Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ρωτάω τον μηχανικό τι είναι όλα αυτά τα γατιά μέσα στο συνεργείο; Α αυτά, μου λέει, είναι οι συνεργάτες μου

και ηταν καλος μηχανικος;

γατα!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..και φωναζει ο μηχανικος στον βοηθο του "τι κανεις εκει Αχμετ; Γιατι εχεις βαλει τα χερια σου μεσα στο κωλο των γατων!"

-Τι κακο κανει αφετικο, εγω φοραει γατια

• Like 6

hqdefault.jpg

M'αρεσει ο Ντανχαμ αλλα εδω που τα λεμε δεν ειναι καργα ρατσιστικο; Αν ειχε μια μαυρη κουκλα και καλα πεθαμενη απο σφαιρα αστυνομικου καθως εκανε ληστεια θα ειχε γινει τις πο*υτανας στην αμερικη

τα περισσοτερα ανεκδοτα κοροιδευουν καποια ομαδα ανθρωπων που χαρακτηριζονται απο κατι. ολα αυτα ειναι ρατσιστικα.

π.χ. για τους ποντιους

τα περισσοτερα ανεκδοτα κοροιδευουν καποια ομαδα ανθρωπων που χαρακτηριζονται απο κατι. ολα αυτα ειναι ρατσιστικα.

π.χ. για τους ποντιους

...και τους χοντρούς  ...και τις ξανθιές  ...και τους κοντούς ...και τους ψηλούς ...και τους καράφλες  ,,,και τους μακρυμάλληδες ...και τους μαύρους ...και του κίτρινους ...και τους άσχημους, τους ωραίους

...και τελικά καταλήγω, το θέμα εδω είναι άκρως ρατσιστικό και πρέπει να διαγραφεί

ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

• Like 3

Δε λεω αυτο ρε παιδια ενταξει τα ανεκδοτα. Αλλα αυτος βγαινει στη τηλεοραση κανει περιοδιες κτλ δεν ειναι το ιδιο και μιλαμε για αμερικη που ειναι πιο "ευαισθητοι". Αλλο να πε πχ ο κανακης ανεκδοτο με ξανθια και αλλο ο ντανχαμ να εχει κουκλα-terrorist

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...