star12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 ο τοτος ειναι σπιτι και παιζει με το αεροπλανακι.βζζζζζζζζζζζζζ βζζζζζζζζζζζζζζζτον βλεπει ο μπαμπας,,, τοτε προσεχε θα σπασεις τιποταο τοτος συνεχιζειβζζζζζζζζζζζζζζ βζζζζζζζζζζζζζζζζτοτε ειπα προσεχε θα σπασεις τιποτα ειπαο τοτος ακαθεκτοςβζζζζζζζζζζζζζζζζζζ βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζκαι τοτε συβαινει το μοιραιοτο αεροπλανακι πεφτει σε ενα βαζο και το καλο βαζο πεφτει κατω και σπαεικαι ο μπαμπας εξοργισμενοςΑΜΑΝ ΡΕ ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ Γ@@ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥκαι ο τοτος απαντακαι αλλο αδερφακι;; 2
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 μονο εγω περιμενα reference για του δίδυμους πυργους; 1
Hellaslover Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 .... Βαζει τα κλαματα ο Τοτος, φευγει απο το σπιτι και παει στον ελληνοαμερικανο θειο του τον Jack. -Hi Tote, ti klais; Ti ekanes kai sou fwnazei o patera sou; -hijack (Χακερ το παλεψα μαν) 7
theoritikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 .... Βαζει τα κλαματα ο Τοτος, φευγει απο το σπιτι και παει στον ελληνοαμερικανο θειο του τον Jack. -Hi Tote, ti klais; Ti ekanes kai sou fwnazei o patera sou; -hijack (Χακερ το παλεψα μαν) Μου θύμισες σκηνή Αμερικάνικης κωμωδίας. Είναι ένας άνδρας με το όνομα Jack στο αμάξι του, και περιμένει στο φανάρι. Όσο περιμένει, περνάνε φίλοι και τον χαιρετάνε λέγοντας του Hi, Jack. Αυτός αδιάφορα τους δίνει το χέρι για χειραψία. Κάποια στιγμή εμφανίζεται ένας ληστής με πιστόλι, και του φωνάζει Hijack! Χωρίς να του δώσει σημασία, του δίνει το χέρι για χειραψία. Το όπλο γυρνάει στο πόδι του ληστή και εκπυρσοκροτεί. Το φανάρι ανάβει πράσινο, ο Jack φεύγει, και ο ληστής ουρλιάζει από τον πόνο 1
e-tic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μου θύμισες σκηνή Αμερικάνικης κωμωδίας. Είναι ένας άνδρας με το όνομα Jack στο αμάξι του, και περιμένει στο φανάρι. Όσο περιμένει, περνάνε φίλοι και τον χαιρετάνε λέγοντας του Hi, Jack. Αυτός αδιάφορα τους δίνει το χέρι για χειραψία. Κάποια στιγμή εμφανίζεται ένας ληστής με πιστόλι, και του φωνάζει Hijack! Χωρίς να του δώσει σημασία, του δίνει το χέρι για χειραψία. Το όπλο γυρνάει στο πόδι του ληστή και εκπυρσοκροτεί. Το φανάρι ανάβει πράσινο, ο Jack φεύγει, και ο ληστής ουρλιάζει από τον πόνο 3
Hellaslover Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Γαμωτο...και νομιζα δε σκεφτηκε κανεις αστειο με hijack και Hi, Jack... Πως πεθανε ο Ευαγγελος Κατσαριδας; Μαλωσε με τη γυναικα του κ αυτη του πεταξε παντοφλα. Σε κάποιο φροντιστήριο Αγγλικών στην Καρδίτσα η καθηγήτρια μαθαίνει στα παιδιά τους μήνες. January ειν' ου Γηναρ'ς February ειν' ου Φληβάρ'ς March είν' του ίδιου Ναι,ναι το ξέρω πως το ανέκδοτο είναι από την εποχή των δεινοσαύρων Μου θυμησες ενα πραγματικο συμβαν. Επαιζα ποδοσφαιρακι με φιλο στο PlayStation ενα φιφα που μολις ειχα αγορασει και διαλεγαμε γηπεδο και καθος παταγε το βελακι να δουμε ποια γηπεδα εχει του λεω "το μουνιτς ειναι καλο εχω παιξει εδω". Το munich stadium εννοουσα 3
koulislefkada Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 -ποσο ζυγιζει μια πολικη αρκουδα -ποσο? -αρκετα ωστε να σπασει ο παγος..να κερασω ποτακι? 19
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 -ποσο ζυγιζει μια πολικη αρκουδα -ποσο? -αρκετα ωστε να σπασει ο παγος..να κερασω ποτακι? γάμησε 3
Hellaslover Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 -ποσο ζυγιζει μια πολικη αρκουδα -ποσο? -αρκετα ωστε να σπασει ο παγος..να κερασω ποτακι? Σου χαμογελαει αλλα αρνητε. Καθεσε με το πουλι στο χερι. Ερχετε αλλος καθετε απο την αλλη μερια και μετα απο πολυ ωρα της λεει: -Μιας και δε σπαμε το παγο τι θα λεγες να το λιωσουμε; 3
Par1s* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 -Τι έχεις ρε;-Ούτε ξέρω πόσα χρωστάω. 400 στη ΔΕΗ, 200 στα κοινόχρηστα και 600 στο δάνειο.-Θες να σε βοηθήσω;-Αν μπορείς φίλε Χρωστάς 1200€ 11
parlapipas25 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 -ποσο ζυγιζει μια πολικη αρκουδα -ποσο? -αρκετα ωστε να σπασει ο παγος..να κερασω ποτακι? Πσςςςςςςς.. 2
Tsalikis177 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 -Τι έχεις ρε; -Ούτε ξέρω πόσα χρωστάω. 400 στη ΔΕΗ, 200 στα κοινόχρηστα και 600 στο δάνειο. -Θες να σε βοηθήσω; -Αν μπορείς φίλε Χρωστάς 1200€ αχαχαχαχ;α Αυτό το μήνυμα είναι σκόπιμα κρυμμένο. Αν το δείτε τότε μπράβο σας! 2
Highlander Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Για να βγεις πρώτος σε μουσικό show, δεν έχει σημασία αν έχεις ταλέντο, αρκεί να είσαι Κύπριος. (Μη βαράτε) 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις