pirate79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 -Πιστεύεις στις συμπτώσεις;-Οχι.. -Ούτε και εγώ -Κοίτα σύμπτωση.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ρωτάω τον μηχανικό τι είναι όλα αυτά τα γατιά μέσα στο συνεργείο; Α αυτά, μου λέει, είναι οι συνεργάτες μου 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ρωτάω τον μηχανικό τι είναι όλα αυτά τα γατιά μέσα στο συνεργείο; Α αυτά, μου λέει, είναι οι συνεργάτες μου και ηταν καλος μηχανικος; γατα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ..και φωναζει ο μηχανικος στον βοηθο του "τι κανεις εκει Αχμετ; Γιατι εχεις βαλει τα χερια σου μεσα στο κωλο των γατων!" -Τι κακο κανει αφετικο, εγω φοραει γατια 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 shit has gone too far 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ετσι νομιζει κ ο Αχμετ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 -Γιατρέ δεν ξέρω τι να κάνω. Όλοι με αγνοούν. - Ο επόμενος!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 M'αρεσει ο Ντανχαμ αλλα εδω που τα λεμε δεν ειναι καργα ρατσιστικο; Αν ειχε μια μαυρη κουκλα και καλα πεθαμενη απο σφαιρα αστυνομικου καθως εκανε ληστεια θα ειχε γινει τις πο*υτανας στην αμερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 τα περισσοτερα ανεκδοτα κοροιδευουν καποια ομαδα ανθρωπων που χαρακτηριζονται απο κατι. ολα αυτα ειναι ρατσιστικα. π.χ. για τους ποντιους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 τα περισσοτερα ανεκδοτα κοροιδευουν καποια ομαδα ανθρωπων που χαρακτηριζονται απο κατι. ολα αυτα ειναι ρατσιστικα. π.χ. για τους ποντιους ...και τους χοντρούς ...και τις ξανθιές ...και τους κοντούς ...και τους ψηλούς ...και τους καράφλες ,,,και τους μακρυμάλληδες ...και τους μαύρους ...και του κίτρινους ...και τους άσχημους, τους ωραίους ...και τελικά καταλήγω, το θέμα εδω είναι άκρως ρατσιστικό και πρέπει να διαγραφεί ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δε λεω αυτο ρε παιδια ενταξει τα ανεκδοτα. Αλλα αυτος βγαινει στη τηλεοραση κανει περιοδιες κτλ δεν ειναι το ιδιο και μιλαμε για αμερικη που ειναι πιο "ευαισθητοι". Αλλο να πε πχ ο κανακης ανεκδοτο με ξανθια και αλλο ο ντανχαμ να εχει κουκλα-terrorist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ας τον πεταξει, μου αρεσει περισσοτερο ο πινατ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ξέρετε αν θα φορολογηθεί το χιόνι που πέφτει στην Ελλάδα? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 MUH POLITICAL CORECTNESS! Also triggered! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις