Vassilis_24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) - Καλημέρα! Πόσο τις έχετε τις λαγάνες; - 2,10. - Ε, τότε να τις βάλετε να παίξουν μπάσκετ! Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2017 από Vassilis_24 3
driftingcris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/user/TVFilthyFrank daddy franku <3 1
Anorymous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 -Για πείτε Σταμάτης -Θταμάτηθ -Χαχα ε το μκλ κοίτα πως μιλάει -Είσθε σιγουρα λογοθεραπευτης ? 1
CheOnWeb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 -Για πείτε Σταμάτης -Θταμάτηθ -Χαχα ε το μκλ κοίτα πως μιλάει -Είθτε θιγουρα λογοθεραπευτηθ ? 6
Daemonos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 - Που είσαι ρε Κωστή τι κάνεις? - Έλα ρε φίλε όλα καλά, εσύ? - Καλά ρε, τελικά τι έγινε με την Σάρα που βγήκατε προχθές? - Καλή κοπέλα φαίνεται, καλή - Καλη η Σαρα Κωστή (Καλή Σαρακοστή) 4
Hellaslover Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 -Για πείτε Σταμάτης -Θταμάτηθ -Χαχα ε το μκλ κοίτα πως μιλάει -Είθτε θιγουρα λογοθεραπευτηθ ? Γιατρευτηκε, εσυ που κολλας; 50ευρο 9
koulislefkada Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 -Τι ομάδα εισαι?? -ΑΠΟΕΛ -LIVERPOOL?? -ΑΠΟΕΛ.. -LAZIO?? -ΑΠΟΕΛ.. -LEVERKUZEN -οχι ρε ΑΠΟΕΛ.. -Από L ρε μαλακα αλλά τι???? 18
star12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ειναι ενας τυπος μπαινει σε ενα μπαρ και λεει φιλε βαλε 2 ποτηρια ουισκι να σου πω τι εχω του τα βαζει και λεει ναι ελα πες τι εχεις;; καλα φιλε,αντε βαλε μου παλι αλλα 2 ποτηρια ουισκι να σου πω τι εχω του τα βαζει,και λεει ναι ελα πες πες τι εχεις; Πεντε ευρω 16
Hellaslover Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ειναι ενας τυπος μπαινει σε ενα μπαρ και λεει φιλε βαλε 2 ποτηρια ουισκι να σου πω τι εχω του τα βαζει και λεει ναι ελα πες τι εχεις;; καλα φιλε,αντε βαλε μου παλι αλλα 2 ποτηρια ουισκι να σου πω τι εχω του τα βαζει,και λεει ναι ελα πες πες τι εχεις; Πεντε ευρω Επειδη φενετε το εβγαλες μονος σου (και καλουτσικο ηταν) οταν το πεις στους φιλους σου αλλαξε το "τι εχω" με "τι επαθα", ξεκινα με φτηνα ποτα προς ακριβοτερα, και για ατακα βαλε "ξεχασα το πορτοφολι". Κανω και ιδιαιτερα μεσο πμ 7
e-tic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ειναι ενας τυπος μπαινει σε ενα μπαρ και λεει φιλε βαλε 2 ποτηρια ουισκι να σου πω τι εχω του τα βαζει και λεει ναι ελα πες τι εχεις;; καλα φιλε,αντε βαλε μου παλι αλλα 2 ποτηρια ουισκι να σου πω τι εχω του τα βαζει,και λεει ναι ελα πες πες τι εχεις; Πεντε ευρω -Μπάρμαν, βάλε ένα διπλό πριν αρχίσουμε. βάζει ο μπαρμαν -Βάλε άλλο ένα διπλό πριν αρχίσουμε βάζει άλλο ένα ...(συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο)... - Χικ, βάααλεε ακόμμμα έεενα διπππππλο πππριν αρρρρχχχισουμμμε - Ρε φίλε, πως θα τα πληρώσεις όλα αυτά που ήπιες; - Νααατα μαςςςς, αρχίσαμεεεε... 7
theoritikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μου έπεσαν 20 ευρώ στον υπόνομο. Πάλι θα φάνε τζάμπα πίτσα τα χελονονιντζάκια 4
koulislefkada Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Είμαι άνθρωπος της παράδοσης -Και με τι ασχολείσαι; -Ντελίβερι κάνω 5
GeorgeHellas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 -Μπάρμαν, βάλε ένα διπλό πριν αρχίσουμε. βάζει ο μπαρμαν -Βάλε άλλο ένα διπλό πριν αρχίσουμε βάζει άλλο ένα ...(συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο)... - Χικ, βάααλεε ακόμμμα έεενα διπππππλο πππριν αρρρρχχχισουμμμε - Ρε φίλε, πως θα τα πληρώσεις όλα αυτά που ήπιες; - Νααατα μαςςςς, αρχίσαμεεεε... Παίζει να είναι από τα πιο παλιά που ξέρω.. Χαχαχα
e-tic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Παίζει να είναι από τα πιο παλιά που ξέρω.. Χαχαχα Δεν είναι απλά παλιό, είναι παλαιολιθικό (στο 6:01): 3
theoritikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σε κάποιο φροντιστήριο Αγγλικών στην Καρδίτσα η καθηγήτρια μαθαίνει στα παιδιά τους μήνες. January ειν' ου Γηναρ'ς February ειν' ου Φληβάρ'ς March είν' του ίδιου Ναι,ναι το ξέρω πως το ανέκδοτο είναι από την εποχή των δεινοσαύρων 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις