Vassilis_24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 - Γιατρέ, έχω ψύξη στον αυχένα.Tι να κάνω;- Πίπες!- Ορίστε;- Ό,τι σου λέω!Τρέλανέ τον στα τσιμπού...- Γιώργο, κλείσε το τηλέφωνο να πάρω τον γιατρό... 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 τι ειπε ο ταλιμπαν οταν το εγκατελειψε η γυναικα του;; οχι θα κατσω να σκασω 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 τι ειπε ο ταλιμπαν οταν το εγκατελειψε η γυναικα του;; οχι θα κατσω να σκασω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Περιέργως αστείο^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 -Ρε συ, έρχονται απόκριες και δεν ξέρω τι να ντυθώ! -Χμμμ, βάλε γάντια τερματοφύλακα και είσαι έτοιμος! -Και τι θα χω ντυθεί; -Τέρμα μ@λ@κ@ς!! -Ρε συ, έρχονται απόκριες και δεν ξέρω τι να ντυθώ! -Χμμμ, πάρε μια κούνια και είσαι έτοιμος! -Και τι θα χω ντυθεί; -Μ@λ@κ@ς απο κούνια!! True story Έχω μία φίλη, τρομερά αδύνατη, κοκαλιάρα, τελείως flat, το μπούτι της είναι λεπτότερο από το μπράτσο μου. Σε αποκριάτικο πάρτι πριν μερικά χρόνια μου λέει - Σήμερα έβαλα φούστα δεν θα πεις τίποτα? και της απαντάω - Απόκριες είναι, βάλε ότι θες. Ευτυχώς είχα πιει αρκετά και το αλκοόλ έκανε το χαστούκι υποφερτό. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntafycrazywool Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 ε αμα εισαι ετσι ,δεν τη λες κι αδυνατη την κοπελα...αχχαχαχχα κλεμμενο... ''Μπαινει ενας τυπος σε ενα μπαρ με τη μιση του μουρη σαν πορτοκαλι..Του λεει ο μπαρμαν "Τι ειναι αυτο το πορτοκαλι?"και αρχιζει να του λεει την ιστορια.."Προχωραγα στο δρομο, και βρηκα ενα λυχναρι... ΤΟ τριβω και βγαινει ενα τζινι... Μου λεει εχω τρεις ευχες... Η πρωτη ηταν να βαζω το χερι μου στη τσεπη και να βγαζω 200ρικα""Ασε ρε" του λεει ο μπαρμανΑρχιζει λοιπον να βγαζει 200ρικα... Γεμιζει ολη τη μπαρα ξερω γω οποτε ο μπαρμαν τον πιστευει..."Η δευτερη ευχη?""η δευτερη ευχη ηταν οποια γκομενα κοιταω να τη γ@μ@ω μετα απο λιγο""Ασε ρε" κανει παλι ο μπαρμανγυρναει λοιπον αυτος κοιταει μια γκομενα διπλα του, και την γ@μ@ει.. Με τα πολλα γ@μ@ει ολες τις γκομενες στο μαγαζι.."Και η τριτη ευχη?""Η τριτη ευχη ηταν να μου κανει το μισο προσωπο πορτοκάλι" αλλο κλεμμενο...(να με συγχωρουν οι εβραιοι...) Ένας Ταλιμπάν τρέχει στην έρημο για να σωθεί από τούς Αμερικανούς και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει νερό. Ξαφνικά βλέπει στο βάθος κάτι σαν ανθρώπινη φιγούρα και με αναπτερωμένο το ηθικό τρέχει προς τα εκεί. Φτάνοντας βρίσκει έναν… γέρο Εβραίο που πουλάει γραβάτες. Τον ρωτάει ο Ταλιμπάν:- Μήπως έχεις νερό;- Όχι, τού λέει ο Εβραίος και συνεχίζει, μήπως θες να αγοράσεις μία γραβάτα; Λόγω εκπτώσεων κοστίζει μόνο 25 $.- Καλά μ@λ@κ@ς είσαι; τού απαντάει ο Ταλιμπάν. Εγώ ψάχνω για νερό για αν επιζήσω και εσύ θες να μού πουλήσεις μια γραβάτα και μάλιστα σε τέτοια εξωφρενική τιμή; Κανονικά έπρεπε να σε «καθαρίσω» ηλίθιε, αλλά έχε χάρη που βιάζομαι.- Σαν καλός Εβραίος θα σου δείξω την ανωτερότητα μου παρ’ όλο που με μισείς και θες και να με σκοτώσεις, του απαντά ο Εβραίος. Σε δύο χιλιόμετρα από εδώ υπάρχει μία ταβέρνα που έχει όσο κρύο νερό θες και μάλιστα τσάμπα. Αυτό, για να ξέρεις τί άνθρωποι είμαστε εμείς οι Εβραίοι.Βρίζοντας ο Ταλιμπάν, τρέχει προς την κατεύθυνση που τού είπε ο Εβραίος. Μία ώρα αργότερα,… επιστρέφει σχεδόν πεθαμένος και λέει στον Εβραίο:«Ο καριόλης ο αδερφός σου δεν με αφήνει να μπω στο μαγαζί του χωρίς γραβάτα!». 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 -Εσενα πως σε λενε??-Μενια-Ναι εσενια... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 "Και η τριτη ευχη?""Η τριτη ευχη ηταν να μου κανει το μισο προσωπο πορτοκάλι" ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 ^+1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Τσιμπήσατε!! (αυτό ήταν το κόλπο, είναι κουφό! ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntafycrazywool Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Τσιμπήσατε!! (αυτό ήταν το κόλπο, είναι κουφό! ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 "Και η τριτη ευχη?" "Η τριτη ευχη ηταν να μου κανει το μισο προσωπο πορτοκάλι" ? Τσιμπήσατε!! (αυτό ήταν το κόλπο, είναι κουφό! ) Ειναι απ τα πιο παλια και φουλ μ@λ@κια που κυκλοφορουν. Κανένα νόημα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 -Έλληνας είσαι ρε?-Ναι -Πες freestyler rock the microphone.-Freestyler wakamaka phone.-Εντάξει Έλληνας είσαι. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 -να σου βάλω αουταν; -τα βυζιά μου είναι! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις