Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φοβαμαι οτι θα παθει εγκεφαλικο η μανα μου απο της φωνες, δεν ειναι τωρα να τρεχουμε

Γιατί να πάθει εγκεφαλικό; Τι πρόβλημα έχουν τα ρούχα με το κρύο; Να ήταν βροχή να το καταλάβω... 

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ααα επιδη χιονίζει, ναι, ηταν και ενα πουλοβερ εξω.

χτες ηταν. χτες ηταν σιγουρα.

Τώρα απο το κρύο και την υγρασία μάζεψε και έγινε γάντι κουζίνας? :P

• Like 2
Δημοσ.

δεν ειναι ανεκδοτο αλλα καπου θελω να το πω

ετσι οπως περπαταγα στον δρομο σημερα περνανε απο διπλα μου 4 εφηβοι μικρης ηλικιας με ποδηλατα και μεχρι να περασουν ολο το τετραγωνο ειχαν βρισει τους παντες και τα παντα, εγω εφαγα ενα κολοδαχτυλο ολο δικο μου, ηταν ενας παππους με το σκυλακι του γυρω στα 80 και του κανει γαμω την μανα σου(εκλαψα εκει λιγο sorry παππου) και γενικα συνεχιστηκε ολο αυτο μεχρι τα αγαπητα αυτα παιδακια αγνωστης ρατσας και ανατροφης εγκαταλειψουν το τετραγωνο. Περα απο αυτο, γελασα πιο πολυ με αυτο που το παρομοιωσα.

Δεν υπαρχει στον κοσμο καλυτερη και πιο ταιριαστη περιγραφη απο αυτην, πραγματικα δεν υπαρχει, για το community του league of legends ολα αυτα τα χρονια. It was goddamn perfect.

• Like 2
Δημοσ.

Και τί θα έκανες, θα έτρεχες απο πίσω τους για να τα κοπανήσεις;;;; χαχαχαχα Αυτό κι αν θα 'ταν σκηνικό :P

• Like 2
Δημοσ.

Δε μιλησα προσωπικα για εμενα,αλλα επειδη εκει εξω κυκλοφορει πιο τσιτωμενος και τρελος κοσμος απο καποια τσογλανακια,ας προσεχουν τι λενε και τι κανουν γενικοτερα

• Like 2
Δημοσ.

Μη με παρεξηγείς αλλά σιγά, κάθε μέρα χρόνια ολόκληρα όλοι βρίζουν όλους όταν είναι στ' αυτοκίνητα, λες να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με πιτσιρικάδες που κάνουν εφηβικές μαλακίες πάνω στο ποδήλατο; :P

Δημοσ.

Μη με παρεξηγείς αλλά σιγά, κάθε μέρα χρόνια ολόκληρα όλοι βρίζουν όλους όταν είναι στ' αυτοκίνητα, λες να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με πιτσιρικάδες που κάνουν εφηβικές μαλακίες πάνω στο ποδήλατο; :P

c4b50b2fabd945939824e224d330013f.jpg

• Like 4
Δημοσ.

ρε παιδια AOL την ειδατε εδω;

γραφτε και κανα ανέκδοτο απο κατω ρε, δυο σελιδες τωρα το εχουμε κανει chat να ουμε το τοπικ

-Πως λεγεστε;
-Ντίνα Κούη
-ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΤΕ ΛΕΩ

• Like 17
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...