Speculoos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 -Αν η μόρφωση ήταν βροχή, εδώ θα ήταν Σαχάρα -Ανοησίες! Και πρώτα-πρώτα τι είναι τα Σαχάρα; Μάλλον "τι είναι χάρα" θέλει να πει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μάλλον "τι είναι χάρα" θέλει να πει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μάλλον "τι είναι χάρα" θέλει να πει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Τελικά εχει δίκιο ο προφήτης 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 κυριε συγγνωμη μια ερωτηση να σας κανω;ναι σαφωςμηπως ξερετε απο που περναει το ηλεκτρικὸ;;απ την Δεη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 κυριε συγγνωμη μια ερωτηση να σας κανω; ναι σαφως μηπως ξερετε απο που περναει το ηλεκτρικὸ;; απ την Δεη εχεις σχολειο αυριο δεν θα ξυπνας 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 κυριε συγγνωμη μια ερωτηση να σας κανω; ναι σαφως μηπως ξερετε απο που περναει το ηλεκτρικὸ;; απ την Δεη Zητησε να κανει μια ερωτηση ενο εκανε δυο. Αυτο δεν ειναι ανεκδοτο. Eκμεταλλευση, ψευδη και συκοφαντια ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Τελικά εχει δίκιο ο προφήτης 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 - Ω, αγαπημένα μου Levi's, σας απονέμω τον τίτλο των καλύτερων τζινς όλων των εποχών!- Ρε Τάκη, τι ειναι αυτα που λες;- Είμαι άντρας και τιμάω τα παντελόνια μου.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 - Ω, αγαπημένα μου Levi's, σας απονέμω τον τίτλο των καλύτερων τζινς όλων των εποχών! - Ρε Τάκη, τι ειναι αυτα που λες; - Είμαι άντρας και τιμάω τα παντελόνια μου.. Ο καλύτερος εδώ μέσα... Υπόλοιποι απ τον oughar να παίρνετε παράδειγμα όχι τον star12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ηταν που λετε μια Ρουμάνα, η Venda Delescu και ήταν μουγκη. Μια μέρα πηγαίνει σε μία συναυλία, γνωρίζει το Δήμο το Μούτση, κάνουν σεξ. Ε με τα πολλά κάποια στιγμή της λέει εκεί που μιλούσαν στη νοηματική, "θα πας στο κατάστημα με τα στρατιωτικά είδη και αξεσουάρ και θα πας στο τμήμα με τα γυναικεία, θα πάρεις κρέμα 1M και ενα στικ κραγιον Α. Μετά θα πας στο λιμάνι και θα βρεις τον ντοκο που δένουν τα πλοία, φυτρώνει μέντα εκεί, ε θα κόψεις μέντα και θα τη βάλεις μαζί με την κρέμα και το κραγιόν και θα επανέλθει η φωνή σου". Πηγαίνει η Venda, τα μαζεύει ολα, μη σας γράφω λεπτομέρειες, ω του θαύματος επανέρχεται η φωνή της. Πηγαίνει βρίσκει το Μούτση, ξαναπηδιούνται, ρε φίλε τον ρωτάει πώς το κανες αυτο το πράγμα; Είναι απλό της απαντάει ο Μούτσης, τοχα κάνει και τραγούδι, "Delescu Venda, κρατάς cream 1Μ, stick A, και ντοκου μέντα" 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ο καλύτερος εδώ μέσα... Υπόλοιποι απ τον oughar να παίρνετε παράδειγμα όχι τον star12. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ο καλύτερος εδώ μέσα... Υπόλοιποι απ τον oughar να παίρνετε παράδειγμα όχι τον star12. ... -Ελα γέ!! -Ελα ρε πατέρα.. -Καλά κογόιδευε 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ηταν που λετε μια Ρουμάνα, η Venda Delescu και ήταν μουγκη. Μια μέρα πηγαίνει σε μία συναυλία, γνωρίζει το Δήμο το Μούτση, κάνουν σεξ. Ε με τα πολλά κάποια στιγμή της λέει εκεί που μιλούσαν στη νοηματική, "θα πας στο κατάστημα με τα στρατιωτικά είδη και αξεσουάρ και θα πας στο τμήμα με τα γυναικεία, θα πάρεις κρέμα 1M και ενα στικ κραγιον Α. Μετά θα πας στο λιμάνι και θα βρεις τον ντοκο που δένουν τα πλοία, φυτρώνει μέντα εκεί, ε θα κόψεις μέντα και θα τη βάλεις μαζί με την κρέμα και το κραγιόν και θα επανέλθει η φωνή σου". Πηγαίνει η Venda, τα μαζεύει ολα, μη σας γράφω λεπτομέρειες, ω του θαύματος επανέρχεται η φωνή της. Πηγαίνει βρίσκει το Μούτση, ξαναπηδιούνται, ρε φίλε τον ρωτάει πώς το κανες αυτο το πράγμα; Είναι απλό της απαντάει ο Μούτσης, τοχα κάνει και τραγούδι, "Delescu Venda, κρατάς cream 1Μ, stick A, και ντοκου μέντα" - Γιατί στρατιωτικά είδη ? - Το σέξ είναι "bonus track" στο ανέκδοτο ? - είμαι ο μόνος που έψαξε αν υπάρχουν "cream 1M" και stick κραγιόν A ? .... (υπάρχουν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 ^^^ Ο μόνος είσαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις