e-tic Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 - Do you know Hercules? - Hercules who? - My dick the devotee! 5
Hellaslover Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δυο παππουδες λενε αστεια: -Ξερεις την Ελενη; -Ποια Ελενη; -Κατσε να δουλεψει το βιαγκρα και θα σου πω. 16
psyaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εφαγα μια φλασια χθες εκει που λεγαμε ανεκδοτα με την παρεα ενα παμπαλαιο ανεκδοτο με τον ασπρομπουμπούλη ή ασπρομπούμπουλη κυκλοδορουσε με πολλες παραλλαγες!!! το θυμαται καποιος παλιος??
Alex-V Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δυο παππουδες λενε αστεια: -Ξερεις την Ελενη; -Ποια Ελενη; -Κατσε να δουλεψει το βιαγκρα και θα σου πω. εκτος αν ειχε αλτσχαιμερ -ειπα εγω ελενη? 3
suffocater Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 -Χάρης,χάρηκα!-Φανης,φάνηκα!-Λουκάς,λουκάνικα!-Παντελής,πέθανα. 6
Hellaslover Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εκτος αν ειχε αλτσχαιμερ -ειπα εγω ελενη? Πεταγετε η γρια: -την Ελενη λεει ντε, απο τον απεναντι που εχει μια κορη που παντρευτηκε τον Θωμα και αυτος γυριζει μ αλλες και ολο πινει και προκοπη δεν εκανε και εχουν και μια κορη που ολο ξυπολητη γυριζει μεσ τους δρομους κ και χει μπλεξει με κατι αλητοπαιδα που τη φερνουν σπιτι αργα με τις μηχανες και μας ξυπναν και μας τα βραδυα και σηκωνομαι απ τα χαραματα να τους διωξω και να κατουρησω. -Η πουτσα μου η καβλομενη! 4
koulislefkada Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ρωταει ενας βοσκος έναν άλλον : - Ρε φιλε δεν μου λες πόσα πρόβατα έχεις; - Τώρα, τι να σου πω... δεν ξέρω! Κάθε φορά που αρχιζω να τα μετράω, με παίρνει ο ύπνος! 6
opera Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Κινέζοι απατεώνες. Γυρίζουν ταινίες με ένα μόνο ηθοποιό που παίζει όλους τους ρόλους. 5
ntafycrazywool Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 αφιερωμένο στην κίτρινη φυλή.... Νυχτερινή βάρδια ο ταξιτζής, μόνος στην πιάτσα και περιμένει πελάτη. Ξαφνικά έρχεται μια γκόμενα ολόγυμvη και μπαίνει μέσα στο ταξί και του λέει: – Πάμε Σύνταγμα. Ξεκινούν, αλλά ο ταξιτζής όσο οδηγεί την κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω. Αφού γίνεται αυτό για κάνα 5λεπτο, του λέει η κοπέλα: -Τι συμβαίνει δεν έχεις ξαναδεί γυμvή γυναίκα; -Πως, έχω δει πολλές φορές γυμvή γυναίκα… πορτοφόλι δεν βλέπω και ανησυχώ….............................. 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τι λέει μια ρόδα σε μια άλλη ρόδα ;-αντε μωρή τσούλα. 22
star12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 που πηγε σχολειο η ηθοπιος μιλα γιολοβιτς στην ελλαδα;; στο Πεμπτοστηχιο 2
drgallardo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 εφαγα μια φλασια χθες εκει που λεγαμε ανεκδοτα με την παρεα ενα παμπαλαιο ανεκδοτο με τον ασπρομπουμπούλη ή ασπρομπούμπουλη κυκλοδορουσε με πολλες παραλλαγες!!! το θυμαται καποιος παλιος?? Που ειναι προβατακι και το χανει μια μερα και περναει μια ωρα... δυο ωρες... μια μερα... μια βδομαδα... ενας μηνας... και τελικα δε το βρισκει;
ntafycrazywool Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Είναι ένας βλάκας και λέει στο φίλο του:-Ρε συ, έρχονται απόκριες και δεν ξέρω τι να ντυθώ!-Χμμμ, βάλε ένα πανί στο κεφάλι και είσαι έτοιμος!-Και τι θα χω ντυθεί;-Πανίβλακας!! Ένας τύπος κάνει την βόλτα του στο Μοναστηράκι και βλέπει κάποιον με μια κιθάρα να παίζει..- Ωραίος, σκέφτεται..Πιο κάτω,γύρω στα 100 μέτρα ένας μπασίστας έπαιζε το ίδιο τραγούδι.Άλλα 100 μέτρα πιο κάτω βλέπει κάποιον να τραγουδάει το ίδιο τραγούδι με τους άλλους.Ενθουσιασμένος λοιπόν,του λέει..-Συγνώμη ρε φίλε,αλλά πιο πάνω άλλοι δύο έπαιζαν ακριβώς το ίδιο τραγούδι με αυτό που τραγουδάς.-Το ξέρω, απαντά αυτός. Είμαστε συγκρότημα!!-Σοβαρά; Και πως σας λένε;-ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ!!! 7
Kenny McCormick Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 -Είσαι λίγο χαζούλα αλλά σ'αγαπώ πάραυτα! -Και που να τα πάω; 12
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 -Είσαι λίγο χαζούλα αλλά σ'αγαπώ πάραυτα! -Και που να τα πάω; Ξέρω μια που ορκίζομαι αν της το έλεγα αυτό, θα με ρωτούσε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις