δεν βρισκω εδω τη μαρκα μου! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 ΑΧ ΝΑΙΕΤΣΙΜΜΜΜΜΜΜΜΕΤΣΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΜΕΣΑπαναγια 1 π.Χ 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 - Κορίτσια ; Ξέρετε ποιο ειναι το ιδανικό μέγεθος για κρίνο ; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Κουβέντα με την ανιψιά μου για τα μαθήματά της στο Δημοτικό:- Και από Φυσική τι έχεις ???- Ομορφιά. Δάκρυσα. Ένα νέο προφίλ γεννιέται. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 -Καλώς τον τον χέστη -Είστε σίγουρα γαστρεντερολόγος; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 -Βγάζω φλας και στρίβω εδώ. -Κύριε είστε σίγουρα ταξιτζής; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 "Ανοίξτε την πόρτα να σας μιλήσουμε για το Σωτήρα Ιησού Χριστό αλλιώς θα πούμε στη γυναίκα σας οτι την κερατώνετε." -Μαρτυριάρηδες του Ιεχωβά 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καμιά φορά όταν ρίχνω μια κλανιά... αισθάνομαι οτι έτσι μυρίζει στην κόλαση! (δικό μου!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καμιά φορά όταν ρίχνω μια κλανιά... αισθάνομαι οτι έτσι μυρίζει στην κόλαση! (δικό μου!) Άσχετο, αλλά το λέω χρόνια για τον τετραπλό επρέσσο που παίρνω καμιά φορά απο το κυλικείο του Πανεπιστημίου... Smells like Hell... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Άσχετο, αλλά το λέω χρόνια για τον τετραπλό επρέσσο που παίρνω καμιά φορά απο το κυλικείο του Πανεπιστημίου... Smells like Hell... αρα μυριζουν σαν τις κλανιες του απο πανου που νομιζω πως ειναι ο πάνθηρας; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις