DrLo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 ξέρω τον γιατρό (φίλος μου) που το είπε πρώτη φορά σε ασθενή του. Στο κέντρο υγείας Αμφίκλειας πριν 4-5 χρόνια. Χωρις κοστουμια και χιλτον απλα ο αλλος απο τρακαρισμα πονουσε στη δεξια πλευρα παντου και στο γιατρε τι εχω ο αλλος απαντησε δεξιωση. μήπως ο φίλος σου είναι αυτός ? 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 -Πόσο πήγε ο αγώνας;; -Ένα-ένα -Ποσο.. πήγε... οο.. αγώνας... sorry 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το ταίριαξες με το nickname Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 -Πόσο πήγε ο αγώνας;; -Ένα-ένα -Ποσο.. πήγε... οο.. αγώνας... sorry ενα...ενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 -Σαν το αραλικι δεν υπαρχει.-Αυτο καναπες το. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 -Μάνα φεύγω, πάω σε ένα πάρτι. -Κουμπώσου. -Εννοείται. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 -Το σεξ με ζωα,μ'αρεσει μονο με τη γαλοπουλα. -Γιατι ρε ανωμαλε? -Προσεχω τη διαστροφή μου.. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τι είναι κίτρινο σε ένα πληκτρολογιο; -Τα φωτιζόμενα πλήκτρα. -Καλησπέρα σας.Αν απαντήσετε σωστά σε αυτήν την ερώτηση θα κερδίσετε 1 δισεκατομμύριο ευρώ! -Α ωραία.Για πείτε? -Πόσα εκατομμύρια είναι 1 δισεκατομμύριο; - 999? να ρωτήσω κάτι?τι παίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πέτρος: Κύριε, οι καρχαρίες περικύκλωσαν τη βάρκα μας! Χριστός: Μη φοβού Πέτρε! Οι δε σαρξ ασθενείς. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 http://www.teicrete.gr/users/kutrulis/Glosika/Orthografia.htm#mesa ετσι μου το βγαζει το πληκρ.ξερω πολυ πως γραφεται ευχαριστω πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 -Μήπως έχετε βιβλία για καχύποπτους ? -Όχι κύριε δυστυχώς δεν έχουμε -Που τα πουλάς αυτά μωρή! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntafycrazywool Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 παει η κοτα το κοτοπουλακι της στον παιδιατρο γιατι ο μικρος εχει μεγαλες φαβοριτες... -γιατρε γιατι ο γιος μου εχει μεγαλες φαβοριτες?? -γιατι τον εκανες με τον κοκοτα...!!!!...50euro... real sorry...!!!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) -Ποσό μαρέσει να χαϊδεύω τα μαλλιά σου.-Το μουνί μου είναι.-Λέσχη ΚΝΕ 2017 Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2017 από momotis 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Πώς λέγεται η μάγισσα της άμμου; Sandwitch !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 - Ρε, μου αρέσει αυτή που κάθεται απέναντι στο μπαρ!- Ε, μην είσαι κότα, πήγαινε μίλα της!- Και τι να της πω;- Πες της κάτι επίκαιρο!- Τι δηλαδή;- Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις