deesnider Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 φοβαμαι οτι θα παθει εγκεφαλικο η μανα μου απο της φωνες, δεν ειναι τωρα να τρεχουμε Γιατί να πάθει εγκεφαλικό; Τι πρόβλημα έχουν τα ρούχα με το κρύο; Να ήταν βροχή να το καταλάβω...
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 ααα επιδη χιονίζει, ναι, ηταν και ενα πουλοβερ εξω. χτες ηταν. χτες ηταν σιγουρα.
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ααα επιδη χιονίζει, ναι, ηταν και ενα πουλοβερ εξω. χτες ηταν. χτες ηταν σιγουρα. Τώρα απο το κρύο και την υγρασία μάζεψε και έγινε γάντι κουζίνας? 2
Anorymous Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Διαβαστε με δικια σας ευθηνη.... Πως λέγετε η μαϊμού που είναι τραβεστί ? ... .... .... Κον τσιτσα 1
Alex-V Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Διαβαστε με δικια σας ευθηνη.... Πως λέγετε η μαϊμού που είναι τραβεστί ? ... .... .... Κον τσιτσα 11
InfernoN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 δεν ειναι ανεκδοτο αλλα καπου θελω να το πω ετσι οπως περπαταγα στον δρομο σημερα περνανε απο διπλα μου 4 εφηβοι μικρης ηλικιας με ποδηλατα και μεχρι να περασουν ολο το τετραγωνο ειχαν βρισει τους παντες και τα παντα, εγω εφαγα ενα κολοδαχτυλο ολο δικο μου, ηταν ενας παππους με το σκυλακι του γυρω στα 80 και του κανει γαμω την μανα σου(εκλαψα εκει λιγο sorry παππου) και γενικα συνεχιστηκε ολο αυτο μεχρι τα αγαπητα αυτα παιδακια αγνωστης ρατσας και ανατροφης εγκαταλειψουν το τετραγωνο. Περα απο αυτο, γελασα πιο πολυ με αυτο που το παρομοιωσα. Δεν υπαρχει στον κοσμο καλυτερη και πιο ταιριαστη περιγραφη απο αυτην, πραγματικα δεν υπαρχει, για το community του league of legends ολα αυτα τα χρονια. It was goddamn perfect. 2
ougxar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μαλλον δεν πετυχαν τα σωστα ατομα στον δρομο και τα εκαναν αυτα. 5
sargio01 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Και τί θα έκανες, θα έτρεχες απο πίσω τους για να τα κοπανήσεις;;;; χαχαχαχα Αυτό κι αν θα 'ταν σκηνικό 2
ougxar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δε μιλησα προσωπικα για εμενα,αλλα επειδη εκει εξω κυκλοφορει πιο τσιτωμενος και τρελος κοσμος απο καποια τσογλανακια,ας προσεχουν τι λενε και τι κανουν γενικοτερα 2
sargio01 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μη με παρεξηγείς αλλά σιγά, κάθε μέρα χρόνια ολόκληρα όλοι βρίζουν όλους όταν είναι στ' αυτοκίνητα, λες να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με πιτσιρικάδες που κάνουν εφηβικές μαλακίες πάνω στο ποδήλατο;
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μη με παρεξηγείς αλλά σιγά, κάθε μέρα χρόνια ολόκληρα όλοι βρίζουν όλους όταν είναι στ' αυτοκίνητα, λες να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με πιτσιρικάδες που κάνουν εφηβικές μαλακίες πάνω στο ποδήλατο; 4
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ρε παιδια AOL την ειδατε εδω; γραφτε και κανα ανέκδοτο απο κατω ρε, δυο σελιδες τωρα το εχουμε κανει chat να ουμε το τοπικ -Πως λεγεστε;-Ντίνα Κούη-ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΤΕ ΛΕΩ 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις