Alex-V Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 -Είσαι λίγο χαζούλα αλλά σ'αγαπώ πάραυτα! -Και που να τα πάω; θυμηθηκα ενα παρομοιο -αγαπη μου θες ψαρονεφρι? -ρε μωρο αφου ξερεις δεν τρωω ψαρια -εχε χαρη που εχεις βυζαρες 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 -Είσαι λίγο χαζούλα αλλά σ'αγαπώ πάραυτα! -Και που να τα πάω; Καλό αλλά "πάραυτα" σημαίνει αμέσως, όχι "παρ' όλα αυτά". Sorry. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 -Ρε συ, έρχονται απόκριες και δεν ξέρω τι να ντυθώ! -Χμμμ, βάλε ένα πανί στο κεφάλι και είσαι έτοιμος! -Και τι θα χω ντυθεί; -Πανίβλακας!! -Ρε συ, έρχονται απόκριες και δεν ξέρω τι να ντυθώ! -Χμμμ, βάλε γάντια τερματοφύλακα και είσαι έτοιμος! -Και τι θα χω ντυθεί; -Τέρμα μ@λ@κ@ς!! -Ρε συ, έρχονται απόκριες και δεν ξέρω τι να ντυθώ! -Χμμμ, πάρε μια κούνια και είσαι έτοιμος! -Και τι θα χω ντυθεί; -Μ@λ@κ@ς απο κούνια!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πάραυτα ~ Πάρε αυτά ~ Παρ' αυτά ergo the joke is right Idiots 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 θυμηθηκα ενα παρομοιο -αγαπη μου θες ψαρονεφρι? -ρε μωρο αφου ξερεις δεν τρωω ψαρια -εχε χαρη που εχεις βυζαρες Αληθινό γεγονός: 3 ζευγάρια πάμε σε ταβερνάκι στην Πανεπιστημιούπολη (Καισαριανή) Έρχεται ο σερβιτόρος, μας λέει τι έχει και λέει ο πρώτος: -Εγώ θα πάρω ψαρονέφρι -Κι εγώ το ίδιο λέει ο δεύτερος Πετάγεται τότε η κοπέλα του τρίτου και λέει: -Συγνώμη, να ρωτήσω κάτι....; Τότε ο τρίτος, πιάνει το πρόσωπό του και μουρμουράει: (μην το πεις! μην το πεις! μην το πεις!) -Το ψαρονέφρι, από τι ψάρι είναι...; Περιτό να πω ότι λιώσαμε στο γέλιο... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δεν ντρέπομαι να πω ότ μέχρι κάποιας ηλικίας (και δεν εννοώ στα 10 ξερωγω) νόμιζα ότι το ψαρονέφρι ήταν όντως κάτι που είχε σχέση με ψαρικό 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Φταίει ο ηλίθιος που το ονόμασε έτσι εξαρχής, αλλά τελοσπάντων.^^ 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 θυμηθηκα ενα παρομοιο -αγαπη μου θες ψαρονεφρι? -ρε μωρο αφου ξερεις δεν τρωω ψαρια -εχε χαρη που εχεις βυζαρες Τι ειναι το ψαρονεφρι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 νεφρό ψαριού. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Τι ειναι το ψαρονεφρι; Εχεις και εσυ βυζάρες? 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoliaz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 πετα την... κρατα την... κρατα την... εμμ κρατα την... πετα την... πετα την... κρατα την.. πετα την... μα κυριε τι κανετε τοση ωρα στο τηλεφωνο? -καθαριζουμε φακες κυριε.... (απο ενα προπολεμικο βιντεο με ζουγανελη και πιατα που το ψαχνω για χρονια........... ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 -Γιατί ανεβοκατεβάζει τη γυναίκα του αυτός; -Γιατί είναι Τζέντλεμαν. -Α σαν σερ... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntafycrazywool Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 εεε ρε φίλε...πάλι ξέχασα τι μου είπε η γυναίκα ...-να πιω δυο ποτά και να γυρίσω στις 10 ή να πιω δέκα ποτά και να γυρίσω στις 2...??? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 -Γιατί ανεβοκατεβάζει τη γυναίκα του αυτός; -Γιατί είναι Τζέντλεμαν. -Α σαν σερ... -και γιατι η γυναικα του λεει "ντι" καθος την ανεβοκατεβαζει;-γιατι ειναι κυρια -α, lady -κοιτα κει -τι ειναι εκει; -το παιδακι, kid εκει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 – Μου δίνεις ένα τσιγάρο;– Ένα έχω ρε φίλε– Ένα θέλω. -Όλο νεύρα είσαι τελευταία.. -Ποια είπες τελευταία ρε???? -ΡΙΛΙΖ ΔΕ ΚΡΑΚΕΝ! -Kαπετάνιε, δεν έχουμε κράκεν.-Kι αυτό το τέρας που τυλίγει τους ναύτες με τα πλοκάμια του στο αμπάρι τι είναι;-Πατρινιά.. BONUS GIF 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις