yannis27gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αφιερωμένο στα μπαόκια: Είναι ένας μπαοκτσής και μιλάει με ένα φιλαράκι του. Κάποια στιγμή πάνω στη συζήτηση μιλάνε για τους θεούς του Ολύμπου. -Είναι που λες οι 11 θεοί του Ολύμπου... λέει ο μπαοκτσής -12, τον διορθώνει ο άλλος. Ο μπαοκτσής τον κοιτάει στραβά που τον διέκοψε και ξαναρχίζει: -Είναι που λες οι 11 θεοί του Ολύμπου... -12, τον ξαναδιορθώνει ο άλλος. Απτόητος ο μπαοκτσής επιχειρεί 3η προσπάθεια: -Είναι που λες οι 11 θεοί του Ολύμπου... -12, τον ξαναμαναδιορθώνει ο άλλος. -Μάμησε τον ρε τον Άρη... 16
DKNI Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πάει λοιπόν η ξανθιά στο σουβλατζίδικο: Ξανθιά: Θα ήθελα 2 πίτες απ'όλα Σουβλατζής: Με καλαμάκι; Ξανθιά: Ααααα! Τα βγάλατε και σε χυμούς; Καπου εδω ο Καπτεν Πλανετ θα σε ρωτησει αν ειναι φυσικη ή βαμένη η ξανθιά και γιατι ο σουβλατζης ρωτησε πρωτα για καλαμακι και οχι για γυρο ή κοτομπεικον 3
Daftfunk Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δε γνωριζω αν εχει ξανανεβει,αλλα ειναι αρκετα καλο και το ανεβαζω...αν και καλυτερα ειναι να το ακους απο καποιον που μπορει ομως να το απαγγειλει με σωστο τροπο!!! Το Ημερολόγιο Ενος Ινδιανου Ημέρα 1η Είναι νύχτα. Χασαμε την κόρη του αρχηγού. Την έψαξε όλο το χωριό. Τελικά την βρήκαμε μέσα στο δάσος. Για τιμωρία την γά..σε όλο το χωριό! Ημέρα 2η Είναι νύχτα. Χασαμε την κόρη του μάγου. Την έψαξε όλο το χωριό. Τελικά την βρήκαμε μέσα σε μια σπηλιά. Για τιμωρία την γά..σε όλο το χωριό! Ημέρα 3η Είναι νύχτα. ΧΑΘΗΚΑ!!! ΦΟΒΑΜΑΙ!!! 6
ntinos19 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πήγα στο ΙΚΕΑ να πάρω ένα καθρέφτη.... Ξέρει κανείς σε πόσους βαθμούς η άμμος γίνεται γυαλί;;;; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ INSOMNIACS!!! έχω λιώσει! καλή χρονιά σε όλους εύχομαι!
pournaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 έχω λιώσει! καλή χρονιά σε όλους εύχομαι! Στους ποσους βαθμους; 12
Adon1s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 -Καλησπέρα , θα ήθελα 1 πιτα γύρο και 1 σουβλάκι κότα , και τα 2 με απολα χωρίς ανανά -Μα κύριέ μου , δεν έχουμε ανανά Γιατι , το φελέκι μου μέσα !!! Σου είπα να βάλεις ανανα ;;;; 4
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κανονικά κάποιος πρέπει να πει: αυτό μου θύμισε το αρχαιο: -Γεια σας θα ήθελα ένα πίτα γύρο απ'όλα χωρίς ντομάτα -Δεν έχω ντομάτα μεγάλε -Καλά τοτε κάντο χωρίς κρεμμύδι και να πέσουμε σε λούπα. 5
άδικος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 -Κάνω 2 δουλειές, δεν προλαβαίνω να βγούμε.-Με δουλεύεις;-Α ναι, 3 δουλειές!!! 6
Daftfunk Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ένας παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή. - Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής - Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελάθηκες, πόσο είσαι; - 97 ετών, λέει ο παππούς. Τρελαίνεται ο ασφαλιστής. - Μιλάς σοβαρά τώρα; Τι να την κάνεις; - Να, θέλω να πάω με τον πατέρα μου ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλό είναι να είμαστε ασφαλισμένοι. Ο ασφαλιστής έχει τρελαθεί! - Με τον πατέρα σου; Πόσο είναι εκείνος; - Ε, 125 τον άλλο μήνα. - Και τι θα κάνετε στο εξωτερικό; - Να μωρέ, πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τον παππού μου. Ο ασφαλιστής χτυπάει το κεφάλι του στο γραφείο. - Τι λε ρε μπάρμπα, με κοροϊδεύεις; Πόσο είναι ο παππούς σου; - Κλείνει τα 142 σε μια βδομάδα. - Και τι θα κάνετε εκεί; - Παντρεύεται και πάμε στο γάμο! Ο ασφαλιστής έχει σκαρφαλώσει στο πρεβάζι και είναι έτοιμος να φουντάρει. - Και...γιατί παντρεύεται; - Μαλακίες μωρέ, τον πιέζουν οι γονείς του! 9
Donalhioy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Η περίοδος της γυναίκας άρχισε όταν ο Θεός έδιωξε την Εύα απτήν Εδέμ λέγοντας ‘την αμαρτία θα την πληρώσεις με αίμα,αλλά σε μηνιαίες δόσεις’ Μου λένε ότι τα duo σπάνε και μην τα παίρνω. Παιδιά δεν σπάνε σας ορκίζομαι στα 12 παιδιά μου Πρέπει κάποτε να ξεπεράσετε την επιρροή της barbie στο ντύσιμο σας. Κ εμείς βλέπαμε τρανσφόρμερς, δεν φοράμε προφυλακτήρες. Στην μόνη τράπεζα που δεν χρωστάμε είναι στην τράπεζα σπέρματος 12
lostgravity Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Πάει ένας τύπος σε ένα σουβλατζή:- Θέλω να μου κάνεις 4 πίτες αλλά τις θέλω ειδική παραγγελία. Θέλω 2 πίτες σουβλάκια και 2 σεφταλιές. Στο πρώτο σουβλάκι θέλω το κρέας να είναι καμένο από τη μία, ωμό από την άλλη και την πίτα ωμή. Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι πολύ ξερό το κρέας και η πίτα μαύρη. Στη μία σεφταλιά τα θέλω όλα ωμά, με... το αίμα τους και μόνο με αγγούρι. Στην άλλη θέλω το κρέας κάρβουνο, την πίτα μαυρισμένη από τη μία, ωμή από την άλλη και μόνο με κρεμμύδι.- Μα είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου, του λέει ο σουβλατζής.Και ο τύπος απαντά:- Προχτές ρε καραγκιόζη, που μου τα έφτιαξες έτσι ακριβώς, χωρίς να στο ζητήσω, δεν ήταν δύσκολα; -Εύχομαι το 2013 να σου φέρει ωριμότητα!-Γιατί ρε είμαι εγώ ανώριμος;Ο άλλος είναι!-Ποιος;;;-Αυτός!!! 1-0. Έβαλα βιάγκρα ως φλουρί στην βασιλόπιτα και δεν έπεσε σε κανέναν! - Ποιο είναι το αντίθετο του αρνιόμ0υνα;- Κατσικόπ0υτσες! 13
Δημοφιλής ανάρτηση Ntinaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 -νιωθω ενα κομπο στο λαιμο-τι κομπο; -δεξια δεξια κυκλος τριγωνο 30
pavlinara Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Πήγα σε έναν φίλο μου dj και άρχισε να κόβει την βασιλόπιτα σε μεγάλα κομμάτια... Ξέρω γιατί το έκανε ο πούστης... Για να του λέμε "Πωωωω τι κομματάρα έβαλες πάλι" 20
Tranquil23 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 - Ποιος ηταν στο τηλεφωνο;- Η πρωην μου..- Και τι ηθελε;- Να τα ξανα βρουμε...- Της ειπες να παει να γ@μηθει;- Ναι, οπου να' ναι ερχεται.. 16
et13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Αμάντα, το κορίτσι της γης...Μόγλης, το παιδί της ζούγκλας...Σελένε, το κορίτσι του Μάη... 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις