hackerW32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 συνήθως δεν μαρεσουν αυτα, αλλα σε αυτο βρήκα κατι Γιατί ο Παντελίδης κάπνιζε μόνο έτοιμα τσιγάρα? Γιατί δεν ηξέρε να στρίβει! 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 - Πως πήγε η συνέντευξη για δουλειά?- Τέλεια! Τους έκλεψα ένα συρραπτικό. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Η αμήχανη στιγμή που Σαλονικιά φωνάζει στο λεωφορείο "ανοίξτε με από πίσω" 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 συνήθως δεν μαρεσουν αυτα, αλλα σε αυτο βρήκα κατι Γιατί ο Παντελίδης κάπνιζε μόνο έτοιμα τσιγάρα? Γιατί δεν ηξέρε να στρίβει! Ελα ρε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ευτυχώς χιόνισε και δεν θα πάμε σχολείο αύριο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ευτυχώς χιόνισε και δεν θα πάμε σχολείο αύριο. Ευτυχως θα αναπληρωσετε τα μαθηματα που χασατε τα.. σαββατοκυριακα του εαρινου εξαμηνου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Γιατρέ μου βοήθησε με έχω πρόβλημα! - Τι έχετε; - Πονάει όλη η δεξιά μου πλευρά από το κεφάλι μέχρι το πόδι, δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησέ με! - Κάνε ότι σου πω και αύριο θα είσαι περδίκι. Το βράδυ βάλε το καλό σου κοστούμι και πήγαινε στο Hilton. Μη έχοντας άλλη επιλογή ο πονεμένος κάνει ότι του είπε ο γιατρός και την άλλη μέρα πράγματι είναι μια χαρά. Πάει λοιπόν στο γιατρό… - Γιατρέ μου έγινα καλά, αλλά πες μου τι είχα; - Δεξίωση... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ευτυχως θα αναπληρωσετε τα μαθηματα που χασατε τα.. σαββατοκυριακα του εαρινου εξαμηνου. εχω ηδη τελειωσει απο φοιτητης, αλλα anyway. Αλλιως το ειπα το ανεκδοτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 τι λες σε ενα DJ που κοβει την τουρτα;; ωω τι κομματαρα εβαλες για σας ψαχνω ενα βιβλιο αλλα δε θυμαμαι το τιτλο.Γουιλιελμος κατι...Γουιλιελμος Τελος Οκ θα παω αλλου φιλε παιζεις ταβλι;; ναι θα μας παιξεις κατι; μπαινει μια γατα σε ενα μπαρ βαλε ενα διπλο whisKas 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Λεει ενας γέρος σε έναν άλλον: Ρε Κώστα, τα θυμάσαι τα χάπια που παίρναμε στο στρατο για να μην μας σηκωνεται?? -Ναι απαντα ο αλλος... -Ε, τώρα με πιάσανε.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 - κοιμασαι πολυ;; - 10 με 12 ωρες μεσ' το νερο - και δεν πνιγεσαι;; Το τοπικό επίρρημα μέσα: 1. Γράφεται μες όταν ακολουθούν οι λέξεις στο(ν), στη(ν), στο, στους, στις, στα, π.χ.: μες στον τόπο, μες στην τάξη, μες στις αυλές, μες στα πράγματα κτλ. 2. Γράφεται μέσ' όταν ακολουθεί η πρόθεση από, π.χ.: μέσ' απ' τα βάσανα, μέσ' απ' τη φωτιά κτλ. http://www.teicrete.gr/users/kutrulis/Glosika/Orthografia.htm#mesa 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τι είναι κίτρινο σε ένα πληκτρολογιο; -Τα φωτιζόμενα πλήκτρα. -Καλησπέρα σας.Αν απαντήσετε σωστά σε αυτήν την ερώτηση θα κερδίσετε 1 δισεκατομμύριο ευρώ! -Α ωραία.Για πείτε? -Πόσα εκατομμύρια είναι 1 δισεκατομμύριο; - 999? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 http://www.teicrete.gr/users/kutrulis/Glosika/Orthografia.htm#mesa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σε συνέντευξη για δουλειά: Εργοδότης: - Καλησπέρα,αρχικά πες μου πώς ονομάζεσαι. Άτομο : - Ντέν Παστοντιάλο Εργοδότης: - Σας παρακαλώ κύριε φύγετε από 'δω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Γιατρέ μου βοήθησε με έχω πρόβλημα! - Τι έχετε; - Πονάει όλη η δεξιά μου πλευρά από το κεφάλι μέχρι το πόδι, δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησέ με! - Κάνε ότι σου πω και αύριο θα είσαι περδίκι. Το βράδυ βάλε το καλό σου κοστούμι και πήγαινε στο Hilton. Μη έχοντας άλλη επιλογή ο πονεμένος κάνει ότι του είπε ο γιατρός και την άλλη μέρα πράγματι είναι μια χαρά. Πάει λοιπόν στο γιατρό… - Γιατρέ μου έγινα καλά, αλλά πες μου τι είχα; - Δεξίωση... ξέρω τον γιατρό (φίλος μου) που το είπε πρώτη φορά σε ασθενή του. Στο κέντρο υγείας Αμφίκλειας πριν 4-5 χρόνια. Χωρις κοστουμια και χιλτον απλα ο αλλος απο τρακαρισμα πονουσε στη δεξια πλευρα παντου και στο γιατρε τι εχω ο αλλος απαντησε δεξιωση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις