Hellaslover Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 ειναι 2 κοτες και λεει η μια την αλλη ασε νομιζω ειμαι αρωστη γιατι το λες αυτο τη ρωτα η αλλη κοτα κανω Βραστα αυγα -Καλο Πασχα! -Περιοδο εχω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 -Κίντερ έκπληξη! -Διάρροια έχω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 -Άμα σου βάλω μια πούτσα στο μέτωπο θα βλέπεις? -Ε Ναι... -Αρχίδια θα βλέπεις... Ήταν κάποιος που μια μέρα είδε στον καθρέφτη ότι του φύτρωσε μια μικρή πούτσα στο μέτωπο. Τρελαμένος από την ντροπή δεν τολμούσε να βγει από το σπίτι για μέρες αλλά κάθε μέρα που περνούσε η πούτσα όλο και μεγάλωνε περισσότερα. Τι να κάνει, παρά την απελπισία του κατάπιε την ντροπή του και μπήκε στο μετρό και πήγε σε ένα γιατρό. Τον εξετάζει ο γιατρός σκεπτικός, δεν λέει τίποτα. Ο ασθενής ρωτάει - Γιατρέ μου πείτε μου σας παρακαλώ τι να κάνω, έχω απελπιστεί. - Ξεκίνα να κάνεις ταξίδια του λέει ο γιατρός. - Ταξίδια??? καλά σε τι θα ωφελήσει αυτό?? - Ξεκίνα να ταξιδεύεις να δεις τον κόσμο... ....γιατί όταν φυτρώσουν και τα αρχίδια δεν θα μπορείς να δεις τίποτα. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 -Πατέρα οι Las Ketchup έβγαλαν νέο τραγούδι.-Άσε ρε γιε 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 -Κίντερ έκπληξη! -Διάρροια έχω -ομελετα! -με βιασαν... Το μαμησα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Η 1η εγχειριση αλλαγης φύλου έγινε στην Κινέζα Yama Lee το 1978, η οποία ως άντρας πήρε το όνομα Kure Meni Πήγε YamaLee κ βγήκε KureMeni. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Στη ζωή υπάρχουν τρεις άγραφοι κανόνες: 1. 2. 3. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ποιο μπλε δεν ειναι κλειδωμενο;;; το ανοιχτο μπλε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 χαχαχαχ εναν πυροβεστηρα παιδια καηκα!! @star12 https://www.facebook.com/groups/kamm1gr/permalink/513540228769834/ Με τόσα νεύρα που έχω αν πήγαινα σε καλλιστεία θα έβγαινα missas gamhsw olous. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212014341784555&set=gm.513576512099539&type=3 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=804407503043299&set=gm.513520215438502&type=3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 -Αυτη η μπλουζα προβλεπει το μελλον -Γιατι ; -Eιναι Medium. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 πως λεγεται η γιαγια που παιζει ποδοσφαιρακι;; Προγιαγια 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 -Που ήσουν;-Γυμναστήριο-Και γιατί δεν φοράς αθλητικά; -Κάναμε κατάληψη 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 - Και μου λεει "ελα μανα μου να σου δειξω τον κοσμο ολο" και κατεβαζει το μποξερακι του. - Και συ τι του ειπες? - Βρε μικρος που ειναι ο κοσμος! Χτυπαει το τηλεφωνο κ ο τυπος το σηκωνει - εμπρος - Γιαννακοπουλος, τι ωρα να περασω να γ@μησ@ τη γυναικα σου? - Γιανα τι? - Ειπαμε.. Γιαννακοπουλος 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Χτυπαει το τηλεφωνο κ ο τυπος Αγγελόπουλος το σηκωνει - εμπρος - Γιαννακοπουλος, τι ωρα να περασω να γ@μησ@ τη γυναικα σου? - Γιανα τι? - Ειπαμε.. Γιαννακοπουλος Fixed (Χαλαρά μπορεί και να είναι και true story) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Χτυπαει το θυροτηλεφωνο κ ο τυπος απαντάει - ποιος είναι; - Γιαννακοπουλος, ήρθα για να σου γ@μησ@ τη γυναικα. - Γιανα τι? - Ειπαμε.. Γιαννακοπουλος 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις