ntafycrazywool Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 πήρα μια σοκολάτα (βασικά δυο πήρα) πριν λίγο από το περίπτερο και κάτω από την επωνυμία γράφει ''ΑΠΟ ΤΟ 1930''...Να την φάω η μήπως υπάρξει θέμα???? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Σκαβω το σκαμμένο σκάμμα, σκάβεις, σκάβουμε, σκάβουν... αυτό έχει σκαφτεί αλλά το ξανασκάβω... σκάψε όσο μπορείς! Το πρώτο μου ποίημα. Μπορεί να μην είναι και τόσο καλό, αλλά είναι βαθύ! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 .................................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Σκαβω το σκαμμένο σκάμμα, σκάβεις, σκάβουμε, σκάβουν... αυτό έχει σκαφτεί αλλά το ξανασκάβω... σκάψε όσο μπορείς! Το πρώτο μου ποίημα. Μπορεί να μην είναι και τόσο καλό, αλλά είναι βαθύ! πήδα μεσα αν ειναι πολυ βαθύ και κανε χωρο να πηδήξω και εγω μια φορα στην ζωη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 -✔ -... -✔ -Τι έπαθες; -Έχω τικ.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Σκαβω το σκαμμένο σκάμμα, σκάβεις, σκάβουμε, σκάβουν... αυτό έχει σκαφτεί αλλά το ξανασκάβω... σκάψε όσο μπορείς! Το πρώτο μου ποίημα. Μπορεί να μην είναι και τόσο καλό, αλλά είναι βαθύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 συγγνωμη κυριε μηπως εχετε φωτια; τι με περασες ρε εμπρηστη; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 συγγνωμη κυριε μηπως εχετε φωτια; τι με περασες ρε εμπρηστη; Δεν εχεις κανενα φιλο να σε παει στις πουτανες; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τι λες ρε στο οκτάχρονο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τι λες ρε στο οκτάχρονο... Εχεις δικιο. Παιδακι, μηπως εχεις κανενα φιλο να σε παει στις πουτανιτσες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχεις κανενα φιλο να σε παει στις πουτανες; Στείλε pm στον ddevil 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 ΚΛΑΙΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ καθαριζει κρεμμύδια η μανα μου -γελαστε- 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntafycrazywool Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 ΚΛΑΙΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ καθαριζει κρεμμύδια η μανα μου -γελαστε- μας πεθανες 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ενας Κρητικός ήρθε στην Αθήνα και τον πήρε ο ύπνος μέσα στο ταξί. Όταν μισοξύπνησε, περνούσε πάνω από μια γέφυρα και βλέποντας άλλα αυτοκίνητα από κάτω λέει:"Ωχ τα ταξί εδώ πετάνε"!Πήγε πίσω στο χωριό και το έλεγε στο καφενείο. Όλοι γέλαγαν και τον κορόιδευαν. Όμως εκείνος επέμενε. Τότε του λέει ένας:"Εγώ θα πάω το Σάββατο στην Αθήνα σε μια κουμπαριά, κι αν τα ταξί πετάνε θα κάτσω να με γαμήσεις, αν δεν πετάνε όμως θα σε γαμήσω εγώ"."Πάει το στοίχημα", του λέει ο άλλος με σιγουριά.Μπαίνει στο καράβι και το πρωί παίρνει ένα ταξί από τον Πειραιά. Τον ρωτάει ο ταξιτζής κοιτώντας τον από τον καθρέφτη:"Φίλε, που να σε πετάξω?""Οοοο" λέει ο Κρητικός. "Πήγαινε στην Βουλιαγμένης"Τον ρωτάει ο ταξιτζής ξανά:"Σε τι ύψος?"Και λέει ο Κρητικός:"Κουμπάρε, το γαμήσι δεν το γλιτώνω που δεν το γλιτώνω, πέτα τουλάχιστον χαμηλά, να μην σκοτωθούμε κιόλας!" 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 -Do u know Anestis?-Anestis who? -My dick fireman 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις