theoritikos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 -Και γιατί να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα; -Δικιά σου ιδέα ήταν να φέρουμε ζώα στην παρτουζα 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ήταν ένας κινέζος... Και κοίτα πόσοι γίνανε!!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ήταν ένας κινέζος... Και κοίτα πόσοι γίνανε!!! Ο δεύτερος πως έγινε; Με μίτωση; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ο δεύτερος πως έγινε; Με μίτωση; Για κινέζους μιλάω όχι για κινέζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση koularasss Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 -πού δουλεύεις κατηγορούμενε? -σε ξενοδοχείο -ρεσεψιόν τα πουλάς αυτά? 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 -Πάτερ, με όλο το θάρρος σας στέλνω στο Facebook γιατί ο Γιωργάκης είναι άτακτος και μου'παν να τον διαβάσει παππάς.. ✓Διαβάστηκε στις 9:29AM -Ευχαριστώ.. 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Ήταν όλα τα παιδιά των πουλιών στο νηπιαγωγείο και παίζανε με τις μπογιές, ήταν το περδικόπουλο, το περιστεράκι, το γερακάκι, το κοτοπουλάκι, σε μία φάση παίζει "μπούλινγκ" και αρχίζουν όλα να πετάνε μπογιές στο γερακάκι, τα παίρνει στο κρανίο αυτό, τους πετάει όλους πέρα και λέει "εγώ δεν ζω χρωματιστός είμαι της γερακίνας γιός, είμαι της γερακίνας γιός...." Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2017 από nickelodeon 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 -Πάτερ, με όλο το θάρρος σας στέλνω στο Facebook γιατί ο Γιωργάκης είναι άτακτος και μου'παν να τον διαβάσει παππάς.. ✓Διαβάστηκε στις 9:29AM -Ευχαριστώ.. μαλακα, αυτη ειναι η μανα μου, ηθελε να φερει παπα στο σπιτι επιδη πιστεύει πως εφερα τον διάολο (η πρώην μου) και μας εκανε μαγια για να αρωστησει βαρια ο αδελφος μου. το αστειο ειναι πως αυτο το ανέκδοτο δεν ειναι μακρια απο την πραγματικότητα. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΡΕ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ήταν όλα τα παιδιά των πουλιών στο νηπιαγωγείο και παίζανε με τις μπογιές, ήταν το περδικόπουλο, το περιστεράκι, το γερακάκι, το κοτοπουλάκι, σε μία φάση παίζει booling και αρχίζουν όλα να πετάνε μπογιές στο γερακάκι, τα παίρνει στο κρανίο αυτό, τους πετάει όλους πέρα και λέει "εγώ δεν ζω χρωματιστός είμαι της γερακίνας γιός, είμαι της γερακίνας γιός...." bully1 ˈbʊli/ verb gerund or present participle: bullying use superior strength or influence to intimidate (someone), typically to force them to do something. "a local man was bullied into helping them" synonyms: persecute, oppress, tyrannize, torment, browbeat, intimidate, cow, coerce, strong-arm, subjugate, domineer; More booling To speak out with electronic equipment at others that don't have a choice of hearing the speaker or not. The firemen at that station spend most of their time booling at people who are trying to hook up with someone for a good time. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnia888 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 κάποια ανέκδοτα δεν γράφονται... https://youtu.be/Tt3QeEXyPv4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 μαλακα, αυτη ειναι η μανα μου, ηθελε να φερει παπα στο σπιτι επιδη πιστεύει πως εφερα τον διάολο (η πρώην μου) και μας εκανε μαγια για να αρωστησει βαρια ο αδελφος μου. το αστειο ειναι πως αυτο το ανέκδοτο δεν ειναι μακρια απο την πραγματικότητα. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΡΕ Είναι πολιτισμικά αυτά ρε συ, απο τη χώρα της. Σαν να λες σε ενα βορειοευρωπαιο οτι είσαι ματιασμενος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΡΕ Eπιασε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Eπιασε? η κοπελα; ναι επιασε και τι δεν επιασε Είναι πολιτισμικά αυτά ρε συ, απο τη χώρα της. Σαν να λες σε ενα βορειοευρωπαιο οτι είσαι ματιασμενος. ρουμανια πως σκατα ξερεις οτι ειναι απο αλλη χωρα; wtf; α και κατι ασχετο, θυμήθηκα αυτο Μπαίνει ένα μπαρ σε έναν άνδρα... Ο άνδρας αρχίζει να ουρλιάζει ανεξέλεγκτα καθώς η γωνία του κτιρίου μπαίνει στον πρωκτό του τούβλο-τούβλο, το μπαρ εισχωρεί βίαια μέσα στον κώλο του άτυχου ανθρώπου, καθώς το αίμα αρχίζει να στάζει κάτω από τα πόδια του. Ο άνδρας γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι αδύνατον ένα τόσο μεγάλο κτίριο να μπει μέσα του αλλά σφίγγει τα δόντια του που τρίζουν και διαστέλλει την κωλοτρυπίδα του κι άλλο. Τα πλευρά του σπάνε, οι πνεύμονές του καταρρέουν, τώρα το άψυχο κορμί του είναι τεντωμένο στο τετραγωνικό σχήμα του μπαρ. To δέρμα του καταβροχθίζει το μπαρ κάτω από τους ιστούς του και καθώς διογκώνεται ακολουθεί μια αλληλουχία εκρήξεων των οργάνων και πιτσιλιές αίματος προς πάσα κατεύθυνση καθώς σπάνε τα αγγεία. Τα κομματιασμένα υπολείμματα του ανθρώπου εκσφενδονίζονται γύρω από το μπαρ. Το μπαρ, τώρα εμποτισμένο με ένα μείγμα από αίμα και ρευστά όργανα, αναλογίζεται την αποτυχία του πειράματός του. Για την επόμενη προσπάθεια, ένας άνδρας με μεγαλύτερο σθένος πρέπει να χρησιμοποιηθεί, έτσι ώστε το σώμα του να μην εκρήγνυται τόσο εύκολα. Μόνο τότε θα επιτευχθεί το όνειρό του να γίνει το πρώτο μπαρ που θα μπει σε έναν άνδρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το έχεις πει εσύ, αφού! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Το έχεις πει εσύ, αφού! Μπορούσες να πεις ότι είσαι η μαμά του 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις