vsl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 -Δώσε μου μια κοκακόλα... -Καλαμάκι; -Ας τα λέμε καλά Σωτήρη... 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 -Καλή χρονιά -Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι -Ω ρε φίλε συγγνώμη, δεν ήξερα. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 -Πατέρα έξω φυσάει πολύ -Ε σιγά,εγώ στην ηλικία σου φυσούσε πιο πολύ 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos8 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 -Πατέρα έξω φυσάει πολύ -Ε σιγά,εγώ στην ηλικία σου φυσούσε πιο πολύ Χαχαχαχα Μου θύμισε εκείνον που λέει: Δεν ειμαι τόσο βλάκας όσο φαίνεσαι!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 -Πες έξι.-Έξι.-Ο κώλος σου να φεξει..Γιατί δεν γελάς;-Γιατί είμαστε πυγολαμπίδες ρε Σάκη. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 -Κλείνω μια βδομαδα που δεν έχω βρίσει. -Και από που πίνεις νερό; 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 -Νομίζω ότι με αποφεύγεις-Πως σου'ρθε-Βγες από τον θάμνο και θα σου πω.. Το αλλαξα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 like αν και μια σελιδα πισω το εγραψα και εγω, μονο και μονο επιδη μου την θύμισες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 -Έστειλες μήνυμα στον πελάτη που μας χρωστάει;-Έστειλα κ απάντησε.-Τι απάντησε;-没有钱-Τι είναι αυτό;-Μας κάνει τον κινέζο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ειναι ο Τοτός και πάει μια φορά στο δικαστήριο και λέει στο δικαστή: -Δικαστά με έχουν κάνει ανέκδοτο και γελούν μαζί μου,τι να κάνω? -Παιδί μου δεν μπορώ να κάνω κάτι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω υπάρχει αλλο thread γι αυτό. http://www.insomnia.gr/topic/506732-αστείες-περίεργες-ενδιαφέρουσες-εικόνες/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω υπάρχει αλλο thread γι αυτό. http://www.insomnia.gr/topic/506732-αστείες-περίεργες-ενδιαφέρουσες-εικόνες/ οοοπ! θενκς για την ενημερωση. Δεν το ειχα δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ειναι ο Τοτός και πάει μια φορά στο δικαστήριο και λέει στο δικαστή: -Δικαστά με έχουν κάνει ανέκδοτο και γελούν μαζί μου,τι να κάνω? -Παιδί μου δεν μπορώ να κάνω κάτι Blue Panther έκανες νέο account; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Blue Panther έκανες νέο account; ειναι ο γιος του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις