agamoi-thytai Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Το έχω πει ενα Πάσχα. Καλή χρόνια σε όλους μας.
Moderators Kercyn Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 ΧΑΧΑΧΑΧ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ; Eιναι η Λολα η σερβιτορα λοιπον..Παει στη δουλεια, και της λεει το αφεντικο: -Κοπελια, αρχισε να σερβιρεις στους πελατες. -Μαλιστα, αφεντικο. Οποτε αρχιζει τους γυρους της: -Κυριε Φωτη, το αστερι σας. Να σας το φερω; -Οχι! .... -Κυριε Θαρθι, να σας σερβιρω το τσαι σας; -Οχι! Οχι σου λεω! Και παρε και τουτη (μπαααφ) γιατι να μαθεις να με ενοχλεις. ... Ηταν τοσο δυνατη η καρπαζια, που της εφυγαν σχεδον ολα τα δοντια και επισης πεθανε. Ακομα και νεκρη ομως, ειχε την αισθηση του φιλοτιμου, και δεν μπορουσε να μην ολοκληρωσει να σερβιρει... Οποτε παει στο τελευταιο τραπεζι, οπου καθονταν ηρωες της Ντιζνεη: -Κυρια Μιννι... να σας φ-φερω κατι να τσιμπηθετε; -Μα γιατι μιλατε ετσι; -Με συγχωρειτε, μου εφυγαν κατι δοντια απο μια σφαλιαρια. Και ειμαι και νεκρη. -Καλα, φερε μου κανενα μεζε απο τον παραδεισο. -Μαλιστα. Κι ετσι τελειωσε την δουλεια της ηρωιδας μας.Απο το δακρυβρεχτο αυτο στιγμιοτυπο γραφτηκε προφανως και το διασημο τραγουδι: -Αστρο Φωτη; - no. -Θαρθι, your tea? - no! -Μιννι, μαθα φερει, απ'τον ουρανο. Θέλω να ξέρεις ότι σ' αγαπάω και γέλαγα 15 λεπτά συνεχόμενα όταν το διάβασα. Είναι 2:44 και κάθομαι το ξαναδιαβάζω 5 φορές και χαχανίζω μες στη νύχτα μόνος μου. 2
kazakosc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 -Φιλε σε ειπε τεμπελη -Πηγαινε πες της οτι δεν ειμαι 15
ougxar Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 ξανα Έβαλα βιάγκρα ως φλουρί στην βασιλόπιτα και δεν έπεσε σε κανέναν... 21
braxamiotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 -Οσο πας και ομορφαίνεις... - Αλήθεια; -Ναι, συνέχισε να απομακρύνεσαι! 18
Vapir Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά, ποιά είναι επιτέλους αυτή η Γεία που είναι και καλά πάνω απ' όλα; 1
Hellaslover Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 ξανα Έβαλα βιάγκρα ως φλουρί στην βασιλόπιτα και δεν έπεσε σε κανέναν... Classic. Θα το κανω στη πραγματικοτητα και θελω να το γραψουν πανω στο ταφο μου. Να ερχονται να μου αφηνουν λουλουδια και να λενε χαχα το μαλακα 4
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 εγω link για αυτο το τοπικ θελω να εχει ο ταφος μου. 12
Hellaslover Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά, ποιά είναι επιτέλους αυτή η Γεία που είναι και καλά πάνω απ' όλα; Ο οροφος λιγο πιο πανω απ τα υπογεια 3
driftingcris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά, ποιά είναι επιτέλους αυτή η Γεία που είναι και καλά πάνω απ' όλα; ??? ??? 2
xrist0s4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ηλεκτρολογος:Για πιασε το κοκκινο καλωδιο.. Βοηθος:Οκκ το πιασα! Ηλεκτρολος:Ωραια,αρα το μπλε εχει ρευμα. 6
Alex-V Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ηλεκτρολογος:Για πιασε το κοκκινο καλωδιο.. Βοηθος:Οκκ το πιασα! Ηλεκτρολος:Ωραια,αρα το μπλε εχει ρευμα. https://www.youtube.com/watch?v=D0dATFqvodY 5
hackerW32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ειμαι βοηθος ηλεκτρολόγου και το παρπανω ανέκδοτο το βρηκα προσβλητικό ----------------- Τελείωσε το σαπούνι για τα πιάτα κ πήγα στη γειτόνισσα αλλά μου άνοιξε ο γέρος πατέρας της.-Τι θες;-Ήρθα να ζητήσω το fairy της κόρης σας 10
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 https://www.facebook.com/aggelos.liagas/posts/1331017340305265 ΔΑΚΡΥΑΑ!! :'( :'(
driftingcris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 https://www.facebook.com/aggelos.liagas/posts/1331017340305265 ΔΑΚΡΥΑΑ!! :'( :'( Λυπούμαστε, η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη Μπορεί να μην λειτουργεί ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ή να έχει αφαιρεθεί η σελίδα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις