Sheogorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ρατσιστικό αλλά καλό ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ρατσιστικό αλλά καλό ^^Θα το λεγα με μαυρο, αλλα αυτοι δε χρειαζονται κουκουλα και θα ηταν οντως ληστεια αρα οχι αστειο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 -Πώς σε λένε; -Αποστόλη -Και είσαι από; -στόλης. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntafycrazywool Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μπορεί να βγάλει κάποιος ένα ανέκδοτο που να έχει θέμα: "Παρεξήγηση σε κατάστημα παπουτσιών"? μπαίνει ένας σε ένα χασάπικο, πάει στο ταμείο και ωρύεται... -τα παπούτσια που μου πουλήσατε ΔΕΝ ήταν από γνήσιο δέρμα και καταστράφηκαν αμέσως ...θέλω να σας τα δώσω πίσω...!!! ...κι ο χασάπης αποσβολωμένος απαντά ... -Μα κύριε δεν πουλάμε παπούτσια...!!! ...γυρνάει ο άλλος με περιέργεια και επεξεργάζεται τον χώρο... -παρεξήγηση...!! νόμιζα πως μπήκα σε κατάστημα παπουτσιών... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2017 από ntafycrazywool 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 μπαίνει ένας σε ένα χασάπικο, πάει στο ταμείο και ωρύεται... -τα παπούτσια που μου πουλήσατε ΔΕΝ ήταν από γνήσιο δέρμα και καταστράφηκαν αμέσως ...θέλω να σας τα δώσω πίσω...!!! ...κι ο χασάπης αποσβολωμένος απαντά ... -Μα κύριε δεν πουλάμε παπούτσια...!!! ...γυρνάει ο άλλος με περιέργεια και επεξεργάζεται τον χώρο... -παρεξήγηση...!! νόμιζα πως είστε κατάστημα παπουτσιών... Και κει το που παει να φυγει μπαινει μεσα ενας Πακιστανος, με μαχαιρι, με κουκουλα μουσκεμα στον ιδρωτα και να σερνετε. Με αργη κινηση ακουμπαει 10 ευρο πανω στο παγκο. - τι θελεις, ρεστα; τον ρωταει ο χασαπης. - ενα μπουκαλακι νερο ρε μαλακα, απ το Αιγαλεω περπαταω! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 σταματας σε τραβελι στην συγγρου ρωτας "εχει δουλεια η ξυνεις τα αρχιδια σου??" τρεχεις..... 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Του τι του ρουμ του , με λέει η άλλη στο τηλέφωνο. Ταμ ταμ ταρατα ταμ , απαντάω εγώ. Με απέλυσαν!!! Που να ξέρω εγώ ότι ήθελε δυο τσάϊ στο δωμάτιο δυο ... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 παιδια επειδη το προηγουμενο που πα ηταν μαπα παρτε ενα καλυτερο πως λεγεται ο χορος που τον χορευεις παντου χωρις να πληρωσεις;; ο Τσαμπα χεχε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 παιδια επειδη το προηγουμενο που πα ηταν μαπα παρτε ενα καλυτερο πως λεγεται ο χορος που τον χορευεις παντου χωρις να πληρωσεις;; ο Τσαμπα χεχε Ειλικρινά πιστεύεις ότι είναι καλύτερο? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Θα ταν πιο αστειο να λεγε "τσαba, de πληρeino" αλλα δε του κοψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 σταματας σε τραβελι στην συγγρου ρωτας "εχει δουλεια η ξυνεις τα αρχιδια σου??" τρεχεις..... Πας στο Αγιο Ορος. Κρεμας το παλτο σου σε καλογερο. Τρεχεις.. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Για να ρίξουμε κι άλλο το επίπεδο με κάποια δικής μου έμπνευσης... παιδια επειδη το προηγουμενο που πα ηταν μαπα παρτε ενα καλυτερο πως λεγεται ο χορος που τον χορευεις παντου χωρις να πληρωσεις;; ο Τσαμπα χεχε Πώς λέγεται η τραγουδίστρια που όπου και να πάει δεν πληρώνει ποτέ;Γωγω Τσαμπα! (Πωπωπω πωπω πωπω)Από πού ψωνίζουν παιχνίδια όσοι δεν έχουν λεφτά;Από τα τσάμπο!Και τι βλέπουν στην τηλεόραση;Τσάμπιονς Λιγκ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntafycrazywool Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μπορεί να βγάλει κάποιος ένα ανέκδοτο που να έχει θέμα: "Παρεξήγηση σε κατάστημα παπουτσιών"? ...μπαίνει πελάτισσα σε κατάστημα παπουτσιών και ζητάει ένα ζευγάρι γόβες... ...η πωλήτρια αφού την υποδέχθηκε την ρωτά : -τι νούμερο είστε?? ..και η πελάτισσα... -νουμερο είσαι και φαίνεσαι μωρή πο@τ@ν@,κ@ρι@λ@ γ@μ...το .....%@!*(&$@@#))(*@&@^%@... συμπέρασμα... "Παρεξήγηση σε κατάστημα παπουτσιών" . . .άλλο . . . . . Ορεσίβιος κατεβαίνει στην πόλη να βγάλει φωτογραφία διαβατηρίου ένεκα ταξιδιού στο Αμέρικα να δει τον αδερφό. -μια φουτουγραφία θέλου... ...φωτογράφος ρωτά: -με φλας??? ...απάντηση... -γιατι αμα συ φλήσω θα μη τη δώσεις τζάμπα??? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Παλιο αλλα καλο! Πανε 2 φιλοι στην παραλια. Ο Βαϊος και ο Μανθος. Ο Βαϊος εχει φερει μαζι τον Laptop του. Βουτανε στην θαλασσα και καποια στιγμη ο Βαϊος αρχιζει να πνιγεται. Τοτε το Laptop του βγαζει 2 χερια σαν του Τιραμολα, πιανει τον Βαϊο απο την θαλασσα και τον βγαζει στην στερια. Ειναι Laptop Sony Vaio! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πωπω αυτό ήταν τόσο άθλιο όσο ένα παρόμοιο εξίσου παλιό που θέλει μια τύπισα να έχει πάει κρουαζιέρα, λούσα, μεγαλεία, ιστορίες, φοράει το παρεό και την καπελαδούρα της παίρνει το λάπτοπ της το ντελ και βγαίνει στο κατάστρωμα να κάνει βίντεο τσατ με τις φίλες. Κάτι ο ήλιος, κάτι η απροσεξία, κάτι η ηλιθιότητα που ακούμπησε το λάπτοπ στην κουπαστή, της πέφτει από τα χέρια, πλουφ στην θάλασσα και χάνεται στα βάθη του ωκεανού. Δηλαδή... It was a dell rolling in the deep 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις