Anorymous Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ένας παπάς και ένας ραβίνος ψάρευαν σε μια πλευρά του δρόμου. Και έγραψαν μια πινακίδα που έγραφε: "Το Τέλος είναι κοντά. Επίστρεψε τώρα, Πριν είναι πολύ αργά" και την έδειχναν σε κάθε αυτοκίνητο που περνούσε. Ένας οδηγός δεν εκτίμησε την πινακίδα γιατί ήταν ορθολογιστής. Αντίθετα τους φώναξε: "Ρε αϊ παρατάτε με παλιομεσαιωνικά αποβράσματα". Ξαφνικά ακούστηκε ένα μεγάλο ΣΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ. -Οι ιερείς αλληλοκοιτάχτηκαν και είπε ο παπάς στον ραβίνο: Μήπως απλά να βάζαμε μια πινακίδα που να λέει <<Δεν υπάρχει πια η γέφυρα!>> 8
xrist0s4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 -Γιάννη η μαμά είμαι. -Κάτσε ρε μάνα να δυναμώσω λίγο τη μουσική. Έλα τώρα δε σ ακούω λέγε... Μην δείτε καλό παιδί,ρομαντικό και με χιούμορ αμέσως να ερωτευτείτε τον κολλητό του που είναι κούκλος,ρεμάλι και παρτάκιας! 4
ougxar Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) - Μα καλά τι κάνετε εκεί γιατρέ; Αφήνετε τη λαβίδα μέσα στον ασθενή;; - Είναι τρελή, γι'αυτό..Leaving λαβίδα loca Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2017 από ougxar 17
volos27 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 -εισαι σιγουρα ελληνας -ναι -οκ ποσα τει εχει η ελλαδα? -ντωντεκα στον ολυμπο 12
Hellaslover Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 -σκασε εσυ μορι παπια μη σε στειλω στη μανα σου -ειστε σιγουρα οικογενειακος συμβουλος; -οταν βαζω δαχτυλο ποναει καθολου; -ειστε σιγουρα παιδιατρος; -δε ζηταμε χρηματα, μονο την αγαπη σας για το θεο -ειστε σιγουρα παππας; 7
koulislefkada Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μου 'κλεψαν το κουδούνι πριν δύο μέρες και πήρα βραβειο No..bell 9
Vapir Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 - Πέθανε εξαιτίας ενός θανάσιμου χτυπήματος στο κεφάλι. - Τι χτυπήματος;- Θανάσιμου.- Γιώργο μου.... 24
Anorymous Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Η πεθερά μπαίνει στο σπίτι του γιου της και βλέπει γυμνή την νύφη της. -Καλά δεν ντρέπεσαι να κυκλοφορείς γυμνή μέσα στο σπίτι -Μητέρα αυτό είναι "το φουστάνι του έρωτα" έτσι ο γιος σου με θέλει. Φεύγει η γριά και πάει σπίτι και κάνει το ίδιο. Μπαίνει μέσα ο άντρας της και της λέει: -Καλά τι είναι αυτά γριά γυναίκα. -Είναι το φουστάνι του έρωτα γερό μου -Και γιατί δεν το σιδερωσες πρώτα λιγάκι. 9
Hellaslover Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ηταν 2 καρεκλες αναμεσα σε κατι μποτιλιες αεριου. Γυρνα η μια στην αλλη και λεει "πω ρε γαμωτο, πεσαμε σε μποτιλιαρισμα". Συγγενεια με σταρ12 ΔΕΝ εχω 4
Anorymous Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ηταν 2 καρεκλες αναμεσα σε κατι μποτιλιες αεριου. Γυρνα η μια στην αλλη και λεει "πω ρε γαμωτο, πεσαμε σε μποτιλιαρισμα". Συγγενεια με σταρ12 ΔΕΝ εχω κάνε ένα τεστ dna να μας φύγει κάθε αμφιβολία 4
volos27 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 -εχετε βιβλια για την υψοφοβια -βεβαιως στον πανω οροφο -καλα μαλακας εισαι????? 4
cliff7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 - Ποιος ήταν ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου; - Τι να σου πω ρε φίλε,δε ξέρω. - Είστε σίγουρα ταξιτζής; 10
ougxar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 -Μωρό μου σε λατρεύω τόσο πολύ που έχω πιει 10 τσιγάρα για σενα. -Και γω αγάπη μου σε αγαπώ πάρα πολύ και έχω πιει 4 μυτιες για παρτυ σου! Είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.. 14
hackerW32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) -Μωρό μου σε λατρεύω τόσο πολύ που έχω πιει 10 τσιγάρα για σενα. -Και γω αγάπη μου σε αγαπώ πάρα πολύ και έχω πιει 4 μυτιες για παρτυ σου! Είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.. hhahahaha και μολις ειχα κανει μπαφο hahaha οχι πλακα κανω, απλα η κοπελα μου δεν ξερει εαν εκανε χτες ή οχι απο την παρεα της και ταίριαξε τελεια και ετσι αρχισε ο καβγας ακους εκει να μην μου φερει λιγο Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2017 από hackerW32 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις