agamoi-thytai Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Την υπόθεση της Novartis σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Ενωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαϊας επισημαίνοντας: «Πέσαμε από τα σύννεφα...» Πηγή: http://m.thebest.gr/news/view/426802 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Σε ένα αεροπλάνο, αφού έκανε την καθιερωμένη ανακοίνωση ο πιλότος, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο. Μετά από λίγη ώρα, λέει στον άλλο πιλότο: - Λοιπόν, πάω να χέσω και μετά θα γ...σω την αεροσυνοδό. Το ακούν λοιπόν όλοι οι επιβάτες και αρχίζουν να κρυφογελούν. Ακούγοντας το και η αεροσυνοδός, αρχίζει να τρέχει, για να τους πει να κλείσουν το μικρόφωνο. Εκεί που έτρεχε, σκόνταψε πάνω στην τσάντα μιας γριάς κι έπεσε φαρδιά-πλατιά κάτω. Βλέποντας την αεροσυνοδό, η γριά γελάει και της λέει: - Σιγά-σιγά κόρη μου, μη βιάζεσαι...Είπε ότι θα πάει να χέσει πρώτα! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τον καφέ ξέχασες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τον καφέ ξέχασες. Γιάννης ό όμορφος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 παει ο γιωργακης με τη μαμα του βολτα τοτε λεει μαμα μαμα να παρω μια σοκοφρετα; ναι γιωργακη παρε ε μετα απο λιγο μαμα μαμα να παρω αυτα τα μπισκοτακιά; ναι γιωργακη παρτα μετα απο λιγο μαμα μαμα θελω να παρω ενα παγωτο βρε γιωργακη τοσο εφαγες θα πονεσει το στομαχι σου μα μαμα θελω παζωτο καλα παρε μετα περνανε απ τα γκουντις μαμα να παρω και ενα γκουντις; ρε γιωργακη τοσο που φαγες θες και γκουντις; ελα βρε μαμα σε παρακαλω θα μαι καλο παιδι καλα παρε ε μετα περνανε απο ενα μαγαζι με κουκλες και λεει ο γιωργακης μαμα μαμα να παρω τη μπαρμπι βρε γιωργακι αγορι εισαι οχι κοριτσι τι να την κανεις; να βρε μαμα να σου πω για πες να εφαγα ,εσκασα,και τωρα λεω να τη παιξω πως λεγεται αυτος που τα τοιναξε στα γιαπωνεζικα;; τιναγουα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 - Ρε Γιάννη, μη με λες χαζή, είμαι έξυπνη! - Α, ναι; Τι IQ έχεις; - Τώρα γιατί με κοροϊδεύεις; Αφού ξέρεις ότι δεν έχω IQ, έχω Cosmote! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Snolly Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 έχω από το 2010 ένα Toyota iQ και προσφατα μετακόμισα στο Περιστέρι. οπότε έλεγα στους φιλους μου πως θα μπλεξω τωρα με φτιαγμένα αμάξια, θα το χαμηλώσω και μετα θα μπορούν να λένε "να ο Γιώργος με το χαμηλό iQ" 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ελα πες την αλήθεια. Σε κανά καφενείο με γέρους που παίζουν πρέφα το άκουσες, έτσι δεν είναι; εχω και αλλα,αλλα θα τα αφησω για πιο σκοτεινές μέρες 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Είσαι κοντός χοντρός και καθυστερημένος, η μανα σου ντρέπεται για σένα και ο πατέρας σου είναι αλήτης. Ποιος άλλος θυμάται αυτή τη διαφήμηση-κλάμα; Σε ένα αεροπλάνο, αφού έκανε την καθιερωμένη ανακοίνωση ο πιλότος, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο. Μετά από λίγη ώρα, λέει στον άλλο πιλότο: - Λοιπόν, πάω να χέσω και μετά θα γ...σω την αεροσυνοδό. Το ακούν λοιπόν όλοι οι επιβάτες και αρχίζουν να κρυφογελούν. Ακούγοντας το και η αεροσυνοδός, αρχίζει να τρέχει, για να τους πει να κλείσουν το μικρόφωνο. Εκεί που έτρεχε, σκόνταψε πάνω στην τσάντα μιας γριάς κι έπεσε φαρδιά-πλατιά κάτω. Βλέποντας την αεροσυνοδό, η γριά γελάει και της λέει: - Σιγά-σιγά κόρη μου, μη βιάζεσαι...Είπε ότι θα πάει να χέσει πρώτα! -Εεε με συγχωρείτε ποια είναι αυτή που κατεβαίνει από το πιλοτήριο; -Τό μουνί που σας πέταγε κύριε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 έχω από το 2010 ένα Toyota iQ και προσφατα μετακόμισα στο Περιστέρι. οπότε έλεγα στους φιλους μου πως θα μπλεξω τωρα με φτιαγμένα αμάξια, θα το χαμηλώσω και μετα θα μπορούν να λένε "να ο Γιώργος με το χαμηλό iQ" Χαχα αυτό μου άρεσε πολύ Δεν είμαστε όμως όλοι έτσι εδώ βρε συ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ολα ξεκινανε απο την καυλα...Εκτος απο την ψαροπουλα που ξεκιναει απο το γιαλο!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εππ φιλαρα τι κανεις;; Χαλια φιλε,μολις χωρισα! Ααα...Εγω μολις αγορασα ενα μαγνητακι. Που κολαει αυτο ρε συ; Στο ψυγειο! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ιαπωνικών ονομάτων συνέχεια... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εκει που περπατουσα μεσα στο παρκο με σταματαει ενα πρεζονι και μου λεει... ''φιλαρακι εχεις ενα ευρω να παρω τη δοση μου?'' Κατσε ρε φιλε,του λεω! και ποιος μου εγγυαται εμενα οτι δεν θα παρεις κατι να φας??? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Πατάει ο Θεσσαλονικιός αστροναύτης στον Άρη,κομμένη η ανάσα της ανθρωπότητας και τα πρώτα του λόγια είναι "Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει". 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις