star12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 εχεις σχολειο αυριο δεν θα ξυπνας μπα εκανα κοπανα για να γραψω και αλλα τετια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 μπα εκανα κοπανα για να γραψω και αλλα τετια Κακώς. Μη χάνεις μαθήματα, ειδικά το μάθημα της ορθογραφίας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 στα τετια σου star legolas πουθενα εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 - Γιατρέ όλοι με αγνοούν... - Ο επόμενος παρακαλώ... -θα σου πετάξω τα μάτια έξω -Είσθε σίγουρα οφθαλμίατρος ? -Γιατρέ μου πριν την εγχείρηση δεν είχατε γενειάδα -Ο Άγιος Πέτρος είμαι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μπαίνει ενας πελεκανος στο γηπεδο και του λεει ο σεκιουριτας -επ τι κάνεις εδω??? Τον πελε-κανω !!(πελεκανο)χαχα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 καηκαααααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Κακώς. Μη χάνεις μαθήματα, ειδικά το μάθημα της ορθογραφίας... εχεις δικιο θα το κοιταξο τι σημαινουν τα αρχικα ΟΑΕΔ; οταν αποτυχεις ελα δω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Final Fantasy 9 λέει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Είμαι στο βιβλιοπωλείο... καθώς ψάχνω για ένα βιβλίο βλέπω μια κοπέλα να έρχεται δίπλα μου. Τότε λέω φωναχτά - Γδύσου! Με κοιτάει η κοπέλα και μου λέει "-Τί λές άνθρωπε μου?" Και συνεχίζω εγώ - "Γδύσου" Το νέο μυθιστόρημα του Φιλιπ Κοεν. Το βρήκα επιτέλους! καλως ηρθες στην παρεα μας αγαπητε. ελπιζω να καεις μαζι μας. φαινεσαι πολλα υποσχομενος 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 καλως ηρθες στην παρεα μας αγαπητε. ελπιζω να καεις μαζι μας. φαινεσαι πολλα υποσχομενοςziorio99 να σου συστησουμε τον σταρ12, σταρ απο δω ο ziorio99. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ρε μην ψαρωνετε. ο σταρ ειναι με 2ο account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Α εντάξει. Και εγώ ο μ$#@!ς σε πέρναγα για τον Mr_ChEeTaH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ναι. Την πάτησα και σε μπερδευα μ αυτόν που εχει το techgame. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ναι τα εχω μπλέξει και σε μπερδευα με αυτον που έχει φτιάξει το μπλαμπλα στο αλλο forum. Οτι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις