Γιαννιώτης -21- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο, ξεκινάει απότομα και κατηφορίζει μια πλαγιά. Ένας πεζός, τρέχει να το προλάβει λαχανιασμένος.Κάποιος περαστικός, του φωνάζει:- Αδικα τρέχεις φίλε. Αδύνατο να το προλάβεις.- Πρέπει να το προλάβω! Είμαι ο οδηγός του!!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 -Και τι έχω γιατρέ μου ? -Μουναρα! -Σιγουρα είσθε γυναικολόγος ? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 - Μα καλά, 200 δις ένα μπιφτέκι; - Είναι της Σώρρας. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Πρωτεϊνη σε σκονη απο τα lidl. Γιατι η δυναμη ειναι στο μυαλο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ένα δικό μου...Πώς λέγεται ο πράκτωραας της CIA που τις χειμερινές διακοπές κάνει snowboard? Edward Snowboarden Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2017 από Mr_ChEeTaH 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 χαχαχα τι φάτσα :lol: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 -Άμα σου βάλω μια πούτσα στο μέτωπο θα βλέπεις?-Ε Ναι... -Αρχίδια θα βλέπεις... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ένα δικό μου... Πώς λέγεται ο πράκτωραας της CIA που τις χειμερινές διακοπές κάνει snowboard? Eduard Snowboarden Και ο γιος του; Eduard Snowboarder Jr Βασικα Snowboarden ειναι αλλα το γραψανε με "r" στη ταυτοτητα απο λαθος. (βαριεμαι να διορθωνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Και πως λέγεται ο ξάδερφός του που ξέρει ορθογραφία? -Edward με w. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 -Γιατρε μου φοβάμαι πολύ την απονεύρωση, δηλαδή δεν ξέρω αν θελω να μου βγάλετε το δόντι η να με γ***τε καλύτερα. -Αποφασίστε κυρία μου για να ρυθμίσω την καρέκλα. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Πήρα ένα πιτόγυρο. Το άνοιξα και έδωσα όλα όσα ήταν μέσα στο σκύλο μου εκτός από την πίτα. Έτσι είχα και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Για να εχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 -Να προσέλθει ο μάρτυς. -Φλεβάρη έχουμε. -Είστε σίγουρα δικηγόρος; 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 ειναι 2 κοτες και λεει η μια την αλλη ασε νομιζω ειμαι αρωστη γιατι το λες αυτο τη ρωτα η αλλη κοτα κανω Βραστα αυγα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις