redhotstef Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Πατηστε στους χαρτες της google "jurassic park" και θα σας βγαλει το νησακι του ειρηνικου διπλα στη κοστα ρικα που βρισκεται, οπως στη ταινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Εχεις και αλλα easter eggs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 ερχεται Παγετωνας ειναι 2 φιλοι και συζητανε ελα ρε τι κανεις; καλα ειμαι καλα και συ; και γω καλα ειμαι και συ; και γω καλα ειμαι και συ; και γω καλα και συ; α καλα καλα και συ; καλα καλα καλα Ειναι οι Καλοι φιλοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 ερχεται Παγετωνας 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 -Σου πούλησε έρωτα κι έφυγε με τυχόντα; -Όχι η μηχανή εδώ είναι.. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 -Πού είναι η ζακέτα μου; -Κρυώνεις μωρή πούστρα; -Είσαι σίγουρα η μάνα μου; 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 M'αρεσει ο Ντανχαμ αλλα εδω που τα λεμε δεν ειναι καργα ρατσιστικο; Αν ειχε μια μαυρη κουκλα και καλα πεθαμενη απο σφαιρα αστυνομικου καθως εκανε ληστεια θα ειχε γινει τις πο*υτανας στην αμερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Έφαγα κάτι πορτοκάλια και δεν μου άρεσαν καθόλου, ήταν πορτοχάλια.. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ειναι οι Καλοι φιλοι -ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ κλικ κλικ κλικ κλικ. -"Γυρνα στα 4 να χυσω". -Το γνωστο Φαιναλ φορ. - Μαμά, μαμά, σήμερα στο σχολείο είχαμε βγάλει τα πουλάκια μας έξω και τα συγκρίναμε. Του Δημητράκη είναι σαν φιστίκι. - Τόσο μικρό; - Όχι, τόσο αλμυρό. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2017 από momotis 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 -ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ κλικ κλικ κλικ κλικ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Τι δουλειά κάνεις; Μπράβος. Εσύ; Υπέροχος. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Τι δουλειά κάνεις; Μπράβος. Εσύ; Υπέροχος. Αυτό μου θύμησε το: Έξω απο ένα μπαρ στέκουν δυο μπράβοι και δυο συγχαρητήριοι. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 αυτο μου θυμισε οτι εξω κανει κρυο και πρεπει να μαζεψω τα ρουχα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 αυτο μου θυμισε οτι εξω κανει κρυο και πρεπει να μαζεψω τα ρουχα Φοβάσαι ότι θα κρυολογήσουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Φοβάσαι ότι θα κρυολογήσουν; φοβαμαι οτι θα παθει εγκεφαλικο η μανα μου απο της φωνες, δεν ειναι τωρα να τρεχουμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις