opera Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Διαφημίζουν μια κρέμα που σε κάνει 20 χρονώ. (όταν είσαι 15 και όχι 50) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 -Τελικά τι έκανες με τη βλάβη που είχε η Honda; -Βρήκα ένα μηχανικό και του την άφησα -Μα καλά ρε χωρίς να ξέρεις αν είναι καλός; -Εε ναι Πήγε στον πρώτο τη Honda 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 -Τελικά τι έκανες με τη βλάβη που είχε η Honda; -Βρήκα ένα μηχανικό και του την άφησα -Μα καλά ρε χωρίς να ξέρεις αν είναι καλός; -Εε ναι Πήγε στον πρώτο τη Honda -και γιατι εχει τοσες γατες; -ειναι οι συνεργατες. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 -και γιατι εχει τοσες γατες; -ειναι οι συνεργατες. -Και αυτή η γάτα γιατί γαυγίζει? -Επειδή δουλεύει σαν το σκυλί 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 -Και αυτή η γάτα γιατί γαυγίζει? -Επειδή δουλεύει σαν το σκυλί -και γιατι δουλευει σαν το σκυλι? -γιατι κλανει το γατι 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 -Μωρό μου σε θέλω πιο θηλυκιά. -Στα αρχιδια μου ρε μαλακα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Όλα τα μαγαζιά έχουν εκπτώσεις. Τα ζαχαροπλαστεία γιατί δεν έχουν; 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 για να μην γλυκαθεις απο τις τιμες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Γύρισα ένα ντοκιμαντέρ σχετικό με τις καραμπίνες. Ελπίζω να προταθεί για τις Kάννες. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Όλα τα μαγαζιά έχουν εκπτώσεις. Τα ζαχαροπλαστεία γιατί δεν έχουν; Για το δικό μου καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntafycrazywool Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Η απόδειξη ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας:1. Έμενε σπίτι του μέχρι τα 33 του2. Ήταν πεπεισμένος ότι η μητέρα του ήταν παρθένα3. Η μητέρα του ήταν σίγουρη ότι ο γιος της ήταν θεός! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Για το δικό μου καλό. Και εσύ του anti-fitness thread? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Και εσύ του anti-fitness thread? Όχι,του τρεξίματος αλλά το τρέξιμο ανοίγει την όρεξη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρω κουνκ φου, ζίου ζίτσου, καράτε και άλλες 15 πολεμικές λέξεις 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Firefighter1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Παει ο γερος στον γιατρο.. -Γιατρε μου , του λεει, κατι εχω παρατηρησει τελευταια.... -Πειτε μου κυριε, απαντα ο γιατρος. -Να....ξερεις...στα 30 μου , την επιανα με τα δυο χερια δυνατα και την κουνουσα: πανω-κατω-δεξια-αριστερα......τιποτα...ΒΡΑΧΟΣ...! Στα 50 μου....πανω-κατω-δεξια-αριστερα......εεεε.......κουνιοταν κανα ποντο...... Τωρα στα 90.....πανω-κατω-δεξια-αριστερα.......και παει ανετα γιατρε..... Εξηγησε μου σε παρακαλω......ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ......ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ.....;;;;;;;;;;;;; 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις