Vassilis_24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) - Καλημέρα! Πόσο τις έχετε τις λαγάνες; - 2,10. - Ε, τότε να τις βάλετε να παίξουν μπάσκετ! Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2017 από Vassilis_24 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/user/TVFilthyFrank daddy franku <3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 -Για πείτε Σταμάτης -Θταμάτηθ -Χαχα ε το μκλ κοίτα πως μιλάει -Είσθε σιγουρα λογοθεραπευτης ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 -Για πείτε Σταμάτης -Θταμάτηθ -Χαχα ε το μκλ κοίτα πως μιλάει -Είθτε θιγουρα λογοθεραπευτηθ ? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 - Που είσαι ρε Κωστή τι κάνεις? - Έλα ρε φίλε όλα καλά, εσύ? - Καλά ρε, τελικά τι έγινε με την Σάρα που βγήκατε προχθές? - Καλή κοπέλα φαίνεται, καλή - Καλη η Σαρα Κωστή (Καλή Σαρακοστή) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 -Για πείτε Σταμάτης -Θταμάτηθ -Χαχα ε το μκλ κοίτα πως μιλάει -Είθτε θιγουρα λογοθεραπευτηθ ? Γιατρευτηκε, εσυ που κολλας; 50ευρο 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 -Τι ομάδα εισαι?? -ΑΠΟΕΛ -LIVERPOOL?? -ΑΠΟΕΛ.. -LAZIO?? -ΑΠΟΕΛ.. -LEVERKUZEN -οχι ρε ΑΠΟΕΛ.. -Από L ρε μαλακα αλλά τι???? 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ειναι ενας τυπος μπαινει σε ενα μπαρ και λεει φιλε βαλε 2 ποτηρια ουισκι να σου πω τι εχω του τα βαζει και λεει ναι ελα πες τι εχεις;; καλα φιλε,αντε βαλε μου παλι αλλα 2 ποτηρια ουισκι να σου πω τι εχω του τα βαζει,και λεει ναι ελα πες πες τι εχεις; Πεντε ευρω 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ειναι ενας τυπος μπαινει σε ενα μπαρ και λεει φιλε βαλε 2 ποτηρια ουισκι να σου πω τι εχω του τα βαζει και λεει ναι ελα πες τι εχεις;; καλα φιλε,αντε βαλε μου παλι αλλα 2 ποτηρια ουισκι να σου πω τι εχω του τα βαζει,και λεει ναι ελα πες πες τι εχεις; Πεντε ευρω Επειδη φενετε το εβγαλες μονος σου (και καλουτσικο ηταν) οταν το πεις στους φιλους σου αλλαξε το "τι εχω" με "τι επαθα", ξεκινα με φτηνα ποτα προς ακριβοτερα, και για ατακα βαλε "ξεχασα το πορτοφολι". Κανω και ιδιαιτερα μεσο πμ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ειναι ενας τυπος μπαινει σε ενα μπαρ και λεει φιλε βαλε 2 ποτηρια ουισκι να σου πω τι εχω του τα βαζει και λεει ναι ελα πες τι εχεις;; καλα φιλε,αντε βαλε μου παλι αλλα 2 ποτηρια ουισκι να σου πω τι εχω του τα βαζει,και λεει ναι ελα πες πες τι εχεις; Πεντε ευρω -Μπάρμαν, βάλε ένα διπλό πριν αρχίσουμε. βάζει ο μπαρμαν -Βάλε άλλο ένα διπλό πριν αρχίσουμε βάζει άλλο ένα ...(συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο)... - Χικ, βάααλεε ακόμμμα έεενα διπππππλο πππριν αρρρρχχχισουμμμε - Ρε φίλε, πως θα τα πληρώσεις όλα αυτά που ήπιες; - Νααατα μαςςςς, αρχίσαμεεεε... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μου έπεσαν 20 ευρώ στον υπόνομο. Πάλι θα φάνε τζάμπα πίτσα τα χελονονιντζάκια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Είμαι άνθρωπος της παράδοσης -Και με τι ασχολείσαι; -Ντελίβερι κάνω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 -Μπάρμαν, βάλε ένα διπλό πριν αρχίσουμε. βάζει ο μπαρμαν -Βάλε άλλο ένα διπλό πριν αρχίσουμε βάζει άλλο ένα ...(συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο)... - Χικ, βάααλεε ακόμμμα έεενα διπππππλο πππριν αρρρρχχχισουμμμε - Ρε φίλε, πως θα τα πληρώσεις όλα αυτά που ήπιες; - Νααατα μαςςςς, αρχίσαμεεεε... Παίζει να είναι από τα πιο παλιά που ξέρω.. Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Παίζει να είναι από τα πιο παλιά που ξέρω.. Χαχαχα Δεν είναι απλά παλιό, είναι παλαιολιθικό (στο 6:01): 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σε κάποιο φροντιστήριο Αγγλικών στην Καρδίτσα η καθηγήτρια μαθαίνει στα παιδιά τους μήνες. January ειν' ου Γηναρ'ς February ειν' ου Φληβάρ'ς March είν' του ίδιου Ναι,ναι το ξέρω πως το ανέκδοτο είναι από την εποχή των δεινοσαύρων 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις