Vassilis_24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ένα δικό μου επίκαιρο. Το έχω γράψει παλαιότερα, ίσως να το θυμούνται οι παλαιότεροι του forum Είναι ένας τύπος, ο Κωστής. Μια μέρα, εκεί που περπατάει στον δρόμο, γλιστράει και πέφτει φαρδύς πλατύς στον δρόμο με αρκετά εντυπωσιακό τρόπο. Τον βλέπει ένας φίλος,πάει στο μέρος του και του δίνει το χέρι για να σηκωθεί. Με το που σηκώνεται, του λέει με συνωμοτικό τρόπο Καλή σάρα Κωστή Όπου σάρα=; 1
theoritikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Όπου σάρα=; γλίστρα ή σαβούρα στην μάγκικη αργκό 1
Anorymous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μια κοπέλα γυρνάει σπίτι στην μαμά της μετά από ραντεβού με τον αρραβωνιαστικο της. -Γιατί είσαι έτσι τσακοθηκες με τον Δημήτρη ? - Μαμά θέλω να χωρίσω ο Δημήτρης είναι άθεος δεν πιστεύει καν στην κόλαση. -Παντρεψου τον και θα του δείξω πόσο άδικο έχει.... 5
koulislefkada Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κατα την διαρκεια του σεξ ρωταει ο αντρας..-Μωρο μου σου αρεσει??-Πιο γρηγορα -ΜΩΡΟΜΟΥΣΟΥΑΡΕΣΕΙ???(το ειπε πιο γρηγορα )χαχα 3
Hellaslover Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 -Μαρακι, να ξερεις σε ηθελα πολυ -Και τι αλλαξε; -Τραβηξα μαλακια και μου περασε 5
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 -Μαρακι ηταν η καλυτερη μαλακια που μου εχουν παιξει.Το χειριζεσαι καλα το εργαλειο.. -Φυσικα καποτε ειχα και εγω ενα τέτοιο.... 15
theoritikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 -Στο βιογραφικό σας λέτε πως είστε γρήγορος στα μαθηματικά. Για πείτε μας Πόσο κάνει 17×19 -32 -Λάθος απάντηση -Ναι,αλλά είδατε πόσο γρήγορα απάντησα; 5
paparoupas11 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δύο νταλικεριδες, παρκαρισμένοι σε χώρο στάθμευσης πιάνουν κουβέντα. -Δεν βλέπω την ώρα Μήτσο, να πάω σπίτι και να κατεβάσω την κυλοτα της γυναίκας μου. - Όπα ρε Βαγγο, τόσο φορτωμένος είσαι. - Όχι, με σφίγγει. 11
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Είμαι στο Δάσος και έχω ξεχάσει το ρολόι...Δέν ξέρω τι ώρα είναι αλλά για καλή μου τύχη βλέπω έναν γάτο.Τον ρωτάω "- Τί ώρα είναι ρε γάτε?" "- Νιάου Νιάου" μου λέει. Τού λέω -Δεν καταλαβαίνω ρε μαλάκα,οπότε αρχίζει αυτός να τα παίρνει και μου κόβει με τα νύχια του κομμάτια απο κρέας. Τι να πεις.Κατεληξα στο νοσοκομείο και μου είπανε πρέπει να κάτσω 17 χρόνια για να θεραπευτώ. 1
enterhere Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Λέει η γυναίκα στον άντρα: -Βλέπεις αυτόν τον μεθυσμένο; -Ναι... -Μου είχε κάνει πρόταση γάμου πριν από εσένα και τον απέρριψα... -Ακόμη το γιορτάζει η κουφάλα!!! 8
hackerW32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Είμαι στο Δάσος και έχω ξεχάσει το ρολόι...Δέν ξέρω τι ώρα είναι αλλά για καλή μου τύχη βλέπω έναν γάτο.Τον ρωτάω "- Τί ώρα είναι ρε γάτε?" "- Νιάου Νιάου" μου λέει. Τού λέω -Δεν καταλαβαίνω ρε μαλάκα,οπότε αρχίζει αυτός να τα παίρνει και μου κόβει με τα νύχια του κομμάτια απο κρέας. Τι να πεις.Κατεληξα στο νοσοκομείο και μου είπανε πρέπει να κάτσω 17 χρόνια για να θεραπευτώ. 11
rose from hell Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 - Ρε φιλε πολυ ωραια αυτα τα κουλουρια! Τι βαζει μεσα ο φουρναρης?- Ταχινι- Α τον ανωμαλο! 3
Hellaslover Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Τι παιζει μαυτον τον τυπο στη φωτο απο πανω; τον εχω πετυχει κ αλλου 1
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Τι παιζει μαυτον τον τυπο στη φωτο απο πανω; τον εχω πετυχει κ αλλου https://www.youtube.com/user/TVFilthyFrank 1
Alex-V Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 - Άσπρα μούρα, μαύρα μούρα, είσαι μια παλιοχαμούρα..- Είστε σίγουρα βοτανολόγος; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις