naive Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 - Λύστε τους! - Όλους αρχηγέ; -Όχι. Μόνο όσους είναι γεννημένοι από 24/9 έως 23/10. -Τους Ζυγούς λύσατε! 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 άκυρο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 άκυρο χαχαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 -Ρε η Μαρία με κανε delete. -Και μενα ρε φίλε. -Είναι γυναίκα deletηριο. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πως λέγεται η πατάτα που σκοτώνει; -Πατατατατατατατατα 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 -Ρε η Μαρία με κανε delete. -Και μενα ρε φίλε. -Είναι γυναίκα deletηριο. χαχαχαχαχαχαχ ρε φίλε δάκρυσα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πως λέγεται ο Γιάννης που δεν χρησιμοποιεί στο sex ερωτικά βοηθήματα; αστραπονγιαννος 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πως λέγεται ο Γιάννης που δεν χρησιμοποιεί στο sex ερωτικά βοηθήματα; αστραπονγιαννος πολύ βιτσιόζος ο Γιάννης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ένας κυνηγός γυρίζει στο σπίτι του με ένα λαγό. Η γυναίκα του τον μαγειρεύει και όλη η οικογένεια τρώει το λαγό. Μετά από δυο ώρες τρέχει ο μικρός γιος στο μπαμπά του: -Μπαμπά, μπαμπά! Εκεί που κατουρούσα βγήκαν σκάγια. -Ποπό, θα ξέχασε η μαμά σας να βγάλει τα σκάγια από το λαγό. Υπομονή παιδί μου, θα περάσει. Μετά από λίγο ο άλλο γιος: -Μπαμπά, μπαμπά! Εκεί που κατουρούσα βγήκαν σκάγια. -Ναι, το ξέρω. Τι να κάνουμε, ξέχασε η μητέρα σας να βγάλει τα σκάγια από το λαγό. Και τέλος ο μεγάλος ο γιος: -Μπαμπά, μπαμπά! -Ναι, ξέρω. Εκεί που κατουρούσες βγήκαν σκάγια. -Καμία σχέση! Εκεί που τον έπαιζα, σκότωσα τον παππού! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astak Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 -Ρε η Μαρία με κανε delete. -Και μενα ρε φίλε. -Είναι γυναίκα deletηριο. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 μαλακα τι ειδος μαγειας ειναι αυτο, ακουσα την φωνη του 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ca6mio Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πάει ένας τύπος μπουρδελότσαρκα και κάπου πετυχαίνει δυο τραβέλια -Τι λέει κορίτσια; Έχει δουλειά ή ξύνουμε τα αρχίδια μας; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ένας κυνηγός γυρίζει στο σπίτι του με ένα λαγό. Η γυναίκα του τον μαγειρεύει και όλη η οικογένεια τρώει το λαγό. Μετά από δυο ώρες τρέχει ο μικρός γιος στο μπαμπά του: -Μπαμπά, μπαμπά! Εκεί που κατουρούσα βγήκαν σκάγια. -Ποπό, θα ξέχασε η μαμά σας να βγάλει τα σκάγια από το λαγό. Υπομονή παιδί μου, θα περάσει. Μετά από λίγο ο άλλο γιος: -Μπαμπά, μπαμπά! Εκεί που κατουρούσα βγήκαν σκάγια. -Ναι, το ξέρω. Τι να κάνουμε, ξέχασε η μητέρα σας να βγάλει τα σκάγια από το λαγό. Και τέλος ο μεγάλος ο γιος: -Μπαμπά, μπαμπά! -Ναι, ξέρω. Εκεί που κατουρούσες βγήκαν σκάγια. -Καμία σχέση! Εκεί που τον έπαιζα, σκότωσα τον παππού! Προσεξα οτι ειναι διπλο ανεκδοτο, μπορει να τελειωσει και στη μεση! Δυσευρετα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πάει ένας γκέι για εξέταση προστάτη, του βάζει ο γιατρός το δάχτυλο από πίσω και του λέει δεν βλέπω να έχεις κάτι , και απαντάει ο γκέι: Γιατρέ δεν βάζεις και τα δυο δάχτυλα να πάρουμε μια 2η γνώμη; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πάει ένας γκέι για εξέταση προστάτη, του βάζει ο γιατρός το δάχτυλο από πίσω και του λέει δεν βλέπω να έχεις κάτι , και απαντάει ο γκέι: Γιατρέ δεν βάζεις και τα δυο δάχτυλα να πάρουμε μια 2η γνώμη;Χάχα χα μου θύμισε αυτό: [url="https://youtu.be/613T8-_-zHg"[/url] 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις